Reacties voor: Vreemd Wi-Fi-probleem bij iPhones met firmware 2.2.1

Op het Apple-forum wordt druk gediscussieerd over een nieuw opgedoken probleem: moeite om verbinding met Wi-Fi te maken op iPhones waarop firmware 2.2.1 is geïnstalleerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 100 reacties

  1. Dat heb ik nou ook…

  2. dit probleem duikt bij mij ook regelmatig op. Het is voornamelijk (echt heel raar) in de ochtend en ‘s-middags bij thuis komst alsof ik de iPhone aanraak en naar deze site ga en dan duurt het circa een minuut voor wifi actief is.

  3. Ik heb dat niet eigenlijk!

    Alleen heb ik wel het idee dat het laden van een pagina langer duurt ook bij 2G (heb 2G iPhone)

  4. De mijne draait ook onder 2.2.1 , maar ik heb geen probleem met mijn (of andere) WiFi verbinding. En mijn batterij is eigenlijk altijd vol….

  5. Fieuw, ben blij te lezen dat meerdere dit probleem hebben, was eerst bang dat men WiFi-chip al aan het verslijten was :p wachten op de fw 3.0 dan maar ^.^

  6. Herkenbaar probleem. Had tot nu toe altijd gedacht dat het aan onze router lag.

  7. Het ligt dus niet aan mij!
    Hopelijk wordt hier snel iets aan gedaan, het is erg vervelend…..

  8. nooit iets van gemerkt. 3g gaf net 20% batterij waarschuwing en ben gewoon aan het downloaden.

  9. Dat had ik eerst ook. Nadat ik ip-adres heb vastgezet is het probleem verholpen. Het lijkt dus meer op een dhcp probleem.

  10. Sinds 2.2.1 heb ik dit pobleem ineens. Ook het vervolgens niet kunnen herstellen vond ik raar. Ik dacht dat het aan m’n airport lag. Er is overigens de laatste weken wel iets minder uitval dan direct na de download 2.2.1. Geen idee hoe dat dan weer kan.

  11. Verrek, en ik m’n fouter maar elke keer resetten en iPhone opnieuw opstarten elke keer. Laatst heel de wireless verbinding van m’n router opnieuw geconfigureerd omdat het niet lukte om verbinding te krijgen op de iPhone terwijl de andere apparaten het wel deden.

  12. Ik heb in een ver verleden met een vorige firmware iets soort gelijks gehad. Las toen ergens dat de iPhone alleen de eerste DNS server via DHCP gebruikt. Toen ik die veranderd had, werkte alles probleemloos tot op de dag van vandaag…

  13. Ik heb gelukkig er geen last. Zou het nog wat uitmaken wat voor merk router je hebt? Ik heb een Airport Extreme

  14. Die heeft lef! Met een stikstofstaaf je geliefde iPhone koelen….!

    Ik had dit probleem al bij 2.2, hij wilde ‘m niet cennecten. FW 3.0 komt binnenkort… Dus dan zal het wel verholpen zijn?

  15. Heb er totaal geen last van! Heb een witte 16 gb, wat ik irritant vind is wanneer van gprs naar 3G over ga. Vaak weigerd hij dienst, of duurt 2 min.

  16. Mijn advies, reset je netwerkinstellingen buiten je WiFi bereik. Installeer je netwerk opnieuw en zie daar…..perfecte verbinding. Ik heb 8 netwerken in mijn directe omgeving die storingen veroorzaakte maar nu geen probleem meer zijn. Vertrouw je Iphone.

  17. Ik denk echt dat het een router probleem is, thuis heb ik geen last maar bij mijn vriendin thuis wel! We hebben allebei hetzelfde type router! Maar volgens mij was dit probleem ook al met 2.1.

  18. dit probleem heb ik dus ook. Het lijkt er bij mij op dat er na een X aantal keer verbinden gemaakt te hebben hij het niet meer doet. Hij vindt mijn draadloze netwerk wel, maar wil niet meer verbinden. Na resetten router werkt alles weer voor even.

