Reacties voor: Voorregistratie gestart: iPhone 3GS vanaf nu bij T-Mobile te bestellen

T-Mobile begint vanaf vandaag met de voorregistratie van de iPhone 3G S. Heb je geen zin om naar de winkel te gaan, dan kun je het toestel ook online bestellen als pre-order.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 162 reacties

  1. 32 GiG Black vanmorgen in de online shop besteld! En nu…..wachten *zucht*

  2. En maar blijven hypen…iedereen zou eens voor de grap 4 weken moeten wachten voordat ze gingen bestellen.

  3. Origineel geplaatst door patrick
    En maar blijven hypen…iedereen zou eens voor de grap 4 weken moeten wachten voordat ze gingen bestellen.

    Ja, ik zou zeggen laten we een week lang T-Mobile alleen boycotten. Kijken of ze dan wel naar hun klanten luisteren…

  4. Weet er iemand of tmobile je nummer (KPN) mee overneemt of dat hier alleen gaat over nieuwe abbonementen?

  5. Heb mijne ook net besteld 😀 Nu maar even een weekje wachten, en ondertussen andere abbo overzetten op zusje 😛

  6. Zojuist gebeld met T-mobile of er ook een speciale regeling is voor huidige T-mobile klanten die hun contract willen vernieuwen… Ik kreeg te horen dat bestaande klanten precies dezelfde prijzen voor de Iphone 3G S moeten betalen als nieuwe klanten! En bedankt…

  7. Vandaag rond 11:00 uur de 32 gb wit ook maar eens bestellen*zucht en dan wachten…*

    Wat is het leven toch oneerlijk:P

  8. Kan het ook telefonisch, ivm nummerbehoud ?

  9. Ja als het goed is wel.

  10. Ik heb een flauwe first post weggehaald van iemand die vond dat we dit om 8:00 uur al hadden moeten publiceren. Thanks dude, mogen we ook nog slapen?

  11. Origineel geplaatst door Joost
    Origineel geplaatst door patrickEn maar blijven hypen…iedereen zou eens voor de grap 4 weken moeten wachten voordat ze gingen bestellen.Ja, ik zou zeggen laten we een week lang T-Mobile alleen boycotten. Kijken of ze dan wel naar hun klanten luisteren…

    We hebben het hier over een voorintekening. Hoe diep onder de indruk denk je dat T-Mobile zou zijn. Bovendien zijn dit soort boycot initiatieven, hoe terecht ook, gedoemd te mislukken. Men wil toch de iPhone, dus roept heel hard ja, ik ga ook boycotten en sneakt dan heel stiekum naar de winkel. Zie ook benzineprijzen.

    @ Jurgen: wat had je dan gedacht. Dat je een gratis abonnement gaat krijgen omdat je al een heel jaar hebt uitgediend van je tweejarig contract? Early(ish) adopters lopen altijd de kans dat er na een jaar een nieuw model komt.

  12. @Jaymie
    Je kunt kiezen of je je nummer behoudt of een nieuw nummer wilt hebben 🙂 Kijk wel even naar de voorwaarden die je huidige provider stelt aan het beëindigen van je contract en het beschikbaar stellen van je nummer aan andere providers 🙂

    Ik heb besteld btw! 😀

    Tip voor Postbank klanten die nu naar ING zijn gegaan: bij je bank kan je wel “ING” invoeren maar dat werkt niet. “Postbank” invullen is de oplossing 🙂

  13. Ik kan hem niet bestellen hoor…..
    Ik zie alleen nog de Oude 3G te koop…

    Iemand een link waar je hem dan kan bestellen in de online shop?

  14. Waarom de htc magic bestellen als de iphone gewoon Beter is?
    Miss heeft de consumentenbond ofso wel zown vergelijking? of ff google.nl
    Heb net me abbo opgezegd bij vodafone dus kan nu inmiddels niet meer terug

    Gr.

  15. Tja, als de 3GS nou een grote vooruitgang was op een 3.0 3G zou ik nog wel wat moeite willen doen om er ook een te bemachtigen. Hopen dat de iPhone van volgend jaar er wèl anders uitziet en iets meer biedt dan de 3GS. Sowieso de eerste maanden nooit iets nieuws van Apple kopen: laat anderen maar de hardware kinderziektes ontdekken. 🙂 Van buiten lijkt hij hetzelfde maar er zijn toch weer nieuwe valkuilen IMO.

  16. Yeah! Ik heb ‘m besteld! 32 GB white.

  17. BESTELLUHNNN !!!!

  18. @Spete:

    Ik koop de volgende iPhone pas weer. Ik vind hier te weinig nieuws op zitten, dus ik maak mijn uitspraak ook daadwerkelijk waar. De rest inderdaad niet 😉

  19. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik heb een flauwe reactie weggehaald van iemand die vond dat we dit om 8:00 uur al hadden moeten publiceren. Thanks dude, mogen we ook nog slapen?

    Eens!

  20. Kan het kloppen dat meer mensen last hebben bij het invullen van de contractdatum? Heb nu vodafone en wil overstappen naar T-Mobile maar kan mijn einddatum niet invullen

    Edit: Bleek een safari kwaal te zijn, bij Firefox lukte het me wel :S

  21. @Efron:

    Die ^%#$W Had ook ff kunnen googlen….

    Tegenwoordig..

  22. Origineel geplaatst door Jaymie
    Weet er iemand of tmobile je nummer (KPN) mee overneemt of dat hier alleen gaat over nieuwe abbonementen?

    T-Mobile kan het KPN contract niet overnemen. Je neemt dus een nieuw contract bij T-Mobile (bijv 2 jaar iPhone abbo). T-Mobile neemt dan wel je oude nummer over als jij dat wilt en mits dat contract correct en op tijd is opgezegd.

    Controleer wel even hoe lang het duurt voor je contract is opgezegd, er zit nu nog vaak een opzegtermijn van 3 maanden op, ook al is de normale looptijd voorbij, dan nog kan het 3 maanden zijn! Let ook even op de wijzigingen van opzegtermijnen naar 1 maand. Wanneer die in gaat weet ik niet preceis, maar het kan slim zijn daar op te wachten.

  23. Hij is bestelt. Ik ruil de iTouch club voor de iPhoneclub

  24. Ik heb hem vanochtend rond half 9 besteld en toen stond die er ook gewoon al, nergens problemen mee gehad alleen kon hem niet direct betalen en doe dit nu aan de deur als ze hier langs komen.. Weet niet hoe dat bij de rest is?

  25. @Chris: Betalen bij afleveren. Kon niets anders selecteren. Ging de vorige keer ook zo. Komen ze gewoon met pinautomaat aan de deur

  26. Origineel geplaatst door Silvan
    Waarom de htc magic bestellen als de iphone gewoon Beter is?Miss heeft de consumentenbond ofso wel zown vergelijking? of ff google.nlHeb net me abbo opgezegd bij vodafone dus kan nu inmiddels niet meer terugGr.

    Ik denk dat als je nu belt en aangeeft het abonnement toch te willen houden (vooropgesteld dat de einddatum nog niet is verstreken) ze niet heel erg moeilijk gaan doen. Ik ben ondertussen al 5 a 6 keer gebeld door Vodafone. Mijn abonnement loopt officieel eind juni af. Nu ik er over nadenk, is misschien een verlenging wel handig. Het enige dat T-Mobile voorheeft op de rest is Visual Voicemail voor zover ik weet. Leuk, maar niet belangrijk. Vraag me af hoe tethering gaat met Vodafone. Hmmm, choices, choices.

  27. @SvdW
    Ik weet niet of de Magic beter is en kan ook niks zeggen over verkopen.
    Ik weet wel dat ik ontzettend tevreden ben over mijn huidige vodafone abo (icm een unlocked iphone), de dekking en de snelheid. In tegenstelling tot t-mobile, waar ik vaak geen goede dekking of snelheid had.

