Reacties voor: Vuurwerkvandalisme doorgeven via BuitenBeter-app

In de BuitenBeter-app kun je overlast en vandalisme door vuurwerk melden via een speciaal onderdeel in de app. Zo wordt de gemeente met foto en locatie spel op de hoogte gebracht van de vernieling.
Lees het complete artikel → Vuurwerkvandalisme doorgeven via BuitenBeter-app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Mmmm aan de gemeente dus … Dan kan ik me de moeite besparen …

  2. @evad1st: Uit ervaring (zowel privé als beroepsmatig) kan ik zeggen dat de app echt werkt en serieus wordt genomen. Rotterdam bijvoorbeeld promoot het gebruik van de app dan ook omdat het, heel veel en heel snel, bruikbare informatie oplevert.

  3. Er is toch al een app die BurgerConnect heet. Die gebruik ik al een paar jaar. Eigen ervaring is dat er serieus naar gekeken wordt.

  4. Deze app helpt echt, twee keer een bende met oa bierblikken in een parkje doorgegeven met foto, kreeg netjes antwoord en de volgende dag alles opgeruimd. Geen update te zien overigens!

  5. Weet ni of er voor Belgie ook zo een app bestaat ? Want dat is wel super makkelijk.

  6. Handig? Ik bekijk dit meer als een pestapp waar veel verzuurde buren gretig gebruik van zullen maken.

  7. Als we het ook nu al mogen aangeven. Gisteravond nog werd er vuurwerk afgestoken, geen vandalisme, maar houd gewoon niet zo van vuurwerk. Ieder zo zijn mening. Je mag het afsteken na 00:00, wanneer ik al lig te pitten. Weg met die onzin, daar hebben we toch al die wetten voor. Desnoods heel vuurwerk illegaal maken.

    Maar in alle liefde. Vuurwerk is leuk. Met mate. Met oud en nieuw. Gezellig met familie en/of vrienden. Steek het alleen af op oudejaarsdag en de ochtenduren van nieuwsjaarsdag 😉 want dat is nou eenmaal de algemene traditie ♡

    Laat vooral het rotjes-gooien naar mensen ophouden. De eerst volgende etter die een rotje naar mij of mijn hond gooit, het zou zomaar het laatste zijn wat je dit leven doet. ^^

  8. Origineel geplaatst door Davey
    De eerst volgende etter die een rotje naar mij of mijn hond gooit, het zou zomaar het laatste zijn wat je dit leven doet. ^^

    Dat is nou nog eens liefde!

  9. De eerst volgende etter die een rotje naar mij of mijn hond gooit, het zou zomaar het laatste zijn wat je dit leven doet.

    Nou stoer joh. Je bent nog banger dan je hond. PIIIIEEEEEEEUUUWWW BOEM!

  10. Hmmm dat is weer zo’n zeik app.

  11. Laat het aan de gemeente over we betalen al veel belasting dus dan mogen zij het zelf doen!

  12. Deze app werkt perfect. 2x kapotte lantaarnpaal doorgegeven in mijn straat en een keer de put die niet meer leegliep na een regenbuitje en binnen een week was het opgelost. Je krijgt netjes een melding wanneer men het gaat repareren/ oplossen. Echt super.

  13. Origineel geplaatst door Davey
    Laat vooral het rotjes-gooien naar mensen ophouden. De eerst volgende etter die een rotje naar mij of mijn hond gooit, het zou zomaar het laatste zijn wat je dit leven doet. ^^

    Ongelooflijk!

  14. Origineel geplaatst door Ome Wout
    De eerst volgende etter die een rotje naar mij of mijn hond gooit, het zou zomaar het laatste zijn wat je dit leven doet.
    Nou stoer joh. Je bent nog banger dan je hond. PIIIIEEEEEEEUUUWWW BOEM!

    Dan laat ik mijn hond een keer flink naar ze blaffen, zijn ze zo weg (herder met politiehonden training), als ik wil pakt ie ze ook nog zelf met die knallen, maar dat gaat me tever 😛 .

    Ik ga die app ook maar eens proberen, weet nog wel wat struikel tegels te liggen hier in de buurt.

  15. Origineel geplaatst door Steven010: @evad1st: Uit ervaring (zowel privé als beroepsmatig) kan ik zeggen dat de app echt werkt en serieus wordt genomen. Rotterdam bijvoorbeeld promoot het gebruik van de app dan ook omdat het, heel veel en heel snel, bruikbare informatie oplevert.

    Een jaar later, en ik kan me gewoon de moeite besparen … Jammer …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.