Reacties voor: Waarom bij Apple niets meer geheim blijft

Apple's nieuwste producten lekken de afgelopen tijd op grote schaal uit. Heeft Apple de grip op de medewerkers verloren? Of spelen er andere factoren?
Lees het complete artikel → Waarom bij Apple niets meer geheim blijft
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. We noemen dat Marketing by Apple! en gezien de ipc en andere sites werkt het uitstekend, ieder vluchtig infootje wordt opgepakt.

  2. Niet meer van deze tijd…. Alles draait om transparantie! Toch vind ik het echt jammer dat we nu niet meer verrast worden door Apple, het was altijd lekker spannend!

  3. @civman: Dat wij schrijven over alles rondom Apple-producten is niet zo gek. Je kunt je beter afvragen waarom zelfs de dorpskrant of een willekeurig kerkblaadje een apprubriek begint. De kleinste geruchten vind je tegenwoordig in honderdvoud terug op allerlei sites. Van algemene kranten tot blogs voor artsen, hondenliefhebbers en wielrenners, iedereen wil zijn eigen versie pennen van het gerucht dat Apple een iPad mini gaat maken. Wat op zich geen probleem is, als je je verhaal dan helemaal toespitst op de doelgroep (“wat hebben artsen eraan?”). Maar meestal gebeurt dat niet en krijg je een algemeen me too-verhaal voorgeschoteld.

  4. Van mij mag het allemaal wat geheimzinniger. Komt er een modu s op de site waarin je geen geruchten meer kan zien?

    Dan is een keynote weer een beetje een verrassing

  5. @Kasuja: Hey da’s een vet idee!

  6. “Alles komt uit China”. Dus iTunes en andere software wordt daar ook al gemaakt??

  7. Ik hoop toch echt dat er een verrassing is.. namelijk dat de iPad mini de 7-inch tabletmarkt inclusief e-readers wegvaagt doormiddel van een patent van Apple dat een hybride e-ink/lcd-techniek beschrijft…

    Als Apple wil innoveren laat ze dit dan doen. Maar ja. Probably wishful thinking en zonder dit is de iPad mini voor mij gewoon een kleine tablet, waardoor ik dus serieus maar moet overwegen een goede e-reader te kopen omdat ik last van mijn armen krijg als ik boeken lees op mijn iPad 2.

  8. Origineel geplaatst door Kasuja
    Van mij mag het allemaal wat geheimzinniger. Komt er een modu s op de site waarin je geen geruchten meer kan zien?Dan is een keynote weer een beetje een verrassing

    Dat is helemaal niet zo’n gekke opmerking. Een paar dagen geleden kwam ik met een vriend op het idee om bij nieuws sites te kunnen aangeven dat je alleen gefundeerd nieuws wilt zien, geen geruchten en speculaties. Dat zou ik niet altijd aanzetten, maar wel regelmatig gebruiken.

  9. Dat vind ik nu ook eens een prachtig idee!

  10. @kasuja: alleen wil ik dan ook zo’n functie voor collega’s en vrienden -.- 😀

  11. @kasuja: Elk bericht dat iets nieuws van Apple onthult, zou voorafgegaan kunnen worden door een waarschuwing alla IMDB bijv. “spoiler alert”.

    Zo kunnen we met gerust hart oud Apple nieuws lezen.

    😉

  12. @Ronald:
    @Gonny van der Zwaag:

    Als er een mogelijkheid zou bestaan waarin je een profiel kan aan maken waarin je bepaalde soorten items van de site en het forum kan weg filteren zijn heel gaaf zijn.

    Zo kan IPC gewoon haar goede werk blijven doen en kan iedereen ongespoiled de site bezoeken afhankelijk van wat hij /zij wel of niet wenst te zien.

    optie geruchten uit en klaar met alle speculatie enz

    wie weet is het er al. ik ga eens kijken.
    Dat heb ik nog niet gedaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.