  19. Ik heb hetzelfde euvel. Na upgrade naar 2.2 heb ik dit probleem. Ook heb ik hem al eens een 15min in de vriezer gelegd, zonder resultaat. Ik hoop dat 3.0 FW hiervoor een oplossing gaat bieden!

  20. Ik heb dit ook soms maar bij mij is het simpel te fixen. Gewoon zelf bij wifi je netwerk aanvinken, dan werkt hij bij mij weer gewoon.

  21. go waar je moeilijk over ken doen:S. dan valt die ff weg bij mij is die ook zo weer aan. als aan msn met me iphone dan gaat die over het netwerk

  22. Ik heb dit probleem ook niet met 2.2.1
    Mischwn omdat ik toedertijd mn firmware zonder modembase heb geupdate?

  23. Ik heb nergens last van, mijn wifi bereik is zelfs verbeterd sinds 2.2.1

  24. Leuk en aardig maar veel mensen snappen ook de balle van wifi. Vaak is het je router op de juiste kanaal afstemmen. verder kan ook nog een storingsignaal optreden van buitenaf.

    De conclusies zijn te kort door de bocht.
    En hun iPhone omruilen voor een eerdere firmware? dat kunnen ze zelf ook wel.

    Gekke is dat veel denken het spul niet deugt omdat de wifi even wegvalt.

  25. @Harrold:

    Hoezo? het kan toch ook een storingsignaal uit de lucht zijn? zoals digitenne (wat een bekende storingsfactor kan zijn).

    Wifi is eenmaal stukke complexer en zoals je al aangaf het thuis wel goed werkte. dat het dezelfde router is zegt nog niks op die routers zitten instellingen.

    Wifi betekent eenmaal goed afstemmen op de omgeving.

  26. Hier in 3.0 beta ook last van

  27. Ik weet van niets!
    Ik heb ook 2.2.1

  28. Origineel geplaatst door Benito
    Hier in 3.0 beta ook last van

    Daar ging weer hoop voor vele mensen..

    Ik nog Nooit last van gehad 2.2.1 (Klop Klop Klop)

  29. Heb dit probleem ook gehad. Het resulteerde uiteindelijk in een iPhone die dacht dat die geen WiFi chip meer had. Dit ging na van alles te gereset te hebben ook niet over. Destijds (4 maand geleden) was er over dit probleem nog niet al teveel te vinden. Wel grappig dat er nu meer mensen last van hebben. Mijn iPhone is vervangen voor nieuw toestel.

  30. Origineel geplaatst door Arthur
    Origineel geplaatst door BenitoHier in 3.0 beta ook last vanDaar ging weer hoop voor vele mensen..Ik nog Nooit last van gehad 2.2.1 (Klop Klop Klop)

    Ik hoop dat dit in 3.0 beta 3 of de officiele 3.0 firmware is verholpen. Verder is 3.0 een fantastische firmware.

    Benito

  31. Origineel geplaatst door thijs
    go waar je moeilijk over ken doen:S. dan valt die ff weg bij mij is die ook zo weer aan. als aan msn met me iphone dan gaat die over het netwerk

    . Wat???!?

    OT: ja, bekend probleem. Heb er speciaal een nieuwe router voor gekocht!

  32. Volgens mij ligt dit niet aan 2.2.1. Ik zit nog op 2.2 en ik heb het ook, super frustrerend telkens opnieuw verbinden of om te wachten tot die verbinding heeft. Ik had laatst Nederland.fm opstaan, iPhone in lock gedaan een paar minuten later ging ook WIFI weg, dus weg muziek. 🙁

    Ik heb 2 verschillende WIFI access points hier dus daar ligt het ook niet aan.

  33. Ik denk dat dit eerder aan de routerinstellingen licht, dit is namelijk ook een probleem wat sommige macbooks bij bepaalde routers hebben, heeft volgensmij te maken met de dns instellingen.

    Ik heb er nog nooit last van gehad in ieder geval en kan me eigenlijk niet voorstellen dat het aan de iphone licht.

  34. ik had laatst dat onder settings de wifiknop grijs was. er stond letterlijk “no wifi” alsof de module weg was.