    Bij iphonemonster.nl kun je de nieuwe aaifoon (zoals hij bij ons liefkozend wordt genoemd) simlock vrij bestellen.

  28. Gewoon een jaar wachten op nieuwe iphone. 3Gs heeft te weinig vernieuwingen en uiterlijk is ook nog het zelfde. iPhone 3G met 3.0 is goed genoeg.

  29. @Silvan:
    Sommige mensen zijn echt lui, willen alles direct voorgeschoteld krijgen en zodra het niet snel genoeg gaat of niet makkelijk genoeg (hoe moeilijk is ff googelen) dan gaan ze janken.. Gister en vandaag ook ongelovelijk veel gasten die lopen te zeuren op het devteam blog dat het te lang duurt…DOE HET DAN ZELF!…Sorry enorm offtopic maar moest het even kwijt.. 😛 Props aan iPhoneclub 😀

  30. @Spete:
    Dat is persoonlijk. Ik zou bijvoorbeeld nooit meer zonder Visual Voicemail willen zitten en ouderwets een rijtje af moeten luisteren van een computerstem.

    @johnydoe:
    Ik zou liever mijn telefoon bij een TMO winkel halen: is er iets mis mee ruilen ze hem ter plekke voor je om. Het is die paar Euro’s verschil ook niet waard en TMO heeft een prima netwerk, tenzij je op het platteland woont (al zul je dan ook niet zo snel een iPhone nodig hebben lijkt me).

  31. Weet niet of meer mensen hier last van hadden, maar ik kwam niet verder dan Stap 3 in Safari, in Firefox lukte het wel!

  32. Origineel geplaatst door Snaak
    @Spete:
    Dat is persoonlijk. Ik zou bijvoorbeeld nooit meer zonder Visual Voicemail willen zitten en ouderwets een rijtje af moeten luisteren van een computerstem. @johnydoe:
    Ik zou liever mijn telefoon bij een TMO winkel halen: is er iets mis mee ruilen ze hem ter plekke voor je om. Het is die paar Euro’s verschil ook niet waard en TMO heeft een prima netwerk, tenzij je op het platteland woont (al zul je dan ook niet zo snel een iPhone nodig hebben lijkt me).

    Rare opmerking over het platteland….

  33. Ik twijfel met online bestellen eigenlijk. 6 weken wachten max is vrij lang, zou hem graag in de vakantie willen hebben.

    Hoe ging dit vorig jaar ? Ook zulke lange levertijen online ?

  34. uuhhmm eerlijk gezegt had ik er gistere al een besteld
    dat kon ook als je die juiste medewerker kreeg

    en jah je kan je nummer meenemen maar dat kan 3 maanden duren

    dus je zal je nummer 3 maanden moeten doorschakelen

  35. Hij heeft er stiekem 2 besteld

  36. Vanochtend om 8.20 ook mijn witte 16 GB besteld! Gelukkig was mijn t-mobile abbo net toe aan verlengen!!!

  37. Origineel geplaatst door otto
    dus je zal je nummer 3 maanden moeten doorschakelen

    En hou er rekening mee dat sms niet doorgeschakeld word 😉

  38. Net naar de t-mobile shop geweest, 32GB ligt op mij te wachten : )

  39. Maximaal 6 weken? Dat kan er nog wel bijkomen :'( Ik wacht al een jaar (zit met een tweejarig contract) en kan pas verlengen op 5juli. Hopelijk vallen de levertijden een beetje mee, wil nu toch echt wel een iPhone 🙂

  40. net bij de winkel geweest, ik was om 9:10 de 4de. dus ik heb er eentje volgende week, woeiiii! 🙂

  41. 16 gb besteld.
    Als huidige iphonebezitter zou ik idd niet opgraden, maar zelf heb ik nu een nokia met monotone-ringtone -.- en dan 3 kleuren-scherm ofzo =P

  42. bij de laatste pagina loopt hij vast:S:S als je op bestelling afronden klikt.. meerdere hier last van?

    SorryEr is een onverwachte fout opgetreden. Er is een onverwachte fout opgetreden tijdens het genereren van de opgevraagde pagina.Home
    Stel een vraag
    Terug naar de vorige pagina

  43. Gisteren OS 3.0 erop gezet, ik zie wel verbeteringen inderdaad, landscape hadden ze veel eerder mogen doen van mij, maargoed 🙂 beter laat dan nooit. Verder werkt MMS prima, toch wel leuk..

  44. Kan hem niet bestellen onder contractverlenging.

  45. Origineel geplaatst door J. Kremers
    Maximaal 6 weken? Dat kan er nog wel bijkomen :’( Ik wacht al een jaar (zit met een tweejarig contract) en kan pas verlengen op 5juli. Hopelijk vallen de levertijden een beetje mee, wil nu toch echt wel een iPhone

    Je kan nu al verlengen en je nieuwe toestel bestellen natuurlijk! Mits je een T-Mob contract hebt.

  46. Origineel geplaatst door Jurgen
    Zojuist gebeld met T-mobile of er ook een speciale regeling is voor huidige T-mobile klanten die hun contract willen vernieuwen… Ik kreeg te horen dat bestaande klanten precies dezelfde prijzen voor de Iphone 3G S moeten betalen als nieuwe klanten! En bedankt…

    Tja, ‘t is allemaal niet nieuw. Vorig jaar hetzelfde meegemaakt. Bestaande T-mobile klant. Zijn er ook mogelijkheden, vroeg ik? Volle prijs desnoods voor de 3G? Nee. Geen mogelijkheden! Er is niks nieuws onder de zon en ik had ook niets verwacht van T-mob.

    Maar goed, dan is er altijd nog de “Belgie-route” als je het apparaat perse wilt hebben!

  47. @mkw:

    Even bellen, dan kan het wel.

  48. @Dennis de Jong:
    per 1 Juli is de opzegtermijn 1 maand. Nog even geduld dus!

  49. Maar is het nou slim om te gaan bestellen? Of gewoon ‘s ochtends al voor de deur te gaan liggen (in bijv. almere hehe) ??

    Wil hem graag op 26 juni hebben… wat is de beste kans? (Word niet echt duidelijk op de t-mobile site..)

  50. ik denk dat er veel nieuwe iphone klanten bijkomen
    wat adviseren jullie mij? een 16 of 32?
    dn ga ik m vanmiddag bestellen :d

  51. Mijn 3g is weer up to date met de nieuwe os3.0, dus ik wacht lekker een jaartje… Je blijft aan de gang als er elk jaar een vernieuwde versie uitkomt en trouwens moet ik eerlijk bekennen dat ik de hele heisa niet zo goed snap. Filmmodus, een kompas, het zal wel. En de snelheidsverbetering, ik geloof het wel. Ik zie eerlijk gezegd niet heel veel schokkende verschillen tussen de 3G met OS 3.0 update en de 3G s.

  52. Hoeveel zal de iPhone los gaan kosten?

  53. 600 – 800

  54. 23GB iPhone 3Gs besteld in de t-mobile shop arnhem, moet nog langer wachten dan de lancering volgende week. wie volgende week als eerste is krijgt ‘m ook als eerste :S genaaid ik heb ‘m toch eerder besteld? Maar sta in ieder geval vooraan op de lijst 😛
    Hopelijk komt ie nog voor m’n vakantie, hoef overigens geen aansluitkosten te betalen omdat ik nog orange heb 🙂

  55. Als je niet het verschil ziet tussen een 3G of 3Gs, gebruik je de Iphone waarschijnlijk alleen als mode artikel.
    Gebruik niet dat excuus om hem niet aan te (kunnen) schaffen, want dan begrijp je helemaal niets van de prestaties van de nieuwe 3Gs.

