Reacties voor: Vooruitblik Apple-event 9 september: alles wat je vooraf moet weten

Wat kunnen we op 9 september 2014 verwachten? iCulture geeft alvast een vooruitblik van verwachte aankondigingen, hoe je je kunt voorbereiden en 10 mysteries waar we nog geen antwoord op hebben.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Can’t wait! 😀

  2. Ik heb nog wel een vraag 😀

    De iphone is al in productie. ios 8 is bog niet final maar de voorraad van de iphone bouwen ze al wel op. Transport van enkele miljoenen telefoons kost best wel tijd dus hoe doen ze dat dan met de final ios op het toestel zetten? Want de telefoons worden ingepakt en geseald verscheept uit wokkie wokkie land.

  3. Ik had nog steeds stille hoop voor een nieuwe apple tv met meer mogelijkheden (apps etc).
    Misschien als centrale hub voor homekit. Dat was echt super geweest . . . .
    Maar we zullen zien.

  4. @iphone_user iOS8 is dan al klaar en staat dan al op de telefoons.

    Zeg dat hij vandaag afgerond is dan worden volgende week pas de telefoon geleverd. Het verschepen is een mega klus en zal met grote hoeveelheden naar centrale punten in alle landen zijn. Zo zit ons centraal punt (weer) in Venray. Vandaar uit wordt het doorgestuurd naar alle apple stores e.d.

  5. Vaak is de Golden Master de final versie die de consumenten ook krijgen …

  6. Ik gok toch echt op een nieuwe Apple TV. In de US en UK krijg je nu een giftcard van 25 dollar/pond bij een Apple TV. Actie loopt tot 31 september, 1 oktober een nieuwe ATV?

  7. @iphone_user Ik denk dat ze al de final versie hebben van ios8. Zoals gisteren te lezen viel zijn ze intern al aan het testen aan ios8.0.1 ;-)!

    Ik zit er vanavond in ieder geval klaar voor! 😀

  8. Met 100% zekerheid 2 grotere iPhones.

    Dat betwijfel ik nog een beetje. Sowieso 4.7″, maar van de 5.5″heb ik nog te weinig zien lekken of zekerheid.

  9. Omdat ze vanavond de Golden Master gaan releasen; wat gelijk is aan de daadwerkelijke versie. Die versie is dus al klaar maar nog niet aan het volk uitgerold. Aan een GM versie veranderd dan ook niks meer.

  10. Helaas een grote rol voor U2 vanavond, erg jammer.

    Extending a decade-long connection with Apple, U2 will play a significant part in Apple’s event, which will be held at a performing arts center in Cupertino, Calif., the company’s home base, according to three people briefed on its plans. In addition to performing, the band will reveal an integration with Apple’s products that is connected to its next album, which is expected to come out by the end of the year, according to these people, who spoke anonymously because the band’s appearance — and its deal with Apple — is supposed to be a surprise.

  11. Net bij een Phone House geweest. Daar werd niet heel geheimzinnig gedaan:

    – Ik kreeg een hoesje in handen met op de doos ‘iPhone 6’. Was voor een 4,7 versie, de enige maat waarin ze een hoesje hadden;

    – In een systeem (kon meekijken, maar url van de browser werd afgeschermd) stonden specs voor de iphone 6:

    * de beide maten (4,7 en 5,5)
    * saffierglas
    * 16, 32, 64 en 128 Gb
    * waterdicht

    Er stond niet gespecificeerd of saffierglas en 128gb in beide uitvoeringen / alle modellen zou komen. Verder dus vooral bevestiging van de bekendste geruchten.

    Prijs stond nog niet in het systeem.

  12. @Miphoney: Lijkt me sterk. De iPhones zijn nog niet verscheept. De providers beschikken dus zeker weten nog niet over de toestellen. Anders zouden ze deze ook wel eerder i.c.m. een abonnement verkopen. Dat ze alleen doosjes verzenden lijkt me erg onwaarschijnlijk.

