Reacties voor: Vrouw steelt 100 iPads uit Amerikaanse supermarkten

Een vrouw heeft 100 iPads gestolen uit diverse Amerikaanse supermarkten. De vrouw gaat steeds op dezelfde wijze te werk en heeft al voor 57.000 dollar aan iPads gestolen.

Reacties: 24 reacties

  1. Nou lekker dan

  2. @Maus: Ge-wel-di-ge reactie.

  3. Ze heeft ook een paar Ipads ingeslikt!

  4. Toch opvallend, in Nederland maken we ons druk of we de identiteit van twee moordenaars van en juwelier publiekelijk bekend mogen maken om ze op te sporen, terwijl ze in de Verenigde Staten iemands identiteit bekend om dit veel lichtere vergrijp, winkeldiefstal, op te lossen.

    Privacy doen ze niet echt meer aan in de USA zo te zien 😛

  5. Knap dat ze er zo lang mee weg kwam!

    Even off-topic…

    Hoe kan een ipad georienteerde site Flash video’s plaatsen??? Dat vind ik echt slecht… Sorry! 🙁

  6. @pposthoorn: En terecht! Ik vind dat er hier in Nederland veel te veel kritiek is op het vrijgeven van de identiteit met foto’s van de daders, de politie heeft de daders een dag de tijd gegeven voordat de foto’s zijn vrijgegeven, dit hebben zij bewust niet gedaan, en om de verdachte/daders zo snel mogelijk te pakken heeft de politie hier naar mijn mening goed gehandeld.

  7. @pposthoorn: Met een crimineel feit of delict vind ik dat je geen recht hebt op privacy.

    Je gewoon in de regels houden of op de blaren zitten en met je kop op tv is dat gewoon het risico wat je neemt!
    Waarom zouden wij boeven en moordenaars beschermen?

    Je moet ze het niet te gemakkelijk maken!

    En het feit dat de familie hier debet aan is? Dat geef hun de reden om de persoon (familie of vrienden) in kwestie voorgoed te bannen uit hun leven!

  8. Wat ik alleen niet snap, we zitten hier op een iPad community. En dan worden de filmpjes aangeleverd via een flashplayer… Heeft niet echt veel zin als ik op mijn iPad jullie website bezoek .. Toch?

  9. Dit is niet de plaats voor het spuien van (extreme) ideeën.
    Kleine opmerking:
    De vraag is niet of het gerechtvaardigd is. De vraag is wie of wat gaat bepalen of privacy wel of niet gewaarborgd wordt, en vooral waarom.
    Meningen (en emoties) in deze mogen NOOIT de motivatie worden.

    Moderator (van deze groep) doe je werk!

  10. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Patrick: Moeten we het nieuws censureren, omdat de originele bron (Amerikaans tv-station) die filmpjes alleen in Flash-formaat beschikbaar stelt? Beetje rare keuze.

    Oh, dit berich stond er net niet!

    Nee, zeker niet. Maar er zijn meer dan genoeg alternatieven. Ik zorg op mijn werk voor een blog. Filmpjes die niet zichtbaar zijn op een ipad zoek ik eerst op bij YouTube. Staat hij daar niet tussen, doe ik ‘m downloaden en zelf plaatsen op ons Vimeo kanaal. Werkt perfect… Is wel wat meer werk ja.

  11. @Gonny van der Zwaag: Of gewoon even converteren? Kleine moeite. Wat heeft dat nou weer met censureren te maken?

  12. Origineel geplaatst door Joost
    @Gonny van der Zwaag:Of gewoon even converteren? Kleine moeite. Wat heeft dat nou weer met censureren te maken?

    Dank je Joost!

  13. @Joost: Converteren is niet (altijd) mogelijk i.v.m. copyright/auteursrecht.

  14. dat het haar lukt is al 1 maar dat het haar ook nog zo vaak lukt!

    even off-topic, ik vind als je een strafbaar feit pleegt dan heb je gewoon helemaal 0 recht op privicy, gewoon helemaal niks, jij doet iets wat niet mag, dan moet je gewoon accepteren dat mensen misschien je kop op tv oid gaan zien

  15. Soms heel soms vind ik dat ze best klagen hier, de ene keer is er iets met de flash de andere keer is er weer gezeur dat er teveel geruchten op de website staan. Manman.

    Ik vind dat iPhoneclub het goed doet. Met goed nieuws!

  16. Jeetje kan je nagaan hoeveel airmiles ze had gekregen wanneer ze 1 van haar vele (valse) creditcards had getrokken bij de kassa!?

  17. Ik vraag me eerder af hoe dit mogelijk is. De iPads liggen dus onbeveiligd in de winkel en zijn makkelijk mee te nemen. Ik vind dan dat de fout bij de winkel ligt men weet immers dat er zulke mensen rond lopen.

    Wat betreft de privacy, dit is top geregeld en terecht.

  18. Origineel geplaatst door Gino
    @pposthoorn: Met een crimineel feit of delict vind ik dat je geen recht hebt op privacy.Je gewoon in de regels houden of op de blaren zitten en met je kop op tv is dat gewoon het risico wat je neemt! Waarom zouden wij boeven en moordenaars beschermen?Je moet ze het niet te gemakkelijk maken!En het feit dat de familie hier debet aan is? Dat geef hun de reden om de persoon (familie of vrienden) in kwestie voorgoed te bannen uit hun leven!

    Lol…. En wat als de politie er nou naast zat en ze pakken de verkeerde?! En ze zetten de verkeerde kop op tv… Lekker dan, heb je voor altijd een label van dief of moordenaar aan je zitten.

  19. @pposthoorn: Moest in België ook kunnen, ben wekelijks slachtoffer van diefstal. Maar de beelden mogen alleenaan politie gegeven worden. Wou dat dit ik deze ook mocht publiceren.

  20. In Nederland zou ze al snel zijn opgevallen 😉

  21. Origineel geplaatst door remcootje
    De iPads liggen dus onbeveiligd in de winkel en zijn makkelijk mee te nemen.

    Nee, er staat in het bericht dat ze op de elektronica-afdeling te kennen geeft iPads te willen kopen, een medewerker loopt met haar mee naar de kassa waar ze worden gescand om af te rekenen. Op DAT moment stelt ze het betalen met een smoes uit (ze wil nog meer kopen bijvoorbeeld) en DAN peert ze ‘m met de iPads.

  22. Origineel geplaatst door pposthoorn
    Toch opvallend, in Nederland maken we ons druk of we de identiteit van twee moordenaars van en juwelier publiekelijk bekend mogen maken om ze op te sporen, terwijl ze in de Verenigde Staten iemands identiteit bekend om dit veel lichtere vergrijp, winkeldiefstal, op te lossen.Privacy doen ze niet echt meer aan in de USA zo te zien

    Privacy bestaat niet meer en is de dag van vandaag niet meer dan een illusie, je kan eender wat over iemand wel ergens terugvinden en vaak ook meer dan je zou beseffen.
    Wat het over de identiteit van personen die de wet overtreden betreft, ik vind het niet meer dan normaal dat men moeite wil doen om zulk iemand te kunnen oppakken, als je de wet overtreed, dan geef je je naar mijn mening ook je burgerrechten op. De feiten zijn in het openbaar gepleegd en waarom zou je dan als je beelden hebt, ze binnenshuis houden en hopen dat die persoon vroeg of laat tegen de lamp loopt.

  23. @Patrick: Ik zou het onwenselijk vinden, als we bepaald nieuws moeten overslaan, domweg omdat de originele bron (Amerikaans tv-station) de filmpjes alleen in Flash-formaat beschikbaar stelt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.