Reacties voor: Waarom Apple kansen ziet in gezondheid

Apple heeft duidelijk plannen om een gezondheidsproduct te maken. Maar waarom is Apple daar zo druk mee bezig?
Lees het complete artikel → Waarom Apple kansen ziet in gezondheid
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Prachtig artikel en mooi om te zien hoeveel stappen Apple (stiekem) al heeft genomen. Laat die iWatch maar komen!

  2. Inderdaad mooi artikel! Als het allemaal werkelijk gaat komen als er in dit artikel staat, ben ik wel voorstander.

  3. Goed artikel. Het zijn belangrijke ontwikkelingen. Maar voorlopig nog vooral gericht op diagnostiek. Apple-en aanverwante producten zouden veel meer moeten kunne worden toegepast bij ziekte en bij handicaps.

  4. Dit wordt een ‘biggie’! Ik voel het!!

  5. Waarom heeft iedereen het toch steeds over een iWatch? Apple zou me eerlijk gezegd teleurstellen als ze niet met iets revolutionairs kwamen ipv. zoiets redelijk gewoons, de smartwatch bestaat nl. al een poosje in diverse varianten. Bovendien heeft Samsung ook al een smartwatch, dus daarmee zou Apple direct in de vuurlinie stappen voor allerlei rechtzaken.

  6. Origineel geplaatst door Alfred
    Waarom heeft iedereen het toch steeds over een iWatch? Apple zou me eerlijk gezegd teleurstellen als ze niet met iets revolutionairs kwamen ipv. zoiets redelijk gewoons, de smartwatch bestaat nl. al een poosje in diverse varianten. Bovendien heeft Samsung ook al een smartwatch, dus daarmee zou Apple direct in de vuurlinie stappen voor allerlei rechtzaken.

    Tja, er waren ook al windows mobile telefoons met een touchscreen, alleen was het niet goed uitgewerkt. Net als de Samsung Galaxy Gear.

    Ik verwacht dat Apple iets revolutionairs maakt met een goed te gebruiken interface, niet zoiets als de Galaxy Gear…

  7. Boeit me allemaal maar weinig.

  8. Zeer goed artikel. Eindelijk zie ik Apple weer op een manier die ik graag aanschouw. Veel Risico nemen en de Bestaande markt verbeteren. volgende stap nano technologie.

  9. Ik hoop dat al deze technologieën in de iwatch gaan zitten, en ik hoop dat het er sportief genoeg uit ziet en comfortabel is, is wel een must in de gym dan
    Kan je er je hele sportschema in steken

  10. Ik vind dit ook een heel interessante wending waar uiteindelijk ook heel veel geld in de zorg bespaard kan worden, mensen gezonder van kunnen gaan leven – en ikzelf dus ook.
    Maar tegelijk ook een zorg: zorgverzekeraars zullen maar wat graag over de data willen kunnen beschikken. Nederland heeft het digitale patientendossier nog niet eens goed geregeld terwijl dat met dit soort informatie zo belangrijk wordt. Als Nederland het nog niet goed geregeld heeft, dan is het niet moeilijk in te zien dat het in vele andere landen nog minder goed geregeld is.

    Kortom, Apple gaat mogelijk weer voor een revolutie zorgen, nu in de zorg-wereld. Ik ben benieuwd.

  11. Prachtig omschreven artikel!

    Ben benieuwd naar de toekomst..

  12. Dit vind ik altijd van die heerlijke artikelen om te lezen. Ik ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen, maar ik als het zo wordt als omschreven ga ik er zeker één kopen!!

  13. Bedankt voor dit samenvattende artikel ! Het werpt enigszins een bijzonder licht op er wat te staat gebeuren als de iWatch echt zijn intrede zal doen. Als voorstander van technologie ter verbetering van het menselijke leven volg ik met heel veel belanstelling de (r)evolutie op dit vlak . Het zet je echt wel aan tot nadenken over wat er op allerlei vlak rondom ons gebeurt. Het is hier niet de plaats om daar verder op in te gaan. Ik weet alleen 1 ding en dat is dat ik ontzettend nieuwsgierig ben naar wat deze gebeurtenis (wederom) zal veroorzaken in ons dagelijks leven. Ik sta op de eerste rij om dit stukje technologie aan te schaffen !!!!!

  14. Ben alleen wel bang dat er al te veel is uitgelekt en dat ze er nog te lang over gaan doen. Dan komen er net voor Apple producten op de markt die volledig op de geruchten gebaseerd zijn en dan is het opeens na-apen.

  15. Voor zover ik weet was het drama veel groter, omdat Steve Jobs zieker dan ziek was en zo zeker niet kon genezen!
    Tot groot verdriet van ieder, want we missen hem nog steeds!
    With love, voor ieder die van hem hield en nog steeds doet, namelijk hem heel erg missen, vooral zijn familie!
    Mensen die niet van hem hielden begrepen hem niet, want hij was een zeer gedreven mens, met een missie een opdracht in het leven, om de mensheid iets mee te geven als denk aan hen, Bill Gates en Paul Wozniak en Steve Jobs de eerste computer voor ons!
    Alles wat mogelijk werd, DNA, forensisch onderzoek, onderwijs, mijn stokpaardje, maar hij maakte het waar de mogelijkheden ten over! De kinderen , onze kleinkinderen ze spelen met de computer zoals wij leerden schrijven en een Apple op het Gymnasium en alle Hoge Scholen ! het is fantastisch, Chapeau Mister Apple! I love you, for everything you did in your very,very, also beautiful but also difficult Live, thank you for averything you was geven to is with your booth friends. i shouth say THE Tree Musketeers!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.