Reacties voor: Voorspelling: half miljoen iPhone 3GS-toestellen in eerste weekend

Apple-analist Gene Munster voorspelt dat Apple dit weekend 500.000 iPhone 3G S-toestellen gaat verkopen. Dat lijkt veel maar in vergelijking met de iPhone 3G valt het erg mee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Niet te vergeten dat er de mensen van de iPhone 3G ook nog aan een abonnement vastzitten. Half miljoen is dus toch redelijk veel (500.000 – 270.000…) worden dus toch weer 230.000 nieuwe iPhone gebruikers verwacht 😛

  2. Als deze voorspelling uit komt denk ik dat ik te laat ben met bestellen morgen haha xD

  3. Kan je wel aandelen van Apple kopen in Nederland? Omdat deze niet op de AMX of AMS staat ?

  4. zal er in frankrijk net zo’s stormvloed op de nieuwe iphone zijn als in NL en Belgie? anders doe ik een weekendje frankrijk haha 😛 daar is die tenslotte ook simlockvrij he

  5. Origineel geplaatst door DeluxZ
    Kan je wel aandelen van Apple kopen in Nederland? Omdat deze niet op de AMX of AMS staat ?

    Om maar helemaal off-topic te gaan: je kan ze idd niet in nederland kopen, maar een beetje bank kan ze gewoon voor je op de NYSE of NASDAQ kopen.

  6. Origineel geplaatst door om
    Origineel geplaatst door DeluxZKan je wel aandelen van Apple kopen in Nederland? Omdat deze niet op de AMX of AMS staat ?Om maar helemaal off-topic te gaan: je kan ze idd niet in nederland kopen, maar een beetje bank kan ze gewoon voor je op de NYSE of NASDAQ kopen.

    Is waarschijnlijk makkelijker als een simlockvrij 3GS te scoren 😉

  7. meer hype denk ik

  8. @Smegd: @Snaak: @Taco: Ik heb het gewoon: http://i44.tinypic.com/256aek1.jpg en ja hij was idd wel gejailbreakt in 2.2.1

  9. loooool als je dan in belgie weer zo moet zoeken voor een iphone en als de mobi winkels er maar een stuk of 5 krijgen per winkel dan vrees ik ervoor verleden jaar hadden mobistar winkels er maar een paar geleverd gekregen per shop
    misschien hebben ze er van geleerd

  10. Relatief gezien zijn het er dus meer dan vorig jaar volgens de analist!

    Origineel geplaatst door DeluxZ
    Kan je wel aandelen van Apple kopen in Nederland? Omdat deze niet op de AMX of AMS staat ?

    Wtf, waarom hier? Je wel in NL aandelen van Apple kopen, ‘t zijn geen NL aandelen van Apple, die bestaan nl niet.

    *waarom leg ik dit uit*

  11. Weet het uiteraard niet helemaal zeker want ik heb niet de juiste cijfers maar ik denk dat de schattingen aan de hoge kant zijn eerlijk gezegd. Puur gevoelsmatig want ik heb geen cijfers waar ik mij op kan baseren. Ik denk dat het wel mee gaat vallen met die 3G S. Natuurlijk is het een top toestel en natuurlijk zou ik hem ook graag willen maar om nu vreemde capriolen met mijn abbo uit te gaan halen om maar die telefoon te bemachtigen. Nee dan maar niet. Daar vind ik de update toch te klein voor ook al is het zonder twijfel de beste smartphone op dit moment.

  12. Alsof jullie allemaal even huplakee 5.000 euro hebben om een paar aandeeltjes Apple Inc. te kopen? Vergeet niet de bijkomende kosten. Dus tenzij je 10.000 euro’s hebt en in deze tijd een enorm risico durft te nemen…..

  13. Origineel geplaatst door Bij de derde boom linksaf
    Alsof jullie allemaal even huplakee 5.000 euro hebben om een paar aandeeltjes Apple Inc. te kopen? Vergeet niet de bijkomende kosten. Dus tenzij je 10.000 euro’s hebt en in deze tijd een enorm risico durft te nemen…..

    1 aandeel Apple (slot vandaag) 135,88.

  14. over Frankrijk (en UK) gesproken: is al bekend of de iPhone 3Gs daar simlock-vrij / los verkocht zal worden en zo ja, voor hoeveel?
    Iemand al iets op gevangen? Anders zullen we het strax waarschijnlijk wel vernemen ; )

  15. Wel grappig is dat Apple nog maar om en bij de 100.000 toestellen beschikbaar heeft op 19 juni.

  16. Zojuist de Iphone 3G s besteld.
    Live is good!

    😀

  17. Leuk die voorspellingen maar wat moet je ermee

  18. zo, ik heb mijn steentje bijgedragen, vanochtend 1 pay as you go laten halen bij de O2 store, stond 100 man in de rij maar de prepaid klanten werden met voorrang binnengelaten, nu maar hopen dat ie snel geunlocked kan worden 😎

  19. We laten ons allemaal gek maken. Kijk eens op engadget.com. Daar zie je dat de wereld helemaal niet meer zo warm loopt voor de nieuwe Iphone. De vorige keer was de hype groter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.