  35. Ook dit is mij overkomen. Heb alles gedaan wat er maar te doen viel met dat ding, rebooten, overnieuw installeren, router opnieuw geinstalleerd maar helaas ik kreeg geen WiFi verbinding. Toen maar terug gebracht naar de T-mobileshop en zie hier ik mocht na een week weer een nieuwe ophalen en omdat deze na 2 dagen spontaan de geest gaf en ik die ook maar ff terug heb gebracht mag ik vandaag mijn derde Iphone ophalen en dat binnen een half jaar!!

  36. potjandorie dus dat is er mis mee ik heb dat ook, terwijl ik hem net ander halve week heb :S

  37. Origineel geplaatst door Pepijn
    Ik denk dat dit eerder aan de routerinstellingen licht, dit is namelijk ook een probleem wat sommige macbooks bij bepaalde routers hebben, heeft volgensmij te maken met de dns instellingen.Ik heb er nog nooit last van gehad in ieder geval en kan me eigenlijk niet voorstellen dat het aan de iphone licht.

    hee hoe moet je dat veranderen in de router dan? want ik heb zelf ook een macbook en daar valt die heel erg vaak ook weg. dus als je me kunt helpen graag.

  38. ik heb een linksys router en alles werkt altijd perfect

  39. Origineel geplaatst door TheStijg
    Die heeft lef! Met een stikstofstaaf je geliefde iPhone koelen….!

    Inderdaad, ik dacht al wie er nou zo dom is om zijn iPhone in de koelkast of vriezer te leggen. Wat sommige mensen al dan niet voor oplossingen bedenken is echt ongelooflijk.

    Ik heb ook geen problemen (2.2.1).

  40. ik heb er eigenlijk ook geen last van.
    Alleen wil het soms wat duren voordat wifi uit de standby stand inschakeld.

  41. Zelfde probleem bij mijn Iphone. Sterker nog…die vond de laatste tijd helemaal geen wifi netwerken meer. ook niet na het herstellen van netwerkinstellingen of reboot. en had ie er dan toch één gevonden werde de verbinding binnen enkele seconden verbroken. Ik heb mijn Iphone vorige week terug gestuurd naar Apple ter reparatie, en krijg ‘m woensdag terug. Ben benieuwd of het probleem dan verholpen is.

    Groeten Mr. T.

  42. Ik heb dat probleem ook, maar ik heb een iPod Touch…

  43. Ik heb hetzelfde probleem (duurt lang voordat netwerk gevonden is), maar pas nadat ik m’n Wifi thuisnetwerk had overgezet van de Tele2 ADSL box naar een Airport Express. Het lijkt ‘s avonds (na een dagje verschillende netwerken) het meeste voor te komen (juist als de battery bijna leeg is).

  44. Ben ik de enige die het raar vind dat we massaal onze iPhone invriezen

  45. Dit probleem heb ik op mijn iPhone en op mijn computer en volgens mij ligt het aan de router. Als ik de stekker van de router even eruit haal en er daarna weer in doe is het probleem verholpen. Het gebeurt wel vaker op de iPhone dan op de computer. En volgens mij heeft gebeurt het niet alleen bij firmware 2.2.1

  46. Wel raar ik had meer problemen toen ik 2.1 had midden in de film werd verbinding steeds afgebroken altijd en nu helemaal geen last meer van overal thuis internet

  47. Origineel geplaatst door Flox
    Ik weet van niets!
    Ik heb ook 2.2.1

  48. Zou ik ook weleens willen weten want dat probeem heb ik ook dagelijks.

    Origineel geplaatst door martijnte
    Origineel geplaatst door PepijnIk denk dat dit eerder aan de routerinstellingen licht, dit is namelijk ook een probleem wat sommige macbooks bij bepaalde routers hebben, heeft volgensmij te maken met de dns instellingen.Ik heb er nog nooit last van gehad in ieder geval en kan me eigenlijk niet voorstellen dat het aan de iphone licht.hee hoe moet je dat veranderen in de router dan? want ik heb zelf ook een macbook en daar valt die heel erg vaak ook weg. dus als je me kunt helpen graag.