  56. Zojuist telefonisch besteld (32GB zwart met I-300), krijgt mijn vrouw een hele mooie 3G 16GB zwart 🙂

    De dame aan de telefoon adviseerde mij overigens naar een winkel te gaan volgende week als ik ’em snel wilde. Zij gaf aan dat ik eerder rekening met 6 weken levertijd moest houden dan volgende week …..

    Op mijn protest, of ik als zakelijke klant (14.000 punten) geen voorrang kreeg, kreeg ik als antwoord neen.

    Kiezen of delen …..

  57. Vanmorgen contact gehad met T-Mobile via de chat op hun website (klantenservice). Mijn abbo kan ik eind juli verlengen. Geprobeerd of ze uitzondering wilden maken maar daar gaan ze helaas niet in mee. Was te verwachten maar toch een poging gewaagd.

  58. Kom net bij de t-mobile shop in almere vandaan. Resevering gedaan, dit valt buiten de 200 die volgende week daar beschikbaar zijn voor directe verkoop. Ze verwachten wel veel meer toestellen dan 200. Dus als je volgende week direct je iphone in handen wil hebben heb je de beste kans door met je slaapzak voor de t-mobile winkel te gaan liggen. Alleen nog zorgen dat je bij de eerste 200 daar ligt, 209 is namelijk voor mij :p

  59. Origineel geplaatst door naud
    600 — 800

    Kan dat bij T-Mobile?

  60. Had idd ook wat probleempjes, thanks for the tip. Hopelijk lukt het nu wel.!

    Edit: gelukt!

    Origineel geplaatst door Dinand Horsman
    Kan het kloppen dat meer mensen last hebben bij het invullen van de contractdatum? Heb nu vodafone en wil overstappen naar T-Mobile maar kan mijn einddatum niet invullenEdit: Bleek een safari kwaal te zijn, bij Firefox lukte het me wel :S

  61. Vraag: waarom vind je de iphone zo goed? in vergelijking tot andere smart phones?

  62. Nu nog wachten op de prijzen in belgië…. Hopelijk komen die ook nog in de loop van de dag.

  63. Gaan er al geruchten over de opvolger van de 3G S ? Ik moet nog een jaar wachten nml.

  64. Besteld in de T-Mobile shop! 32gig wit.

    Hoefde geen bankafschrift enzo te laten zien. Wel 50 euro betaald.

  65. Heb net de mijne 16GB Black bij de T-Mobile winkel besteld.
    Opkomst viel gelukkig mee hier in Almelo.
    We waren maar met zijn tweeen….
    Goede service, we kregen ook nog ff een kopje koffie terwijl we buiten aan het wachten waren.

    Hengelo en Enschede stonden ook maar twee mensen.

  66. Ik heb hem besteld @ shop! 16gb blacccckkk 3de klant 😀

  67. Origineel geplaatst door sander
    Origineel geplaatst door naud600 — 800Kan dat bij T-Mobile?

    Zie voor dit soort vragen de T-Mobile FAQ: http://tinyurl.com/nt3se9

    Nee dus! Je zou het toestel via een import vanuit een land waar het simlockvrij wordt verkocht kunnen krijgen, maar of die er al zijn durf ik niet te zeggen. Prijzen zullen inderdaad wel tussen 600 en 800 euro liggen…

  68. Ik heb ‘m in de winkel besteld, gezien je nog met verzending zit als je de iPhone online bestelt.

    Ik haal ‘m zaterdag op! (toch? :P) Eindelijk af van die crappy N73 (oké, de camera is wel nog altijd erg goed.. maar verder!).

    Iemand een iPod kopen? 😉
    http://bit.ly/bTzQB

  69. Origineel geplaatst door U880
    Gaan er al geruchten over de opvolger van de 3G S ? Ik moet nog een jaar wachten nml.

    LOL, enige gerucht wat ik je kan meedelen: nieuwe iPhone eind Juni, begin Juli 2010. Meer is natuurlijk nog lang niet bekend. Daarvoor moet je nog zeker een half jaartje wachten, misschien nog wel langer.

    Reken iig op meer geheugen, betere grafische chip, betere processor, betere camera. Maar dat spreekt voor zich 😉 Succes met zoeken naar roddels voor de 4 generatie iPhone 😉

  70. Ook maar eentje besteld vanochtend, m’n abbo was toch al 2 weken afgelopen…

  71. ik heb hem besteld bij Smartphonestunts.nl. ben de eerste op de lijst 🙂

  72. Ik heb ook mijn abo verlengt naar een iphone abo. Nog ff wachten!! 😀
    Een 16gig zwarte

  73. Vanochtend vanaf half 9 tot half 10 gewacht voor de T-mobile shop in Hoorn NH. Maarrrrr… ik ben ervan verzekerd dat ik hem heb en daar ben ik erg blij mee. Het is een witte versie van 32GB. Heel veel hebben de zwarte, denk.. laat ik eigenwijs zijn en neem de witte…

    kan niet wachten tot ik hem in m’n handen heb…

  74. Origineel geplaatst door RubenJ
    hoef overigens geen aansluitkosten te betalen omdat ik nog orange heb

    hmm goed nieuws, zit ook bij orange en kan in augustus gaan verlengen/veranderen. Een aantal maanden geleden wisten ze wel te melden dat ik in juni/juli maar even moest bellen omdat ze de orange klanten graag over op tmob willen hebben… toch maar een belletje plegen denk ik 🙂

  75. ik ga maandag naar t-mobile shop. lijkt me beter…
    dn een iphone 3G s 16 gb halen. moet ik nog wel overgaan 😛

  76. Net besteld bij t-mobile :

    iPhone 3GS 32GB zwart voor 920 euro (200euro + 24×30 euro)

    Ik kijk het t-mobile netwerk even aan of het naar m’n zin goed genoeg werkt, zo niet dan laat ik de phone unlocken (1e 3 maanden 120eu, daarna per 3 maanden 30eu goedkoper) en neem ik vodafone. ik doe dan m’n t-mobile kaartje wel in m’n Android dev phone #1

  77. Ik toch ook maar een besteld, zakelijk, goedkoopste abo, wordt toch een reservenummer. Ga van een witte 3g (die nu kapot en naar de reparatie is) naar een zwarte 32 s.

  78. Origineel geplaatst door Dennis de Jong
    Origineel geplaatst door JaymieWeet er iemand of tmobile je nummer (KPN) mee overneemt of dat hier alleen gaat over nieuwe abbonementen?T-Mobile kan het KPN contract niet overnemen. Je neemt dus een nieuw contract bij T-Mobile (bijv 2 jaar iPhone abbo). T-Mobile neemt dan wel je oude nummer over als jij dat wilt en mits dat contract correct en op tijd is opgezegd.Controleer wel even hoe lang het duurt voor je contract is opgezegd, er zit nu nog vaak een opzegtermijn van 3 maanden op, ook al is de normale looptijd voorbij, dan nog kan het 3 maanden zijn! Let ook even op de wijzigingen van opzegtermijnen naar 1 maand. Wanneer die in gaat weet ik niet preceis, maar het kan slim zijn daar op te wachten.

    1 juli, dus JA, het is heel heel erg slim daarop te wachten :).

  79. Jawel, besteld vanmorgen

  80. Origineel geplaatst door Gerard de Koning
    Origineel geplaatst door Dennis de JongOrigineel geplaatst door JaymieWeet er iemand of tmobile je nummer (KPN) mee overneemt of dat hier alleen gaat over nieuwe abbonementen?T-Mobile kan het KPN contract niet overnemen. Je neemt dus een nieuw contract bij T-Mobile (bijv 2 jaar iPhone abbo). T-Mobile neemt dan wel je oude nummer over als jij dat wilt en mits dat contract correct en op tijd is opgezegd.Controleer wel even hoe lang het duurt voor je contract is opgezegd, er zit nu nog vaak een opzegtermijn van 3 maanden op, ook al is de normale looptijd voorbij, dan nog kan het 3 maanden zijn! Let ook even op de wijzigingen van opzegtermijnen naar 1 maand. Wanneer die in gaat weet ik niet preceis, maar het kan slim zijn daar op te wachten.