  13. @miphoney

    Die hoesjes kan je ook al van ebay afhalen. Blijft een gok van een producent.

    En een phone house medewerker weet echt niet meer dan wat er aan geruchten op internet staat. Ik denk dan ook dat het pure systeem vulling is om alvast pre orders weg te zetten oid.

  14. Een nieuwe Apple TV komt zeker aan bod. De eerste generatie wordt niet meer ondersteund in de Beta. Krijgt derhalve ook geen update meer. Het wordt een complete TV of de opvolger van het bekende zwarte kastje.

  15. Niet om ‘t een of ander, maar is er eerder een iPhone event geweest waar Apple een countdown voor plaatste op hun website? Wellicht een duidelijke hint naar de wearable..

  16. Spannend!

  17. Ik verwacht niet te veel en dat wat er komt, we grotendeels al gezien hebben. 😉

  18. Ik zet mijn geld op ALAC in de iTunes store. Met the Complete U2 als 1e artiest.

  19. krijg echt dat extra icoontje niet op mijn Appletv……
    Wat ik ook probeer…
    Iemand suggesties?.

  20. Geduld hebben, wellicht? Het icoontje verschijnt zodra Apple dat relevant vindt. Wellicht pas om 18:45 uur …

  21. Hé, kijk nou! Het icoontje staat er nu wél!

  22. Weten we meteen wat er in die witte doos zit: U2…

    https://twitter.com/marieclaire/status/509362785948430339/photo/1

  23. We zitten er klaar voor!

  24. Er is nog een mysterie, namelijk dat van de grote witte ding.. podium? Ik denk dat Apple meer dan alleen iPhones en iTime (wearable) gaat aankondigen. Er komt een totaal nieuwe productlijn. Er moet echt meer zijn dat wat wij verwachen. Dus de hele evenement van vanavond zal of een enorme teleurstelling zijn of een enorme verrassing.

  25. Ik hoop serieus op een opvolger van de iPod Touch 5G. Het is mijn main stream muziekspeler en ik heb ‘m ALTIJD bij me.

    Geen nieuwe iPod touch betekend voor mij dat het einde van mijn mobiele Apple tijdperk zal worden. De iPod Touch zal dan door een Nokia smartphone vervangen worden.

  26. Whoo we gaan! 🙂

  27. De keynote begint al goed…. 2 nummers spelen door elkaar op de achtergrond. Zeer vervelend haha

  28. Hier staat alleen een soort testbeeld en inderdaad 2 muziek tracks door elkaar heen. Vet irritant dit.

  29. Begint alweer goed. Op Appletv komt geen extra icoon. En de Apple site ligt er om stipt 19:00 gewoon uit!!!

    Bedankt hoor.

  30. Dit is echt onmogelijk om te bekijken… Beelt switch steeds naar een testbeeld en er zit een of ander heel vervelend mens het te vertalen naar weet ik veel welke taal.

  31. Ze kunnen nog niet eens fatsoenlijk streamen. Valt constant uit en de hele tijd een Japanse trees die zit te vertalen. Niet naar te zien

  32. Is idd niet te doen. Chinese tolk erdoorheen. En na Max 2 min flikkert de stream er weer uit. Is gewoon totale overload!
    Valt me erg tegen. Ze wisten van tevoren dat het megadruk ging worden

    Nou ja. Dan maar straks in bed kijken. Iphone 6 nog net gezien. Is weer precies wat uitgelekt is!

  33. Stream valt idd niet te bekijken met dat japanees. Maar waarom startte de stream met een filmpje dat beide nieuwe iPhones toont??? Tot zover de verrassing. Vreemde keuze van Apple. Of is dit een regie foutje?

  34. man de stream trekt ook op niet veel. vrouw die alles vertaald naar chinees/japans en dan dat testbeeld…

  35. Prima beeld nu

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.