Reacties voor: Waarom je de 8GB iPhone 5c al dan niet moet aanschaffen

De 8GB iPhone 5c is nu verkrijgbaar. Maar is dat wel de beste keuze als je een budgettoestel zoekt? iCulture geeft advies!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Schaamteloos affiliate artikel. Zet er op z’n minst “gesponsord” bij.
    (Red.) Disclaimer toegevoegd.

  2. Origineel geplaatst door Mark
    Schaamteloos affiliate artikel. Zet er op z’n minst “gesponsord” bij.

    Gast, waar heb je het over?

  3. @Mark: ik snap je reactie niet

  4. Fout, bij Vodafone is er nu een actie.

    iPhone 5C 8GB voor 30,- per maand, incl. 500mb aantal belminuten en onbeperkt SMS! 🙂

  5. Tja, valt over de inhoud zoals gemeld door Mark te redetwisten. Desondanks wel eerlijk en snelle recensie 🙂

  6. @Osamoda: Dan krijg je andere aanbiedingen te zien dan ik:
    – 8GB iPhone 5c
    – Smart 500, 29 euro per maand
    – Toestelprijs €249,99

    Niet echt een topaanbieding hoor. Heb je misschien ergens in een fysieke winkel gezien?

  7. Klopt helemaal… Budget model is niet echt budget model.. Maar vind gewoon de prijs te absurt. Maak er 399,00€ van en het verkoopt als warme broodjes. Efin.

  8. Ideale zakentoestel met 4G, gebruik dan ook een 5c 32gb wit met veel plezier. Dit naast m’n 5s 64GB prive. Voor 450 euro los aangeschaft.

    Overigens zijn er genoeg goede aanbiedingen te vinden (met name bij Tele2, T-mobile netwerk, dus niet overal even goed bereik).

  9. @Kivanc: Voor die prijs is de hardware te goed. Je kan de iPhone 5c het beste met een iPhone 5 vergelijken. En de iPhone 5 is toch zeker 500 euro (nieuw) waard.

  10. @Gonny van der Zwaag: Ja bij phonehouse, toestelprijs is 39.00 🙂

  11. Sorry maar ruim 500 voor een 8gb nooit van mijn leven, verkoop dit ding gewoon voor 299, maar ook dan koop ik hem ook niet niet, gewoon apple blijven en the top maken en leveren, KLAAR!!!

  12. Voor zakelijk (bulk) gebruik kan dit echt wel een uitkomst zijn. Ik weet niet wat het kost als je er 100 ineens af neemt, maar ik denk dat er veel bedrijven op zoek zijn naar een vervanging voor de Blackberry. Een 5c kan dan echt wel een oplossing zijn. Ik kreeg een Nokia met 32GB opslag. Ik gebruik nog geen 4GB……

  13. Geen 8 gb, maar de 5c op zich ben ik héél blij mee.

  14. Al jaren fan van Apple maar dit is toch wel echt een toestel waar ze de mist in zijn gegaan.

  15. Origineel geplaatst door Kivanc
    Klopt helemaal… Budget model is niet echt budget model.. Maar vind gewoon de prijs te absurt. Maak er 399,00€ van en het verkoopt als warme broodjes. Efin.

    5c is dan ook geen budgetmodel 😉

  16. Origineel geplaatst door Bubbly
    5c is dan ook geen budgetmodel

    Inderdaad, het is geen budgetmodel. Maar het is wel dan een model die nieuw op het markt is samen met zijn bestseller waarbij deze alsdannog 100€ goedkoper is.. In mijn ogen is dat dan een budgetmodel.. Mensen kopen deze om een iPhone te kunnen “hebben”. Snap het wel hoor.. Niet iedereen heeft 600-700€ voor een gsm toestel over..

  17. Ik heb de iPhone 32gb 5c in het geel voor 35 euro pm. Super toestel!

  18. Belachelijke prijzen.
    Volgens de pricewatch op tweakers.net heb je al een iPhone5S 16 gb voor 560 euro…

  19. apple 5c is ook een strategische keuze om de verkoop van 5s een boost te geven. dit is apple ook aardig gelukt. zo zie je dat de 5c weinig is verkocht en de 5s veel.

  20. Dit is ook geen grapje:

    Vodafone “aanbieding”:

    5c 8GB red essential €45,- p/m toestelprijs: €34,99
    5c 32GB red essential €45,- p/m toestelprijs: €0,-

    Wat een aanbieding!

  21. Whaha !!
    €500+ vragen en maar roepen dat het “ook” geen budgetmodel is. Nou, als je maar 2 modellen voert is dit toch echt de low-end, hoor.
    Met die kleurtjes oorspr. op de Aziatische markt gericht, maar er zijn kennelijk wat scheepsladingen over
    De strekking van dit artikel: zonder subsidie van de operators gaat dit niet schuiven.

  22. “Maar er zijn al maandenlang geruchten dat de iPhone 5c eigenlijk niet zo goed verkoopt. OK, hij doet het altijd nog beter dan de meeste toestellen van de concurrentie”

    Uitleg graag met cijfers ben erg benieuwd waar dit vandaan komt.

  23. Apple moet toch echt stoppen met die 8gb toestellen(die in feite dan nog duur zijn ook). De opslag is vandaag de dag véél te klein en voor 50€ meer pak je toch gewoon een 16 gb toestel (wat ik persoonlijk een minimum vindt). Degene die dan zeggen dat ze er alleen mee bellen hebben de bedoeling van een smartphone niet begrepen en kopen beter een normale goedkope GSM.

  24. @Reverender: Er staat een link bij.

  25. Je kunt nu bij GSM Topdeal de iPhone 5c 8GB krijgen. Het prijskaartje is 29,50 euro per maand. Toestel is gratis. 500MB internet en 200 minuten beltegoed. Als je databundel op is kun je blijven internetten. Alleen langzamer.

  26. Wat een grap. Normaal is het 100 euro duurder voor het dubbele opslaggeheugen en nu is deze maar 50 euro goedkoper. Ik heb laatst een nieuwe 5s gekocht voor 540 euro via marktplaats. Via apple kan je de imei invoeren die ook op de doos staat en zien of dat deze al geactiveerd is. Zoniet heb je gewoon de volledige apple garantie. Is wel een leukere deal dan de 5c.

  27. Galaxy Note 3 met 32GB en een SD kaart van 64GB. Apple moet ophouden met de belachelijke prijs van de interne chips, 100 euro extra voor 16gb…

  28. @Reverender: Hier is de onderbouwing.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.