    1 juli, dus JA, het is heel heel erg slim daarop te wachten .

    Ik heb bij mijn bestelling ook aangegeven dat het abonnement moet ingaan per 1 juli.
    Ook omdat je (denk ik) anders een hele maand betaald voor de laatste 5 dagen van juni; tenminste als hij op 26 juni wordt geleverd.

  81. Ja via de website bestellen en de volle mep betalen en aansluit kosten…

  82. Ik zit nu nog bij Vodafone, als ik mijn abbo nu opzeg zit ik er nog 3 maanden aan vast en als ik het per 1 juli opzeg zit ik er tot 1 aug aan vast. Zit te twijfelen of ik een maand dubbele abbo kosten ga betalen of de iPhone SIM lock vrij probeer te krijgen….

  83. @BaZ

    Het is wat jij liever wil hé uiteraard;)!
    Iphone is toch wel zeer verslaven:D!

  84. Origineel geplaatst door hikerIk heb bij mijn bestelling ook aangegeven dat het abonnement moet ingaan per 1 juli.
    Ook omdat je (denk ik) anders een hele maand betaald voor de laatste 5 dagen van juni; tenminste als hij op 26 juni wordt geleverd.

    Niet handig.
    Als je per 26e in laat gaan heb je misschien 1 dag niet officieel abo, maar betaal je gewoon voor 1 dag abonnementskosten.
    Nu haal je je simmetje en foontje de 26e, en betaal je 5 dagen.
    Let wel op dat je dan dus maar x/30*5 van je abonnement hebt! Dus je hebt dan ipv bijvoorbeeld 300 maar 50 minuten / SMSjes. Let er op dat je daar niet overheen gaat, anders betaal je bij.

    Altijd zo vroeg mogelijk in laten gaan, dan heb je een kortere overbrugperiode..

  85. Origineel geplaatst door BaZ
    Ik zit nu nog bij Vodafone, als ik mijn abbo nu opzeg zit ik er nog 3 maanden aan vast en als ik het per 1 juli opzeg zit ik er tot 1 aug aan vast. Zit te twijfelen of ik een maand dubbele abbo kosten ga betalen of de iPhone SIM lock vrij probeer te krijgen….

    Wat dacht je van per 1 aug in laten gaan, kun je ook snel je nummer omzetten en je mag je tel alvast meenemen.. (mag tot 3 maanden voor ingaan abo bij bestaande klanten, hoe dit zit voor nieuwe weet ik niet precies, maar zal ook zoiets zijn).

  86. Ik heb hem besteld,

    Ik heb heb hem wel direct ik laten gaan omdat ik normaal 10 a 30 min overn mn abbo heen ga dus dan heb ik al een buffer.

    ik schrok me alleen wel dood van de automatisch e-mail van t-mobile , je krijgt eerst een mail met wat je besteld hebt, en daar na en mail dat hij bevestiged is.

    ik qoute even en stukje van de mail:

    Geachte XXXXX,

    T-Mobile heeft jouw bestelling voor de iPhone 3G geaccepteerd.

    De iPhone heeft een levertijd. Deze kan vanaf introductie oplopen tot zes weken.

    er staat alleen Iphone 3G niet Iphone 3GS.

    op de order staat wel de 32gb iphone 3GS 🙂

    Even het schrik momentje

  87. @RubenJ:

    Ik ben ook bij de T-mobile shop in Arnhem geweest. De verkoper wist mij te vertellen dat degene die zich voorinschreven hebben (en dus hebben aanbetaald) sowieso volgende week vrijdag zijn/haar iphone 3GS krijgen. Ze leggen EERST de bestelde iphones weg.

    Hij noemde als voorbeeld expliciet: Als u aan het einde van de dag uw iphone komt halen en er staat een lange rij EN er zijn geen iphones meer, dan ligt die van u gewoon nog klaar.

  88. Origineel geplaatst door Dennis de Jong
    Wat dacht je van per 1 aug in laten gaan, kun je ook snel je nummer omzetten en je mag je tel alvast meenemen.. (mag tot 3 maanden voor ingaan abo bij bestaande klanten, hoe dit zit voor nieuwe weet ik niet precies, maar zal ook zoiets zijn).

    Als ik het op 1 augustus in laat gaan dan kan ik de iPhone ook per 1 augustus pas gebruiken. Aangezien de SIM lock die er op zit en mijn bestaande Vodafone abbo

  89. Origineel geplaatst door Katom
    Net besteld bij t-mobile :iPhone 3GS 32GB zwart voor 920 euro (200euro + 24×30 euro)Ik kijk het t-mobile netwerk even aan of het naar m’n zin goed genoeg werkt, zo niet dan laat ik de phone unlocken (1e 3 maanden 120eu, daarna per 3 maanden 30eu goedkoper) en neem ik vodafone. ik doe dan m’n t-mobile kaartje wel in m’n Android dev phone #1

    blijft veel geld, tel daar €120 bij op voor het unlocken…€ 1060,- na een jaar wil toch weer een nieuwe dus dat is dan een afscrijving van € 88,33 p/mnd mind you…

  90. Bezig met bestellen 32G, maar hoezo kan ik alleen maar rembours betalen en niet met ideal? meer mensen die dit hebben?

  91. Same here…..Foutje van t-mobiel?

  92. Iphone 3g S net chil besteld. Met relax abbo’tje hoor ga helemaal goed komen:D

  93. @sander: De 8GB iPhone 3G is wel met prepaid te krijgen. Dan is ‘ie 699 inclusief 100 euro beltegoed.

    … maar op dat oude toestel zit je waarschijnlijk niet te wachten.

  94. Heb de 32GB white besteld:D
    zit alleen met het opzegtermijn voor nummerbehoud, mijn abo loopt 19sept af. voor de 3 maand opzegtermijn dus net te laat, alleen vanaf 1 juli 1 maand opzegtermijn. ben benieuwd hoe dit gaat… heb de tel via internet besteld, zou ik kunnen aangeven om mijn nummerbehoud na 1 juli aan te vragen?

  95. Vanochtend in de T-Mobile shop in Zwolle de iPhone 32Gb Black in pre-order laten zetten. Volgende week vrijdagochtend ben ik daar mooi op tijd om hem op te halen. En als ze ze niet meer hebben, dan trek ik ze over de balie aldaar 😉

  96. @U880:

    Ja, de G4 met 801.11n en front camera.

  97. Ik heb de 3GS 16GB black besteld bij de t-Shop in Zwolle. Was vanochtend nummer 4. Gisteravond al even geprobeerd om voor in te schrijven….. no-go. Was toen wel een irri verkoper die me nog snel een 8GB 3G voor de oude prijs wilde aansmeren (79,95 bij i-150) ipv 29,95. 🙁

  98. Origineel geplaatst door Leon
    En als ze ze niet meer hebben, dan trek ik ze over de balie aldaar

    Doen!

    @RubenJ: Ik heb inderdaad ook geen aansluitkosten bij verlengen van Orange.

  99. Origineel geplaatst door Hakan
    Heb net de mijne 16GB Black bij de T-Mobile winkel besteld.
    Opkomst viel gelukkig mee hier in Almelo.
    We waren maar met zijn tweeen….
    Goede service, we kregen ook nog ff een kopje koffie terwijl we buiten aan het wachten waren.Hengelo en Enschede stonden ook maar twee mensen.