  49. Wat ie bij mij doet: hij connect op de wifi, en gaat dan als ‘n malle aan/uit, aan/uit. Dus net een knipperlichtconnectie.

    En dit is een imac die wifi verspreid/deelt en het eerst perfect deed.

  50. Origineel geplaatst door BrightKnight
    Zou ik ook weleens willen weten want dat probeem heb ik ook dagelijks.Origineel geplaatst door martijnteOrigineel geplaatst door PepijnIk denk dat dit eerder aan de routerinstellingen licht, dit is namelijk ook een probleem wat sommige macbooks bij bepaalde routers hebben, heeft volgensmij te maken met de dns instellingen.Ik heb er nog nooit last van gehad in ieder geval en kan me eigenlijk niet voorstellen dat het aan de iphone licht.hee hoe moet je dat veranderen in de router dan? want ik heb zelf ook een macbook en daar valt die heel erg vaak ook weg. dus als je me kunt helpen graag.

    Misschien werkt het in het donker beter?

  51. Ik draai gelukkig op 2.2 nog =D

  52. Het is niet zo slim om je iPhone in de koelkast/vriezer te leggen trouwens…als je ‘m daarna gaat gebruiken kan er condens ontstaan in de iPhone met alle gevolgen van dien.

  53. Het is niet zo slim om je iPhone in de koelkast/vriezer te leggen trouwens…als je ‘m daarna gaat gebruiken kan er condens ontstaan in de iPhone met alle gevolgen van dien.

  54. Ik heb dit ook, ook al met de vorige firmware trouwens..niet alleen thuis maar ook op andere plekken dus met verschillende routers en instellingen..aan- en uitzetten van de wifi in instellingen helpt altijd, soms floept ie vanzelf weer aan..irritant inderdaad.

  55. Ik heb dit ook. Als ik een app heb die wifi gebruik, dan na een tijdje schakelt ie terug naar 3G, dan moet ik naar WIFI gaan bij instellingen en dan ineens is ie erweer. Soms wel lastig als je online aan het pokeren bent 😀

  56. Vreemd, ik had dit probleem ook maar ik dacht dat mijn Router (linksys) naar de Klo… was, Ik heb nu een Draytek en ik heb het probleem niet meer,
    Waarom ik mijn Router beschuldig, omdat mijn hele WIFI in huis uitviel inclusief Laptop. bedraad ging goed, en het gebeurde alleen als mijn Iphone 3g of de 2g van Wifi gebruik maakten.

  57. Ik heb er geen problemen mee hoor firmware 2.2.1 ( Jailbreak ) alles doet het nog perfect 😀

  58. Mijn telefoon licht bij de verzekering door dit probleem ! en ik had net 3 weken daarvoor een nieuwe gekregen vd verzekering

  59. Ik heb maar WiFi signaal als ik binnen een straal van 3meter van de router sta … is dit niet eerder een hardware probleem?

  60. Probleem heb ik niet en nooit gehad met geen enkele firmware, gebruik een Airport Extreme. Ik vermoed toch echt dat het hoofdzakelijk door de accesspoint zelf komt.

  61. Dit probleem heb ik al tijden op al mijn Macs. Gewoon een standaard Apple probleem. Op mijn MBPs (2006, Unibody), iPod Touch (OS v3 beta 2), iMac allemaal problemen met Wifi. Terwijl het met mijn vaders Sony Vao, Acer One etc allemaal gewoon prima werkt. Erg irritant.

    Zelfs bij de laatste Snow Leopard beta werkt het niet meer op mijn MBP 2006 :/

  62. 3.0 b2 geen last van.

  63. Ik heb al problemen met WiFi sinds 2.0. Verbinding is net zo stabiel als m’n schoonmoeder op krukken..

  64. Origineel geplaatst door John
    Ik heb maar WiFi signaal als ik binnen een straal van 3meter van de router sta … is dit niet eerder een hardware probleem?

