Reacties voor: Voorspellend Octopus Keyboard nu in Cydia (jailbreak)

Octopus Keyboard is verkrijgbaar in Cydia. Met Octopus heb je dezelfde tekstvoorspelling als BlackBerry 10, maar dan via een jailbreak op de iPhone.

Reacties: 14 reacties

  1. Zeer goede app, en werkt met color keyboard 🙂

  2. Vervangt zo’n toetsenbord het ingebouwde toetsenbord van iOS helemaal voor normaal gebruik, of is dit vergelijkbaar met alternatieve browsers waarbij de originele altijd als standaard blijft ingesteld?

  3. Jammer dat ze geen trial hebben. Voor die prijs test ik een app liever.

  4. Zat ook te denken aan een test-iets… Ziet er mooi uit in de filmpjes en de tekst, maar hoe performt het. Iemand ervaringen al?

  5. Ik had het gekocht en gedownload maar heb het idee dat het toetsenbord echt veel langzamer reageert (obv omdat ze de woorden erbij moeten zoeken) verder vond ik het een super relaxte tweak. En je wordt er na een tijdje best handig in, maar de langzame reacties van me toetsenbord irriteerde me dusdanig dat ik het eraf gegooid heb.

  6. Ik he hem ook gedownload maar ik ben meer van de gratis dingen…. Daarom heb ik ook de andere sources. Hoop dat ie snel gratis uitkomt. Maar lijkt me een mooie tweak

  7. Dus deze repo mag je wel toevoegen maar andere repo’s of (sources) mogen hier niet genoemd worden? Is hier een verklaring voor?

  8. Origineel geplaatst door Ray
    Dus deze repo mag je wel toevoegen maar andere repo’s of (sources) mogen hier niet genoemd worden? Is hier een verklaring voor?</blockquote

    Piraterij.

  9. Nou ik ga die mooi niet toevoegen. Dit is de eerste keer dat ik deze repo zie en dan ga ik er al zeker geen geld aan overboeken.

  10. En wie bepaald dan welke repo geen piraterij is?

  11. Als je de url gewoon in je browser had gegooid had je gezien dat dit gewoon de site van de dev is (http://ok.k3a.me/) … dus de repo is safe.

    Er zijn nog wat aantal developers die hun eigen repo gebruiken…

  12. Origineel geplaatst door Ray
    En wie bepaald dan welke repo geen piraterij is?

    LOL :-))

  13. Ik heb het geïnstalleerd, ik zie ook netjes alle mogelijke woorden boven de letters staan, maar ik kan niet swipen. Doe ik ergens iets verkeerd? Heeft iemand hetzelfde probleem?

  14. Als hij van Dev is waarom plaatsen ze het dan niet gewoon in Cydia?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.