    Dit doet mij vermoeden dat het wel mee gaat vallen met de gekte en de 3G S. Weet nog goed dat tijdens de 3G lancering er echt overal lange rijen stonden.

  100. Vanmorgen een zwarte 16gig besteld! Uurtje of 9.. ik was al eerder aan het proberen alleen kon ik niet verder omdat mijn ING bankrekeningnummer onjuist zou zijn. Toen maar ff een tijdelijke oplossing gezocht door het rekeningnummer van mn ma in te vullen. Toen deed hij het direct! Meer mensen die dit probleem hebben ondervonden?

  101. Vanmorgen de 32 GB besteld in het zwart bij een T-mobile shop in Hengelo, ok.. ik was er om 11.30 (pas..) maar ik was dus de enige in de zaak. Volgens mij valt het nog wel mee met de gekte idd..
    Tevens werd ik toevallig gebeld even later door de klantenservice nav een vraag die ik uit had staan per mail omtrent de nieuwe iPhone. Daar maar even gevraagd hoe het nou zat onder het mom van ‘wie het eerst komt.. wie het eerst maalt’.
    Reserveren in de shop heb je de meeste kans om vrijdag de iphone op te halen, maar bied nog zeker geen zekerheid, ook dan zeggen ze, maximaal 6 weken levertijd. Wel gaf hij aan dat je mag verwachten hem eerder te hebben.
    Via online en telefoon bestellen ben je een nummertje, hoe sneller besteld hoe eerder in huis. Het valt me op dat de meesten online bestellen en vrij weinig mensen in de shop.
    Tevens werd mij medegedeeld dat wanneer je online besteld je hem zeker NIET op vrijdag krijgt. Gaat minimaal 5 tot 10 werkdagen overheen. Er wordt pas de 26ste gecontroleerd of alles klopt (betaling, kredietwaardigheid etc.), pas daarna verstuurd indien voorradig.

    Hoe dan ook, we zullen het wel zien. Iedereen zegt wat anders.. ik wacht netjes tot de shop mij belt dat ik hem kan ophalen! 🙂

  102. Vanochtend om 10.30u was ik in Venlo bij de T-mobile shop, was verder bijna niemand en de verkoper zei dat ik er nog vrij vroeg bij was. Er waren pas een aantal mensen voor me geweest.

    Hij zei wel dat hij al foto’s had gezien van A’dam, daar bleek het een gekkenhuis te zijn (lange rijen).

    Naja, als ik ‘m volgende week vrijdag maar heb 🙂

  103. Toch voor de 16GB gekozen, vond het prijsverschil tussen 16 en 32 teveel, en als ik eerlijk ben, zat mij 16 GB 3G ook al nooit vol. Was de 2e in de shop, volgende week even Lost & Stolen eroverheen en ik heb de nieuwe iPhone. 🙂

  104. Zie dat veel mensen de phone online hebben besteld. Je weet dan echter nooit hoeveelste je bent en of ze daar uberhaupt wel naar kijken. Lijkt me toch dat mensen die vooraf hebben betaald voorrang krijgen en dat ze misschien de eerste paar dagen geen eens iphones kunnen versturen omdat er zoveel bestellingen zijn. Er staat bovendien al dat de levertijd tot 6 weken kan duren. Je hebt dus echt helemaal niks te zeggen als je op internet hebt besteld.

    Daarom heb ik hem ook maar veilig bij de shop hier in leiden besteld. Sta nu 3e op de lijst aldaar. Medewerker heeft mij ook direct verzekerd dat ik dus de 3e telefoon krijg die binnen komt. Wordt bovendien gebeld als ze ze binnen hebben. Neem aan dat ik op die manier wel het zekerst ben van een phone a.s. vrijdag.

  105. Origineel geplaatst door AlexTemora
    Toch voor de 16GB gekozen, vond het prijsverschil tussen 16 en 32 teveel, en als ik eerlijk ben, zat mij 16 GB 3G ook al nooit vol. Was de 2e in de shop, volgende week even Lost & Stolen eroverheen en ik heb de nieuwe iPhone.

    Dus je hebt al 50 eurie neergeteld ervan uitgaande dat je lost&stolen binnen een week heb geregeld? Lijkt me dat daar wel even overheen gaat.

  106. Origineel geplaatst door GeneralA
    Origineel geplaatst door AlexTemoraToch voor de 16GB gekozen, vond het prijsverschil tussen 16 en 32 teveel, en als ik eerlijk ben, zat mij 16 GB 3G ook al nooit vol. Was de 2e in de shop, volgende week even Lost & Stolen eroverheen en ik heb de nieuwe iPhone. Dus je hebt al 50 eurie neergeteld ervan uitgaande dat je lost&stolen binnen een week heb geregeld? Lijkt me dat daar wel even overheen gaat.

    Ik zeg die heeft straks 2 abbonementjes 😉

    Lost en stolen is trouwens vrij snel gepiept. On the fly aan de telefoon.

  107. Even een vraagje mbt de looptijden van een abonnementsmaand. Als je abo de 26e in gaat is de eerste maand toch gewoon van 26 juni tot 26 juli? En niet van 26 juni tot 30 juni?

    Als je verlengt hoef je niet gecheckt te worden op kredietwaardigheid en dergelijke. Misschien dat dat iets scheelt met de levertijd…?

  108. Looptijd is inderdaad van 26 tot 26 in dat geval.

    Bij verlenging zal het wel meevallen met de levertijd, maar hoe dan ook moet je (volgens T-Mobile) een aantal dagen wachten omdat het pas vanaf de 26ste wordt verstuurd.

  109. Gewoon hopen dat je hem sowieso over 2 weken heb en sommige dan volgende week vrijdag al die hem vroeg in de shop hebben besteld:)

  110. Origineel geplaatst door alsatian84@hotmail.com
    Even een vraagje mbt de looptijden van een abonnementsmaand. Als je abo de 26e in gaat is de eerste maand toch gewoon van 26 juni tot 26 juli? En niet van 26 juni tot 30 juni?Als je verlengt hoef je niet gecheckt te worden op kredietwaardigheid en dergelijke. Misschien dat dat iets scheelt met de levertijd…?

    Origineel geplaatst door Coendo
    Looptijd is inderdaad van 26 tot 26 in dat geval.Bij verlenging zal het wel meevallen met de levertijd, maar hoe dan ook moet je (volgens T-Mobile) een aantal dagen wachten omdat het pas vanaf de 26ste wordt verstuurd.

    Nee hoor, dat klopt niet. Looptijd van maandelijkse bundels zijn op een aantal data in de maand (de billdate) waarop je nieuwe bundel steeds in gaat. Dat kan dus voor iedere klant verschillen. Dus stel vrijdag 26 juni gaat je contract in, dan kan het zijn dat bijvoorbeeld 4 juli je ‘billdate’ wordt. Dat betekent dat je pas op de 4e je volledige 150 (of 300 of 500) minuten krijgt. Tot die tijd, dus van de 26e tot de 4e, krijg je een bundel naar verhouding. Dus je krijgt voor die 8 dagen ongeveer een kwart van je bundel. Daar betaal je dan dus ook maar een kwart van de maandelijkse kosten voor.

    Origineel geplaatst door Coendo
    Origineel geplaatst door GeneralAOrigineel geplaatst door AlexTemoraToch voor de 16GB gekozen, vond het prijsverschil tussen 16 en 32 teveel, en als ik eerlijk ben, zat mij 16 GB 3G ook al nooit vol. Was de 2e in de shop, volgende week even Lost & Stolen eroverheen en ik heb de nieuwe iPhone. Dus je hebt al 50 eurie neergeteld ervan uitgaande dat je lost&stolen binnen een week heb geregeld? Lijkt me dat daar wel even overheen gaat.Ik zeg die heeft straks 2 abbonementjes Lost en stolen is trouwens vrij snel gepiept. On the fly aan de telefoon.

