Reacties voor: Voorspelling: Apple gaat 107 miljoen iPhones verkopen in 2012

Analist Bill Choi verwacht veel van de nieuwe iPhones. Hij denkt dat Apple dit jaar 84 miljoen iPhones gaat verkopen en in 2012 zelfs 107 miljoen iPhones. Dit zal vooral gebeuren door het uitbreiden van het aantal operators.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Wellicht eerst afwachten of er morgen een nieuwe Iphone 5 aan komt. Met een kleine update is deze voorspelling niks waard en kan Samsung veel nieuwe klanten verwachten.

  2. Ben benieuwd of de nieuwe iPhone ook rechtstreeks bij Apple.nl te koop zal zijn 🙂
    Ik wil geen nieuw abbo maar uiteraard wel de nieuwe iPhone, wat dat ook mag gaan worden.

  3. Origineel geplaatst door Ricci
    [..] Met een kleine update is deze voorspelling niks waard en kan Samsung veel nieuwe klanten verwachten.

    Dat denk ik ook inderdaad.

  4. Iedereen roept nu dat ze een updatemodel niet gaan kopen… ja vast. We shall see. Durf te wedden dat 90% van deze bezoekers perse het nieuwste van het nieuwste wil.

  5. Als het een kleine upgrade betreft ga ik ook voor samsung

  6. Origineel geplaatst door Nick
    Iedereen roept nu dat ze een updatemodel niet gaan kopen… ja vast. We shall see. Durf te wedden dat 90% van deze bezoekers perse het nieuwste van het nieuwste wil.

    Niet iedere bezoeker van deze website, meer dan 10%, heeft oogkleppen op en wilt de laatste iPhone omdat het de iPhone betreft hoor…

  7. Onzin. Ik heb een 3gs. En als het een 4s wordt, ga ik over naar android. (of de 4s moet echt goedkoop worden)

  8. Origineel geplaatst door Chavasse
    Niet iedere bezoeker van deze website, meer dan 10%, heeft oogkleppen op en wilt de laatste iPhone omdat het de iPhone betreft hoor…

    Nee hoor. Als het een 4s wordt zie ik geen reden om over te stappen. Alle apps werken nu prima, en die nieuwe spraak sturings mogelijkheden die er gaan komen hebben voor mij weinig nut. Kan dan nog wel een jaartje wachten totdat er een echt nieuw model uitkomt. Tegen die tijd zullen er ook wel de nodige nieuwe apps zijn die de nieuwe snelheid van de A5 benutten.

  9. De iPhone 5 is helaas niet aangekondigd en zal niet in de verkoop gaan. De teleurstelling was groot omdat iedereen dacht dat Apple de iPhone 5 zou gaan verkopen. Maar de 4S is toch ook mooi? Siri werkt stabiel genoeg. Jammer dat de Nederlandse Siri nog niet werkt… Apple zal steeds meer iPhones verkopen, maar de concurrentie neemt ook toe… We zullen afwachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.