    Dan heb je wel een heeeeele brakke router. Klinkt eerder alsof (één van de) antenne(s) geen goede verbinding met je router heeft. Zijn het antennes die je los kan halen? Maak de contacten eens schoon, en probeer het nog eens?

  65. Ik heb dit proble

    Origineel geplaatst door Thomas
    Dit probleem heb ik al tijden op al mijn Macs. Gewoon een standaard Apple probleem. Op mijn MBPs, iPod Touch (OS v3 beta 2), iMac allemaal problemen met Wifi. Terwijl het met mijn vaders Sony Vao, Acer One etc allemaal gewoon prima werkt. Erg irritant.

    Same here.

  66. Ik heb niet echt problemen, het valt mij alleen op dat sinds firmware 2.2 het langer duurt voor hij de wifi gevonden heeft als ik em uit sleep haal. Als ik haast heb ga ik naar instellingen -> wifi om het te forceren. Verder heb ik er geen problemen mee

  67. Had hetzelfde probleem na upgraden naar 2.2.1 maar na het vervangen van mijn Zyxel router door een dual band Linksys heb ik gelukkig wifi verbinding zodra ik iPhone aanzet. Ben overigens ook van WEP over gegaan naar WPA encryptie. Weet niet of dit ook een rol speelt. Wifi op MacBookje doet het overigens altijd zonder problemen.

  68. Ik zit op 2.2 en ik heb soms last van connectieproblemen met WiFi. Ik reset dan meestal mijn router, en dan doet hij het weer

  69. Ik heb het probleem wel gehad. Met geen mogelijkheid meer thuis op Wifi. De router wordt wel gevonden(USR8054) maar ondanks het juiste wachtwoord geen verbinding. Helemaal gek werd ik ervan. Ik heb de Iphone vervolgens een keer aan en uitgezet en tot mijn grote verbazing kwam de verbinding weer tot stand…..

  70. Hier hetzelfde, sinds 6 dagen geen wifi meer. Maakt niet uit waar, dus ligt niet aan accespoint. Tijdens het werken viel in even weg, na paar min even terug. 2 dagen later heeft hij het 3 min gedaan en nu niets meer, was van plan om voledig 2.2.1 opnieuw te installeren. Was balen ik zat net in de VS en daar is wifi een uitkomst.

  71. Ik heb hier ook last van, ik dacht eerst dat het aan mijn router lag,aangezien die op Wireless N-Draft staat ingesteld, maar ook op Wireless G en Wireless B had ik er last van. ik zit niet zoveel op internet met me iPhone maar ik merk het wel als ik er gebruik van maak.

  72. is idd DNS probleem via DHCP. Statisch address instelling is de oplossing. Hier dezelfde problemen ondervonden met de combinatie TimeCapsule 1TB, MacBook 2GB 10.5.6, MacBookAir 1.6GB 10.5.6, iPhone 2G 1.1.4 (jaja, I know, ik wacht wel op 3.0… ;-)) en iPhone 2G 2.1.1.

  73. Het is echt verveelend dit probleem. bij mij valt het signaal ook weg en moet ik alles weer opnieuw in stellen,, Maar wat is het probleem in leeke taal

    THNX

  74. Ook ik heb dat probleem, af en toe geen WiFi verbinding. Ik dacht dat het een mysterieuze hobbel in de samenwerking tussen mijn Linksys-router en de iPhone was, maar het komt kennelijk meer voor. Ik herstel de verbinding door de WPA-instelling in de Linksys te resetten, of de router gewoon uit/aan te doen. Een bijzonder hinderlijk probleem, dat natuurlijk bij Apple bekend moet zijn. Ben benieuwd of fw 3.0 soelaas biedt…

  75. help!
    mijn iphone is ingevroren !!
    ik wilde hem afkoelen in de vriezer en was hem totaal vergeten ! hij is nu helemaal ingevroren !!! 😀

    i-ce cream 😀

  76. Origineel geplaatst door Linda
    Herkenbaar probleem. Had tot nu toe altijd gedacht dat het aan onze router lag.

    Idem hier.