    Lost & Stolen is vaak geen enkel probleem, het is gewoon een officiële service die T-Mobile bied, als je je telefoon echt kwijt bent of gestolen is. Maar ik ben bang dat je de 26e niet zomaar met een Lost & Stolen de nieuwe iPhone meekrijgt. Maar goed, misschien kan het ook wel gewoon ik weet het niet.

  111. Origineel geplaatst door Tommy
    Origineel geplaatst door alsatian84@hotmail.comEven een vraagje mbt de looptijden van een abonnementsmaand. Als je abo de 26e in gaat is de eerste maand toch gewoon van 26 juni tot 26 juli? En niet van 26 juni tot 30 juni?Als je verlengt hoef je niet gecheckt te worden op kredietwaardigheid en dergelijke. Misschien dat dat iets scheelt met de levertijd…?Origineel geplaatst door CoendoLooptijd is inderdaad van 26 tot 26 in dat geval.Bij verlenging zal het wel meevallen met de levertijd, maar hoe dan ook moet je (volgens T-Mobile) een aantal dagen wachten omdat het pas vanaf de 26ste wordt verstuurd.Nee hoor, dat klopt niet. Looptijd van maandelijkse bundels zijn op een aantal data in de maand (de billdate) waarop je nieuwe bundel steeds in gaat. Dat kan dus voor iedere klant verschillen. Dus stel vrijdag 26 juni gaat je contract in, dan kan het zijn dat bijvoorbeeld 4 juli je ‘billdate’ wordt. Dat betekent dat je pas op de 4e je volledige 150 (of 300 of 500) minuten krijgt. Tot die tijd, dus van de 26e tot de 4e, krijg je een bundel naar verhouding. Dus je krijgt voor die 8 dagen ongeveer een kwart van je bundel. Daar betaal je dan dus ook maar een kwart van de maandelijkse kosten voor.

    Tommy, je hebt gelijk. Heb dit nog even nagekeken, maar er zit bij mij wel degelijk verschil in tussen de billing date en de datum waarop het contract ingaat, echter… het is niet zo dat een periode van 29 t/m einde van die maand dan geld als 1 maand.

  112. AL gisteren pre-order bij twee sites voor een iPhone 3G S 32 GB wit uit Italië en simlock vrij!!!!!!! Als het goed is gaan ze vanaf 26 juni leveren.
    -www.maccity.nl
    -www.iphoneservicepoint.nl
    Ik had een 3G maar ik heb mijn abo kunnen laten ontbinden door géén UMTS-ontvangst, gelukkig goodbye T-Mobile met jullie slecht netwerk. Hier I come Vodafone.

  113. Ik zou graag de nieuw Iphone 3g s willen kopen. Ik wil deze graag gebruiken om bijv. mijn agenda van werk (outlook) te koppelen aan de Iphone. het Tmobile I-150 voor 29, 95 per maand vind ik iets te duur, maar een relax 200 voor 20,25 per maand zou ik wel willen. Natuurlijk snap ik dat ik dan geen internet erbij heb. Ik moet mijn abonnement toch verlengen en bij de verlenging kost de Iphone 3g S hetzelfde als wanneer ik de Iphone met een I-150 abonnement zou bestellen.

    Zijn er nog andere (nadelige) punten waaraan ik moet denken als ik een relax abonnement neem bij de Iphone?

    graag jullie advies! Alvast bedankt!

  114. Dat unlocken voor x Euro afhankelijk van aantal maanden via Tmobile, is dat zeker? Ik wil dolgraag een Iphone maar moet er een vodafone sim in stoppen omdat ik die van m’n werk heb 🙁 Dus ik wil eigenlijk een ge-unlockte hebben. Op de site van Tmobile vind ik dit echter nergens terug. Vind het overigens uberhaupt absurd dat simlock principe (zou alleen voor pre-paid moeten gelden). Ik teken toch een wettelijk contract waardoor ik me verplicht Tmobile te betalen. Dat zal ik ook doen maar wat ik verder met die telefoon doe moet ik toch lekker zelf weten?? Al gooi ik ‘m in de sloot, als ik m’n maandelijkse abo maar betaal…

  115. Origineel geplaatst door Coendo
    Alex

    Heb bevestiging van de T-shop dat het direct mogelijk is, volgend jaar geef ik toch mij abonnement door aan mijn vriendin. Dus volgend jaar weer contractvrij. 🙂

  116. Net geschekt: ik kan als bestaande klant met de iPhone 3G ook vroegtijdig mijn contract vernieuwen en een iPhone 3G S bestellen!

    Yayh

  117. Origineel geplaatst door Dave Wouters
    Net geschekt: ik kan als bestaande klant met de iPhone 3G ook vroegtijdig mijn contract vernieuwen en een iPhone 3G S bestellen!Yayh

    Maak je dan gebruik van de Lost & Stolen regeling of is het een andere optie?

  118. Origineel geplaatst door Dave Wouters
    Net geschekt: ik kan als bestaande klant met de iPhone 3G ook vroegtijdig mijn contract vernieuwen en een iPhone 3G S bestellen!Yayh

    en hoe ver in je abbo zat je dan? 1 jaar neem ik aan?!?

  119. @AlexTemora: ik heb gechat met tmobile, en ze zeiden dat er een uitzonderings regel bestaat waardoor je vroegtijdig kan vernieuwen. Werkt alleen bij de winkels zelf niet online

    @Dtale: ik zou in augustus dit jaar er een jaar in zitten, voor meer info is het verstandiger als je zelf de online chat raadpleegt.

  120. de chat kun je raad plegen via de tmobile klantservice paginas op http://www.t-mobile.nl

  121. Nope.. Ik blijf Bij 3G. ben een trouwe gebruiker. 14 maanden nog trouw:d

  122. Mijn Telfort Unlimited loopt 1 oktober af en mijn moeders abonnement op 16/18 augustus. Haar abonnement ga ik dan ook opzeggen en neemt ze mijn Unlimited, aangezien ik een zakelijk abonnement krijg waar Unlimited ook inbegrepen is. Begin augustus zou ik graag de iPhone in handen willen hebben en dat ga ik gewoon in de winkel doen. Heb een vriend die daar werkt en gun hem de scores wel. Maar tegen die tijd zou de 3Gs toch al ‘goed’ leverbaar moeten zijn? Niet dat je dan ook nog 6 weken moet wachten? Of zit ik mis?

  123. mooie witte 16gb gereserveerd in t-mobile shop Eindhoven.
    Nummer 15 op de lijst 🙂 dus valt niet tegen.

  124. Origineel geplaatst door Dave Wouters
    de chat kun je raad plegen via de tmobile klantservice paginas op http://www.t-mobile.nl

    Dave, geef even antwoord hoe je je contract voortijdig kan verlengen, want volgens mij is de enige mogelijkheid de bekende: Lost & Stolen.

