Reacties voor: Met de Vrijmarkt-app kun je op Koningsdag mobiel betalen

Met de Vrijmarkt App kun je tijdens Koningsdag betalingen via iDEAL innen, ook als je particulier bent. Maar zijn er eigenlijk geen betere alternatieven?

Reacties: 8 reacties

  1. Volstrekt onbekend, een tijdelijke app, volgende dag pas op de rekening én 20cent per transactie?
    Ik denk dat de conclusie dat geen hond deze app gaat gebruiken wel de juiste is.

  2. Wie zegt mij dan dat ik ook echt de volgende dag het geld krijg? Stel iemand heeft geen cent op de rekening? Nee, ik sluit mij aan bij vorig commentaar.

    Duur, te lang wachten op je geld en vast een eendagsvlieg ;). Niets voor mij om te downloaden of te gebruiken. Dan maar cash mee op zak. Lekker ouderwets, dat is toch de vrijmarkt. Gewoon lekker ouderwets met geld schuifelen en uitgeven. Handje klap, Yes….

  3. Origineel geplaatst door Marc – iPhone
    Wie zegt mij dan dat ik ook echt de volgende dag het geld krijg? Stel iemand heeft geen cent op de rekening? Nee, ik sluit mij aan bij vorig commentaar.
    Duur, te lang wachten op je geld en vast een eendagsvlieg ;). Niets voor mij om te downloaden of te gebruiken. Dan maar cash mee op zak. Lekker ouderwets, dat is toch de vrijmarkt. Gewoon lekker ouderwets met geld schuifelen en uitgeven. Handje klap, Yes….

    Ik ben het eens met je tweede alinea, Hoewel het makkelijk in gebruik is, is het installeren te veel moeite.

    Maar het eerste klopt natuurlijk niet. Je kan als koper geen ideal betaling doen als je geen geld op je rekening hebt staan. Jij krijgt gewoon een bevestiging als verkoper dat de betaling is gelukt, dat het geld later binnenkomt is gewoon hoe ons betalingsverkeer werkt. Als je iets koopt met IDEAL dan heeft de webshop het ook niet direct op de bankrekening staan.

  4. Heel handig maar beetje achterlijk dat dit eigenlijk bijzonder is. Heb je weer aparte app nodig pfff…. Duurt nog even voordat we 2 euro invoeren en op de mobiel van de ontvanger houden… floep… klaar, betaald.

  5. Hmm, ik zeg: Bunq gebruiken. Je kunt een iDeal request sturen vanuit de app naar een willekeurig persoon via sms, diegene kan dan betalen via zijn eigen bank app en binnen enkele seconden staat het op je rekening!

  6. Origineel geplaatst door Asrael
    Hmm, ik zeg: Bunq gebruiken. Je kunt een iDeal request sturen vanuit de app naar een willekeurig persoon via sms, diegene kan dan betalen via zijn eigen bank app en binnen enkele seconden staat het op je rekening!

    Ing heeft het ook. Snap niet zo goed waarom deze app er is. Heeft elke bank app niet een betaal verzoekdinggus?

  7. @JustinK: Volgens mij niet heeft alleen ING dit en dacht SNS ook maar weet niet zeker.

  8. @JustinK: Helaas, bij de Rabobank kan ik dat nog niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.