  77. Ik word zo vreselijk moe van die wifi problemen. Ik heb mijn iphone nu al een jaar en altijd al problemen met wifi thuis gehad. En nog is er geen goede oplossing voor gevonden. Ik ga nu overstappen naar t-mobile. Hoop dat het daardoor beter wordt

  78. bij ziet hij helemaal geen net werk meer hangen……als ik Wifitrak opstart zegt die dat mijn wifi is uitgeschakeld terwijl hij aanstaat,wel onlangs de update van opensoure geinstalleerd via cydia…..weet het niet meer ,iemand??

  79. Ik wordt zo vreselijk moe van die wifi problemen. Ik heb mijn iphone nu al een jaar en altijd al problemen met wifi thuis gehad. En nog is er geen goeie oplossing voor gevonden. Ik ga nu overstappen naar t-mobile. Hoop dat het daardoor beter wordt

  80. Origineel geplaatst door Muk
    Ik wordt zo vreselijk moe van die wifi problemen. Ik heb mijn iphone nu al een jaar en altijd al problemen met wifi thuis gehad. En nog is er geen goeie oplossing voor gevonden. Ik ga nu overstappen naar t-mobile. Hoop dat het daardoor beter wordt

    Overstappen naar T-Mobile gaat het echt niet beter maken, dat heeft er niks mee te maken. Bij mij is de oplossing gewoon de stekker van de router even eruit halen.

  81. Origineel geplaatst door michel
    Ik heb nergens last van, mijn wifi bereik is zelfs verbeterd sinds 2.2.1

    Hier hetzelfde, ik merk juist een vooruitgang in mijn bereik

  82. Origineel geplaatst door egon smit
    Dat had ik eerst ook. Nadat ik ip-adres heb vastgezet is het probleem verholpen. Het lijkt dus meer op een dhcp probleem.

    Daar kan ik mij bij aansluiten.
    Ik herstelde de verbinding door in de settings mijn fouter opnieuw te selekteren.

  83. Heb nog steeds een iPhone 2G en gebruik veel wifi , tot op de dag van vandaag nooit problemen gehad, firmware 2.2.1

  84. Thuis valt de wifi verbinding boven vaker weg maar beneden waar de modem/router is doet ie het perfect. Op school is wifi in het hele gebouw perfect. Zelfs buiten is er bereik.

  85. Origineel geplaatst door demonski
    bij ziet hij helemaal geen net werk meer hangen……als ik Wifitrak opstart zegt die dat mijn wifi is uitgeschakeld terwijl hij aanstaat,wel onlangs de update van opensoure geinstalleerd via cydia…..weet het niet meer ,iemand??

    Exact hetzelfde hier, 3g 2.2.1 omruilen wordt lastig denk ik aangezien ik er een uit italie heb. Was sim vrij maar zag nu net op de site van Apple dat service alleen in land van aankoop wordt gegeven. Iemand al wat gevonden???

  86. Aan allen:
    Zet je wifi kanaal eens op een andere waarde:
    Installeer een wifi netwerkscanner en kijk welke kanalen er bij jou in de buurt in gebruik zijn. Stel je router in op een ongebruikt kanaal.

  87. Geen enkel probleem hier. Als ik verbinding maak (beneden, boven of op zolder) connect mijn iPhone zonder problemen. En de connectie houdt ook stand totdat ik de verbinding handmatig verbreek.

    Ciao

  88. heb er ook last van

  89. Ik heb hem echt in de vriezer gelegt, dit was het ” hij werkt 10 min zonder problemen” alle netwerken keurig zichtbaar. Toen i warm was, was helaas niet meer. Waar moet ik de iPhone nu heen sturen? Is 5 maand oud, simlockvrij uit italie. Moet ik de jailbreak herstellen voor ik hem verstuur?

  90. Ik heb dit probleem ook, mijne wil ook niet onder 50% batterij status verbinding maken, want hij vindt namelijk niks! 🙁

    Zonder WIFI is de iPhone ineens minder leuk!