  125. Vanmorgen de 32Gb besteld. Als tie het net zo goed gaat doen als mij 16Gb 3G gaat het helemaal goedkomen 😉

  126. @Jurgen:
    voor goede klanten zijn ze wel om te krijgen, je moet gewoon nog een keer bellen en naar de ‘commerciele afdeling’vragen. NIet iedere medewerker wil even meewerken, dus als je NEE krijgt, gewoon ophangen en nogmaals bellen. Ik heb (na drie keer bellen) bijvoorbeeld een ander abonnement en geen verdere kosten betaald voor aansluiten en de telefoon zelf. Maar ik heb ook hele hoge rekeningen iedere maand 🙂

  127. Geweldig dat T-Mobile…. NOT!!!!! Vanmorgen 3 kwartier aan de telefoon gehangen, een hele duidelijke bestelling opgegeven (32 GB 3GS, zwart met abbo i-150, 2 x herhaald. Krijg ik een mailbevestiging met een i-300 abbo. Gebeld om te corrigeren, weer 3 kwartier in de wacht, vertelt die gast me dat de order al “in het systeem zit en niet meer hersteld kan worden” !!!!! Enige optie is wachten tot koerier belt (weet iemand welke koerier ze gebruiken ?) en dan annuleren. Vervolgens duurt het dan nog 2 weken (zo vertelde iemand in de shop mij waar ik geweest ben maar ze mij ook niet konden helpen) voordat een nieuwe order kan worden ingevoerd !!! Kortom, ik mag blij zijn dat ik over 2 maanden mn iPhone heb. En dat alles omdat zo’n oerdomme (en chagrijnige) juf aan de telefoon een tikfout heeft gemaakt (ik ga toch echt bijna denken dat ze het expres heeft gedaan want ik heb alles duidelijk herhaald maar ze was echt bloedchagrijnig, duidelijk met verkeerde been uit bed). Zet dan niet van dat soort huppel……. aan de telefoon !!! Mijn dag was echt niet goed zo……. En compleet idioot dat niemand daar “het systeem” in kan (het was notabene een voorbestelling !). Nog een extra bestellen bleek ook geen optie want die werd keurig geweigerd naderhand (via een email). Nog meer mensen dit soort ervaringen ??? Nemen ze verkoopgesprekken niet op band op bij T-Mobile ? Iets voor Kassa, Radar, Consumentenbond misschien ? Ach, die hebben hun handen al vol aan alle klachten van deze prutsers waarschijnlijk………

  128. opzeggen wanneer?

    stel: je hebt bij een andere provider een abo met opzegtermijn van 1 maand en je besteld vandaag een 3GS met optie nummerbehoud. Dan kan T-Mobile je nummer dus een maand later al overzetten en dat is waarschijnlijk ruim voordat ze de 3GS aan je kunnen leveren. De vraag is: doen ze dat ook? Zit je dan bijvoorbeeld met een simmetje en een rekening van 29,92 per maand in je hand te wachten tot de iPhone eindelijk komt? Of ga je pas over als ze het toestel hebben geleverd?

  129. @Pieter: Volgens mij is het zo dat ze je bij een nieuwe abonnement het simkaartje pas meegeven op het moment dat het toestel aanwezig is. Voor die tijd doen ze dat niet, kan dat T-Mobile anders werkt hoor. Someone correct me if I’m wrong.

  130. @Piet:
    Daarom ben ik er even binnen gestapt en gewoon gereserveerd – was nummer 4 om 10:15 :p
    Volgende week maak ik ook persoonlijk het abo in orde; telefonisch gaat dat 9 van de 10 keer verkeerd, dat weet ik uit ervaring….

  131. @DutchWolf: Ja, inmiddels weet ik ook dat telefonisch niet werkt en dat ze een waardeloos ordersysteem hebben. Maar nogmaals: tegen onwillige medewerkers die de zwakheden van het systeem kennen en uitbuiten is bijna geen enkel systeem opgewassen. Het is volstrekt onbegrijpelijk dat ze niets met hun bandopname van het verkoopgesprek kunnen (heb ik ook gevraagd en werd als zodanig bevestigd). En zo maken ze elkaar daar heerlijk het leven zuur bij T-Mobile……… Lijkt me een lekkere club om bij te werken !!!!

  132. Origineel geplaatst door nerd

    Wat een BS reactie. Het lijkt mij dat als je elke 12 maanden het nieuwste van het nieuwste koopt, je kan spreken over een mode artikel… (“ik wil altijd het nieuwste van het nieuwste” (niets mis mee, maar ik vind het overdreven cq mijn geld niet waard). Ik heb mijn 3G aangeschaft als gebruikersartikel en als mijn contract na 2 jaar over is, schaf ik een nieuwe telefoon aan, niet eerder.

  133. Was vandaag de 3e persoon in Utrecht.

    wel de eerste die een 32GB Black bestelde haha.

    Ben eigenlijk wel benieuwd. Die man vertelde mij dat ze me opzouden bellen als de telefoon er zou zijn.

    🙂

  134. Vandaag speciaal naar Almere gegaan om hem te bestellen en was daar als eerste :). Echter daar wisten ze me te vertellen dat de bestelde toestellen pas zaterdag uitgeleverd gaan worden. Nu maar hopen dat dat dan ook echt gebeurd (en liever vrijdag natuurlijk)

  135. @Sjef: Dat zou raar zijn, mij is namelijk vanochtend verteld dat ze hem donderdag binnenkrijgen en dat ze me dan ‘s avonds zullen bellen dat ik hem vrijdag op kan halen.

  136. @Zebesco:
    ik was ook de eerste voor een 32GB zwart.
    Ik snap niet goed waarom men een 16GB versie wil hebben…
    Natuurlijk is die nu € 60 goedkoper, maar ik ga toch liever meer voor een hogere upgrade en dat is in vergelijking met vorige week/maand maar €40 meer….

  137. Wij snapte er ook allemaal niets van, blijkbaar doen ze vrijdag alleen maar de launch party in Almere en zaterdag pas de normale verkoop. Vond het wel jammer want ik had net vrijdag vrij genomen om hem af te halen. Maarja we wachten nog maar even af, hopelijk komt het nog goed!

  138. is 2g versie weer te unlocken na update 3.0 via itunes

  139. Vandaag ook maar ff langs de shop gegaan, sta 4e op de lijst en de eerste met een 32 gb wit! dus met btje geluk gelijk volgende week 😀 kan mijn 2g iphone eindelijk vervangen worden na 2 jaar :p

  140. jongens wat tmobile dus adviseerde over het bestellen via een van de shops klopt.
    Ik heb hem namelijk bij the phone house besteld en was de eerste dus krijg ik 1 van de (zoveel) gelijk volgende week vrijdag.

    Dus tip: Ga naar de winkels!

  141. Ik heb ‘m hier in A’dam Kinkerstraat besteld, betaald netjes een bonnetje met begeleidende brief gekregen hoe het allemaal in zijn werking gaat.

    Netjes hoor !!

  142. Wil men contract verlengen met een 3G S. Dat kan dan via de website neem ik aan? Dan behoud ik mijn nummer?

    Maar.. wat als ik em niet heb voor de datum dat mijn contract afloopt binnen heb omdat er te weinig toestellen zijn? (15 Juli) Wat gebeurt er dan met mijn contract?

  143. Origineel geplaatst door EGMN
    Ik heb ‘m hier in A’dam Kinkerstraat besteld, betaald netjes een bonnetje met begeleidende brief gekregen hoe het allemaal in zijn werking gaat. Netjes hoor !!

    wat staat er in deze brief ?

    stond vanmorgen vroeg voor de deur bij de kinkerstraat en kreeg te horen dat ze hier nog niet te bestellen waren door een fout in hun systeem, iedereen die in de rij stond is dus snel naar het rokin gerend.

    hier was ik de 4de dus hoop dat ik volgende week een 32gb zwart in huis heb :S

  144. Origineel geplaatst door RW
    Origineel geplaatst door EGMNIk heb ‘m hier in A’dam Kinkerstraat besteld, betaald netjes een bonnetje met begeleidende brief gekregen hoe het allemaal in zijn werking gaat. Netjes hoor !!wat staat er in deze brief ?stond vanmorgen vroeg voor de deur bij de kinkerstraat en kreeg te horen dat ze hier nog niet te bestellen waren door een fout in hun systeem, iedereen die in de rij stond is dus snel naar het rokin gerend.hier was ik de 4de dus hoop dat ik volgende week een 32gb zwart in huis heb :S

    huh, wie zei dat ‘t niet kon dan? Een medewerker van T-Mobile????

