Reacties voor: Vooruitblik 2016: dit verwachten we van Apple in het nieuwe jaar

Wat kunnen we in 2016 van Apple verwachten? iCulture kijkt in de glazen bol en voorspelt welke nieuwe producten eraan komen en welke verdere aankondigingen Apple gaat doen in 2016.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik hoop op een nieuwe 12-inch Macbook met m7-processor en 720p of 1080p camera, dan is het de perfecte notebook. Verder snellere Apple Watch 2 en Apple TV.

  2. Ho stop! De Rabobank gaat kosten in rekening brengen als Apple Pay komt?!

    Als dat waar is, en uiteindelijke definitief wordt, stap ik over.

    Wel geld vangen, maar flut diensten* leveren.

    * Ik bedoel niet de klantenservice, deze is prima. Meer op digitaal vlak.

  3. Kosten in rekening brengen omdat je het goedkoper maakt voor de banken (vervoer van cash geld kost veel geld). Daar moet je een bank voor zijn om dat te verzinnen.

  4. Hahaha, ik lag echt compleet dubbel over de burn richting de Rabobank. Ze hebben naar mijn idee inderdaad bewezen niet met de tijd mee te gaan en lekker stronteigenwijs het allemaal zelf beter te weten.

  5. Ik hoop dat er eindelijk een macbook komt waar een Simkaart in kan. Geen geklungel meer met tethering naar mijn mobiel!

  6. Apple Pay (ING) en Apple Upgrade Program (bij KPN) aub.

  7. We kunnen vast en zeker een prijsverhoging verwachten.

  8. Het is de schuld van de Rabobank! /kenjememes

  9. Tweede Belgische Apple Store: eind 2016

    Apple lijkt na de eerste drie Nederlandse Apple Stores op een later pitje te staan.

    Ik denk dat jullie laag pitje bedoelen.

  10. Waar ik op hoop is dat APPEL de iPhone 7 echt een water dichte telefoon wordt maar dan zonder de home buten, zo dat er bijna geen randen meer om het scherm is. Nog meer hoop ik dat appel de appel tv of ander benaming iTV in de markt komt.
    Maar dat ze hun eigen soort elektrische auto uit komt dat zal gaaf wezen.

  11. Ik verwacht een paar enorme doorbraken
    – terugkeer van de MagSafe connector
    – terugkeer van de Cinema Display
    – terugkeer van de voorsprong op Samsung
    – terugkeer van de rebelse, pure, ongerepte en nietsontziende innovatie

  12. Ik had de hoop op eventueel een ronde apple watch, maar heb hier en daar al gelezen dat zoiets niet zal gebeuren. Verder hoop ik dat de watch een opmerkelijk betere batterij krijgt of wat nog beter zou zijn, dezelfde batterijduur als nu, maar oplaadbaar in bv 20 minuten, zodat je snel even tussendoor ( bv tijdens het douchen) de watch kan opladen. Ik draag mijn uurwerk nl graag dag en nacht. Verder hoop ik ook dat de prijzen niet weer zullen stijgen. Als je ziet dat huawei een smartwatch met zwarte metalen band op de markt kan zetten voor 499 euro, dan is het moeilijk verstaanbaar dat dit bij apple 1269 moet kosten. Jammer dat de compatibiliteit tussen android wear en de iPhone nog verre van ideaal is. (en ik ben ook niet van plan over te stappen naar een android smartphone) Heb de smartwatch even mogen gebruiken, prachtig display met zeer mooie watchfaces, maar notificaties van iPhone komen niet altijd door, je kan geen berichten beantwoorden enz… Dan is het alleen nog te hopen dat we na de aankondiging in maart of april, weer geen 6 maand moeten wachten tot het verkrijgbaar is in Belgie.

  13. Ik wacht op:
    – ondersteuning Apple Music op Bluesound (het beduidend mindere Sonos wordt wel ondersteund.
    – veel betere kwaliteit streaming (Ze lopen Giga achter op Tidal)
    – oa ruimer aanbod voor HomeKit (het duurt, en duurt, en duurt)

  14. Ik hoop dat ze het toetsenbord van de nieuwe macbook vooral NIET gaan doorzetten in nieuwe macbooks. Vind het een drama, praktisch geen feedback van de toetsen.

    Verder hoop ik dat ze de line-up verkleinen ipv uitbreiden zodat ze zich vol kunnen focussen op die producten. Het lijkt nu op de periode net voordat Jobs terugkwam. Men wil iedereen kunnen bedienen en doet daarom concessies op bepaalde vlakken.

  15. Het zal wel aan mij liggen maar het lijkt op meer van hetzelfde. Komt er nog echt iets bijzonders.

  16. Homekit 2.0: moeten we weer een nieuwe bridge voor hue kopen? Gelukkig heb ik de 1.0 variant nog. Of zullen ze dan de lampen vervangen?

    Zei hij heel cynisch

  17. Ik hoop dat er weer eens wat vernieuwende komt.
    Draadloos opladen, uitvoerbaar scherm, whatever.
    Maar doe eens wat geks inplaats van alle voorspelbare dingen

  18. Ik hoop op aangename verassingen bij de Apple Watch 2. Ik wil m denk ik wel in het goud hebben. Ik had de space grijze al voordat de gouden te koop was. Daarnaast hoop ik dat dat de gouden iPhone een zwarte voorkant krijgt.

    Lijkt me wel zo eerlijk. SG en geelgoud met zwart, rosegoud en zilver met wit. Dan koop ik die gouden meteen.

  19. Tsja, waar ik toch vooral mee blijf zitten is de vraag of apple de ” epic center of change” zoals die vorig jaar werd aangekondigd, dit jaar gaat maken. Bij die aankondiging van de nieuwe apple tv had ik veel meer content en interfaces verwacht naar samenwerkende partijen. Hoe het met die filmrechten is afgelopen weten we inmiddels, apple krijgt die niet en kan Netflix bij a niet meer inhalen, tenzij…. Als je kijkt naar grote toegevoegde waarde, dan zou een echt werkende virtual assistent een doorbraak kunnen zijn. Wellicht daarom zijn de ontwikkelingen bij Siri zo langzaam en loopt apple inmiddels achter op google en microsoft. Hopelijk komt apple met touch id voor de mac, waarbij ontwikkelaars worden gestimuleerd dit ook te kunnen toepassen bij het inloggen op websites en dergelijke. Daar zou ik blij van worden en zou het leven voor veel gebruikers gemakkelijker worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.