Reacties voor: Vrouw krijgt compensatie voor iMessage-bug

Apple heeft een vrouw compensatie geboden, omdat ze 6 weken lang blootstond aan de iMessage-bug. Personeel van Apple kon na diefstal van de iPhone lange tijd geen oplossing bieden.
Lees het complete artikel → Vrouw krijgt compensatie voor iMessage-bug
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Only in America! Hier zeggen ze je alleen gedag 🙁

  2. Het was toch geen bug? 😉

  3. Niet fijn dit

  4. Het ergste vind ik dat Apple blijft beweren dat het een bug is en niet ‘gewoon’ met een oplossing komt.

  5. Ze moeten gewoon zorgen dat ze alleen aankomen op telefoons waar je Apple id op actief is.. Dus als je t via je pc reset dat ze pas weer aankomen als je opnieuw aangemeld hebt..

  6. Oké… Als ik dus mijn iPhone reset en verkoop heb ik een probleem?

  7. Waarom zorgen ze niet dat dit allemaal te regelen is via iCloud.con dat heeft dropbox ook devices blokkeren vanaf de site.

  8. @Swen: Precies ! Daar zat ik ook al aan te denken. Al je apparaten beheren vanaf iCloud. Dan ben je gelijk van dit soort problemen af.

  9. Claim-cultuur.
    Eruit halen wat eruit te halen is. Viel haar waarschijnlijk een beetje tegen 🙂

  10. Wel onhandig voor je dochter als je aan haar je iPhone even uitleent, zij Twitter met pushberichten (even) installeert en jij dan nog weken haar DM’s binnenkrijgt. oeps!

  11. Foto is wel iewat misleidend. Ik zag het artikel staan en dacht, wauw, compensatie van een ipod touch iphone en ipad?? Ahnee, gewoon een ipod touch 🙁

  12. Origineel geplaatst door kevins
    Het ergste vind ik dat Apple blijft beweren dat het een bug is en niet ‘gewoon’ met een oplossing komt.

    En wie ben jij om te zeggen dat het ook echt om een bug gaat? Misschien wilde Apple het zo in de eerste instantie laten werken?

  13. Gewoon een paswoord op je iPhone. Opgelost.

  14. Is het niet mogelijk die gestolen iPhone terug te vinden via de GPS functie? Daarnaast moet het toch ook mogelijk zijn die iPhone op afstand te blokkeren, dan is het probleem ook klaar.. Kan dit?

  15. Betekend dit dat wanneer mijn iPhone is gestolen en diegene hem wist hij/zij nog steeds mijn imessage berichten krijgt??

  16. En hoe zit dit als ik mijn iPhone ter reparatie aanbied en een gerefurbished toestel retour krijg?

  17. @Deikesu: Ja dat heb je goed gelezen ja.

  18. Origineel geplaatst door Hoi
    En wie ben jij om te zeggen dat het ook echt om een bug gaat? Misschien wilde Apple het zo in de eerste instantie laten werken?

    De klant. Degene waar Apple naar moet luisteren. Als dit geen bug is, is het teken van verloedering van Apple en leegloop van mensen met hersenen in het bedrijf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.