Reacties voor: Waarom Apple Watch-apps altijd beperkte functies hebben

Apps voor de Apple Watch hebben over het algemeen een beperkte functionaliteit. De meeste apps zien er ook hetzelfde uit, maar wat is daarvan de reden? Het probleem ligt bij Apple zelf, zo stelt een app-ontwikkelaar van onder andere de podcast-app Overcast.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik heb sinds een maand of 3 de nieuwste iWatch. Ik moet helaas toegeven dat de bruikbaarheid me tegen valt. Los van wat ‘handige’ tools vind ik het een gadget die niet veel toevoegd. Ik kan me dan ook wel vinden in deze topic. Er moet veel meer gebeuren om dit horloge te onderscheiden van diverse andere op de huidige markt. Leuk dat de iWatch bij houdt hoe ik slaap en hoe mijn calorieverbruik is, maar daar is voor mij alles wel mee gezegd.

  2. Ik vind de Apple Watch hoe langer hoe meer een ***ding.
    De apps zijn traag of functioneren niet (handig), alles is traaaaaaaag. Zelfs de Apple van Apple. 30 seconden wachten met om een workout te starten of de update van ‘t weer te zien.
    Siri watchface was handig geweest als ze third party apps hadden toegelaten, dat het was wat Google now was: nuttige info op het moment dat jij het nodig hebt maar nee, Apple doet dat niet. En dus heb je er helemaal niks aan.

    Geen nieuwe Apple Watch voor mij.

  3. @Zungoeie: dat je het een iWatch noemt zegt denk ik ook wel genoeg 😉

  4. Origineel geplaatst door Ed
    @Zungoeie: dat je het een iWatch noemt zegt denk ik ook wel genoeg 😉

    Verrek! Apple watch natuurlijk 😆

  5. Ik werk in de ziekenhuis ict sector en wij vinden de data afkomstig van de AppleWatch erg interessant. Persoonlijk zou ik mijn Apple Watch 3 niet meer willen missen. Zit bom vol handige kleine features. En de gezondheidsdata wordt mijns inziens erg onderschat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.