Reacties voor: Vrouwentijdschrift Glamour gaat iPad-versie maken

Vrouwentijdschrift Glamour heeft aangekondigd een iPad-versie van het tijdschrift te maken. Het is de eerste grote aankondiging, gericht op vrouwen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Sprout schrijft in haar laatste nummer dat ze ook druk bezig is om naar iPad over te stappen. Website is onlangs al aangepast.

  2. Goede ontwikkeling,zal mooi zijn net als bv bij podcast tot je ze per maand/week kan kopen, dat zie ik liever als p mnd een bedrag moeten neerleggen.

    Glamour laat ik wel links liggen ;)

  3. inderdaad. Maar, wat gaat het kosten dan?

  4. @Psvu2: Nou ik weet het niet hoor, als abonnement houder zou je voordeliger uit kunnen komen ten op zichten van losse exemplaren. Plus het lijkt me ook gewoon handiger om automatisch de nieuwste editie te ontvangen en een notificatie ballonnetje dat er een nieuwe versie is. dan dat ik zelf met regelmaat moet kijken of er een nieuwe uit is en handmatig moet downloaden per editie.
    Dan stijgt de aantal apps in de appstore ook ongewenst snel.

    Misschien is het wat voor Apple om de magazines te distribueren via de nieuwe ibooks kanaal van hun.

  5. Klopt wat je zegt maar ik koop bv de VI niet elke week alleen als er een mooie wedstrijd is geweest of het kampioensnr dan is het weer fijn om los te kopen.

    Ik stel voor in itunes een gedeelte dat heet Imagazine 😉

  6. @Psvu2: Ja idd zoiets zou het beste in de ibook store van apple passen als aparte categorie.

    Wat ik dus in gedachte heb is dus de app, gratis kunnen downloaden en van daaruit losse exemplaren te kunnen kopen of een abo afsluiten via in-app purchase. En dat alles binnen die app blijft.

  7. Dat zou ideaal zijn, hopen dat er veel tijdschriften op komen zou mooi zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.