  91. Ik heb het beschreven probleem ook gehad, terug naar T-Mobile windkel leverde een nieuwe iPhone op. Deze werkt tot nu toe via WIFI.
    Ik heb alleen het idee, zoals hier ook beschreven dat het laden van pagina’s langzamer gaat

  92. Origineel geplaatst door Centrino
    Heb nog steeds een iPhone 2G en gebruik veel wifi , tot op de dag van vandaag nooit problemen gehad, firmware 2.2.1

    Ik heb ook nog steeds een iPhone 2G met 2.2.1. Bij mij begon de ellende afgelopen woensdag of donderdag. Ik ben ongelofelijk lang bezig geweest om de boel te herstellen, maar tot nog toe zonder succes.

    Weet iemand of het probleem bij alle iPhones voorkomt, of alleen bij de gejailbreakte?

    Als het bij alle iPhones voorkomt, vertrouw ik erop dat Apple het probleem oplost bij de volgende firmware.

  93. heeft iemand hier ook last van die hem nog niet gejailbreakd heeft?????

    daar ben ik benieuwd naar…..zonee heeft toch iets mee die jailbreak te maken, als ieder die hier op dit topic al heeft gereageert heeft ff aangeven of tie gejailbreakd is of niet …de mijne wel

    greets demonski

  94. Dit probleem ervaar ik ook!!

    Erg vervelend, hoop op een snelle oplossing, is er ergens een topic gaande op het forum?

  95. @demonski: ik heb geen jailbreak, en wel het probleem.

  96. Ik heb mijn ipod touch ook niet gejailbraikt.

    Het probleem is ook bij mij gekomen na de firmare update 2.2.1, en bij een ipod touch is de WIFI natuurlijk helemaal niet veel meer, het blijft natuurlijk een mooie mp3 spelen annex agenda, maar het is tog heel vervelend.

    had eigenlijk wel van apple verwacht hier al een oplossing voor te hebben, ik kan me voorstellen dat het voor mede itouch gebruikers een majour issue is.

  97. ik heb het probleem ook vlak naar de update… wist wel direct dat het aan me iphone lag aangezien ik twee iphone’s heb, en de andere wel het wifi perfect werkt.. dus hier voor naar T-mobile gegaan..

    t-mobile gaf aan: bekend probleem. we kunnen hem opsturen krijg je binnen 10 dagen een nieuwe….

    dus.. tja.. lijkt me een goede poging.. mocht dat het probleem niet direct oplossen heb ik iniedergeval weer een kers verse iphone 😉

  98. Het WiFi probleem is erg lastig, kan iemand mij vertellen of er iets te vinden is hoe je dat probleem oplost. Ik ben al enige tijd bezig om e.e.a uit te zoeken maar ik heb het idee dat ik het onvoldoende begrijp.

    Bij voorbaat bedankt,
    Anton

  99. blijkbaar aanvaard de iphone met software 2.2.1 niet alle coderingen NIET de 10 cijfer/letter kombinaties die bij sommige modems gebruikt worden

  100. Ook hier wifi kuren met de 3G. Het werkte altijd perfect totdat ik een upgrade deed naar 3.0. Omdat er steeds over koelkasten, warmte en batterij-versheid gesproken wordt heb ik toch het idee dat het meer een hardware dan een software probleem is. De volgende zaken werkten bij mij NIET: – netwerk herstellen, iphone bekloppen, vriezer methode. Wat WEL werkt is om de iphone tegen de antenne van het wifi accesspoint te houden en verbinding te maken. vanaf dat moment blijft de verbinding in stand. Het lijkt er dus op alsof de 3.0 firmware meer moeite heeft om nieuwe netwerken te vinden, en dat dat in combinatie met slechte ontvangst nu net de druppel is waardoor wifi helemaal niet meer werkt.

    Omdat ik het gevoel heb dat het toch een slechte verbindig is (tussen wifi chip en antenne bijvoorbeeld) heb ik de iphone eens met wat kracht getordeerd (bovenkant met linkerhand en onderkant met rechterhand beetpakken en dan draaien alsof je een dop van een fles afschroeft) en geloof het of niet, daarna was wifi weer perfect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.