Reacties voor: Voorspelling: iPhone-productie verdubbelt in tweede halfjaar 2011

Apple zal in de tweede helft van 2011 zo'n 60 miljoen iPhones produceren, denkt analist Craig Berger van FBR. Daarvan zal het grootste deel bestaan uit iPhone 4's en zelfs nog een paar iPhone 3GS's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. 1daarvan wordt van mij 

  2. hola : niet drummen aub ! Ik wil er ook een…

  3. Er moet toch een keer een einde komen aan die enorme groei? Petje af voor Apple en lange neus naar alle Apple haters 🙂

  4. Heerlijk die groei! 🙂 Apple is echt een top bedrijf en dat zal ook zo blijven denk ik! Wat een enorme cijfers! Toppie Apple! 😉

  5. op het laatst gaat blackberry,htc etc het allemaal begeven en ten slotte ook samsung, omdat apple gewoon het snelst groeit en ook blijft groeien.

  6. 1 iphone 5 voor mij extra 😀

  7. Wel jammer dat de iPhone niet zo “exclusief” meer is als in het begin..

  8. iphone/apple is gewoon een massa product niets exclusiefs meer aan. Daar zit ook het gevaar voor apple, er komt heus wel weer een new kid on the block. En dan kan het weer hard naar beneden gaan, 6 jaar geleden als je dan had gezegd in 2011 dan betekent nokia niet veel meer dan had iedereen je voor gek verklaard.

  9. @byson: inderdaad kunnen ze er nog €200 bovenop doen omdat er geen concurentie meer is 😛

  10. @mark: Ja echt jammer. Ik zie echt iedereen er mee lopen..

  11. Origineel geplaatst door Mark
    Wel jammer dat de iPhone niet zo “exclusief” meer is als in het begin..

    Dat was te verwachten toen de iPhone in europa geïntroduceerd werd. Met de 2 g ben je exclusief, daarna niet meer, sindsdien worden ze hier verkocht. Waarom zou je trouwens exclusief willen zijn, hoe exclusiever hoe minder erop te krijgen is.

  12. De iPhone is allesbehalve exclusief meer. Op zich wel opmerkelijk dat één model telefoon zo’n enorme brede doelgroep aanspreekt.

    Van Br33zers tot zakenmannen, en van ambachtslieden tot bankiers.

  13. @richard: @Mark: Apple’s producten zijn geen specialty goods meer. Koop een Vertu of een Swing 200.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.