Vrijdag 25 november korting op Apple-producten dankzij Black Friday (update)

Apple zal op vrijdag 25 november in de Nederlandse Apple Store een aantal producten goedkoper aanbieden. Dit wegens Black Friday, een Amerikaans verkoopspektakel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Black Friday Apple StoreAanstaande vrijdag is het Black Friday: een jaarlijks Amerikaans evenement waarbij winkels veel producten goedkoop aanbieden, om zo alvast aan de naderende feestdagen te verdienen. Normaal gesproken merken we daar in Nederland weinig van, maar Apple geeft tijdens het evenement vaak ook korting in Nederland. Ook dit jaar is dit het geval: in de Nederlandse en Belgische online Apple Stores zijn pagina’s te vinden die de aanbiedingsactie voor vrijdag 25 november aankondigen.

Wat Apple precies goedkoop zal aanbieden is nog niet duidelijk. Vorig jaar waren onder andere Mac-computers, de iPod en iPad en een flink aantal iPhone-accessoires voor een lager bedrag te verkrijgen. Het ging om gemiddeld zo’n tien procent korting op een product. Veel app-ontwikkelaars boden op eerdere Black Fridays hun apps ook goedkoper aan.

Apple staat er niet om bekend vaak producten goedkoper aan te bieden, waardoor de kortingsactie op vrijdag 25 november erg interessant is. Daarnaast is het niet onhandig getimed, met pakjesavond over slechts een paar weken.

Update: De website 9to5mac beweert al wat gelekte prijzen van Black Friday-koopjes in handen te hebben gekregen. Zo wordt de iPad 2 met $41 tot $61 korting aangeboden en zijn de iPod nano, iPod touch, MacBook Air, Macbook Pro en iMac ook afgeprijsd. Hieronder de ‘gelekte’ foto.

black-friday-koopjes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2011, 13:58
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, black friday, korting

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.