Reacties voor: Vysk QS1: iPhone-case versleutelt telefoongesprekken

De Vysk QS1 is een iPhone-case die je op een andere manier beveiligt: de hoes versleutelt sms-berichten en telefoongesprekken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Dit klinkt als een heel goed initiatief. Een klein beetje het gevoel te hebben dat je nog privé door het leven kan wandelen. ;p

  2. Dit noemen ze nou in spelen op de wensen/behoeften van mensen !

  3. Als je niets te verbergen hebt, is het weggegooid geld.

  4. Origineel geplaatst door joop: Als je niets te verbergen hebt, is het weggegooid geld.

    Dat is heel naïef, alsof jij graag zou hebben dat ik weet wat je bv met je vrouw verteld.

  5. @joop:

    Als je niks te verbergen hebt mag iedereen mee luisteren en kijken?

  6. Van mij mag de nsa best weten dat ik over een uur thuis ben en ons vrouw vast het eten kan gaan maken. Geef er geen zak om. Flauwekul allemaal.

  7. Het gaat er niet om of ik de nsa of AIVD hoort dat ik over een uur thuis ben. Het gaat over integriteit. Ik wil niet dat iemand mee kan luisteren en ik vind dat niemand met een ander mee mag luisteren ( lees afluisteren).
    Welk gesprek ik voer met wie dan ook, is een gesprek tussen de ander en mij. Respekt naar een ander mens, vertrouwen , ….daar heeft het mee te maken.
    Ik hoef geen overheid die spioneert op mensen. Een overheid is opgericht om de burgers te dienen. Dat was de basis en zou de basis moeten zijn. Thans is het bijna omgedraaid!
    We zijn mensen met een burgerslavennummer, en als we niet betalen asn de overheid worden we gegijzeld. Zelfs in Nederland…

  8. @Badjo: Dat is jouw mening natuurlijk en dat mag. Maar stel dat dit niet zou gebeuren, hoeveel aanslagen zouden we dan gehad hebben?

    Ieder zijn eigen mening natuurlijk.

  9. @Badjo: Ben het helemaal met je eens! Mensen met die slappe verhalen van “mij maakt het niet uit of ze weten of ik over een uurt huis ben” “heb niks te verbergen”. Pijnlijk dat een groot deel van de bevolking deze spionage praktijken gewoonweg accepteren. Privacy is een grondrecht, en niemand is bij machte om deze van je af te nemen, ook een overheid die alles beargumenteert met een “terroristische dreigen” ook zeker niet!! (EU/USA)

  10. Interessant voor criminelen. Waarom
    zoveel geld uitgeven als je niets te verbergen hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.