    Staat een beschrijving hoe reservering wordt gedaan, hoe je op de hoogte wordt gesteld zodra je toestel binnen is etc etc A4 vol, wel cool ze hadden zelfs een engelse versie, daar denken ze zelfs aan.

  145. medwerker van t-mobile kwam om 9:15 naar buiten en zei als we de eerste wilde zijn dat we snel naar de 1 van andere t-mobile winkels moesten. dus iedereen is daar heen gerend :D.

    heb bij de shop op het rokin geen blaadje mee gekregen.
    ben benieuwd of we hem nu de 26ste krijgen of dat we gewoon een telefoontje moeten afwachten.

  146. Origineel geplaatst door Jaymie
    Weet er iemand of tmobile je nummer (KPN) mee overneemt of dat hier alleen gaat over nieuwe abbonementen?

    Lees de voorwaarden van T-Mobile eens voordat je het vraagt…. 😉
    Volgens OPTA is het zelfs verplicht om dat binnen 2 weken te kunnen regelen, dus van 26 juni tot 18 juli (einde van mijn contract) is 3 weken tijd… is dus lang zat lijkt mij… (van Vodafone naar T-Mobile)

  147. Net Nieuwe Iphone 3GS besteld kan niet wachten 😀

  148. Ik krijg net een folder van T-Mobile Helmond in de bus.
    Bij afsluiten van een abonnement op 26 juni krijg je gedurende de looptijd 50% korting. Zou dat ook gelden voor de Iphone abo`s?

  149. @Denis: Ik zou zeggen ga als de donder naar de T-Mobile shop en vraagt het na. Maar ik denk het niet hoor. Waarschijnlijk willen ze die dag een hoge score realiseren. iPhone zal snel op zijn, dus dan de mensen maar omlullen naar een ander toestelletje.

  150. Origineel geplaatst door Draicon
    @Denis: Ik zou zeggen ga als de donder naar de T-Mobile shop en vraagt het na. .

    Dat is nu nog even moeilijk, hij opend pas op 26 juni.

  151. Origineel geplaatst door Draicon
    @Denis: Ik zou zeggen ga als de donder naar de T-Mobile shop en vraagt het na. Maar ik denk het niet hoor. Waarschijnlijk willen ze die dag een hoge score realiseren. iPhone zal snel op zijn, dus dan de mensen maar omlullen naar een ander toestelletje.

    dat laatste denk ik echt niet, als je voorintekent en die €50,– voor de Iphone aanbetaalt.
    Het is wel een goede openingsstunt voor Helmond…

  152. Om toch een 3GS te krijgen kun je voortijdig verlengen, zit je er een jaar in dan loopt je contract dus niet nog maar een jaar, maar een jaar langer tot 2011, deze mogelijkheid is eenmalig (normaal gesproken kun je alleen vanaf 4 maanden voor het einde van je contract vernieuwen)

    Dus als straks in 2010 weer een nieuwe iPhone uitkomt (waarmee je van mij part kunt BBQ’en; of te wel: met nieuwe mogelijkheden, als je begrijpt wat ik bedoel) DAN kun je die NIET krijgen via T-Mobile.

    Vernieuw je wel vroegtijdig dan kun je in 2011 aan het einde (van de nu, in plaats van het 2-jarig contract, het 3-jarig contract) wel kosteloos vernieuwen en gratis een toestel uit zoeken (ook een iPhone 4G, 5G 5G etc.)

    Als je wacht tot aan het einde van je huidige 3G contract, bij de meesten ergens in 2010, kun je ook vanaf 4 maanden voor het einde vernieuwen, en kosteloos (bij vernieuwing) een toestel uitkiezen, dus komt er een iPhone 4G met HD video uit in 2010, dan kun je die kosteloos nemen bij contract vernieuwing.

    Kies je daar niet voor, en doe je net als mij, gebruikmaken van de eenmalige uitzondering om toch nu al je contract te vernieuwen (en je dus de kans om weer over te stappen op een nieuwe iPhone in 2010 verspeelt) dan wordt er dus in feite een jaar aan je contract geplakt, maar je kan dan wél aan het einde van je verlengde contract vernieuwen, dus dat zal voor mij, en de meeste anderen pas in 2011 zijn.

    Dus nog een keer samen gevat, als je nu vroegtijdig wilt vernieuwen, verspeel je je kans om in 2010 in aanmerking te komen voor een (dan te introduceren) nieuwe iPhone (4G of whatever…)

    PS: heb je een ruime buidel, dan kun je ten alle tijden, een tweede abonnement afsluiten. Met een nieuwe iPhone in 2010 of 2011. Doe dit alleen als je écht het geld heb om twee abonnementen te betalen! Ik raad dit OVERIGENS NIET AAN!!

    PS2: Ik hoop hier mee, voldoende informatie te hebben gegeven voor diegenen die nu al hun 3G abonnement willen verlengen om in het bezit te komen van een 3G S. Als bestaande klant betaal je in ieder geval geen aansluitkosten meer, alleen de toestel kosten voor de 3G S en je mag je 3G ook (alsnog) houden.

  153. Dit zou geweldig zijn, echter de FAQ op de site van t-mob vertelt wat anders? waar kan ik deze informatie vinden ?

    Anders morgen maar eens even langs de t-mob shop kijken of ik inderdaad mijn contract kan vernieuwen.

  154. Origineel geplaatst door Dave Wouters
    Om toch een 3GS te krijgen kun je voortijdig verlengen, zit je er een jaar in dan loopt je contract dus niet nog maar een jaar, maar een jaar langer tot 2011, deze mogelijkheid is eenmalig (normaal gesproken kun je alleen vanaf 4 maanden voor het einde van je contract vernieuwen)Dus als straks in 2010 weer een nieuwe iPhone uitkomt (waarmee je van mij part kunt BBQ’en; of te wel: met nieuwe mogelijkheden, als je begrijpt wat ik bedoel) DAN kun je die NIET krijgen via T-Mobile. Vernieuw je wel vroegtijdig dan kun je in 2011 aan het einde (van de nu, in plaats van het 2-jarig contract, het 3-jarig contract) wel kosteloos vernieuwen en gratis een toestel uit zoeken (ook een iPhone 4G, 5G 5G etc.)Als je wacht tot aan het einde van je huidige 3G contract, bij de meesten ergens in 2010, kun je ook vanaf 4 maanden voor het einde vernieuwen, en kosteloos (bij vernieuwing) een toestel uitkiezen, dus komt er een iPhone 4G met HD video uit in 2010, dan kun je die kosteloos nemen bij contract vernieuwing.Kies je daar niet voor, en doe je net als mij, gebruikmaken van de eenmalige uitzondering om toch nu al je contract te vernieuwen (en je dus de kans om weer over te stappen op een nieuwe iPhone in 2010 verspeelt) dan wordt er dus in feite een jaar aan je contract geplakt, maar je kan dan wél aan het einde van je verlengde contract vernieuwen, dus dat zal voor mij, en de meeste anderen pas in 2011 zijn.Dus nog een keer samen gevat, als je nu vroegtijdig wilt vernieuwen, verspeel je je kans om in 2010 in aanmerking te komen voor een (dan te introduceren) nieuwe iPhone (4G of whatever…)PS: heb je een ruime buidel, dan kun je ten alle tijden, een tweede abonnement afsluiten. Met een nieuwe iPhone in 2010 of 2011. Doe dit alleen als je écht het geld heb om twee abonnementen te betalen! Ik raad dit OVERIGENS NIET AAN!!PS2: Ik hoop hier mee, voldoende informatie te hebben gegeven voor diegenen die nu al hun 3G abonnement willen verlengen om in het bezit te komen van een 3G S. Als bestaande klant betaal je in ieder geval geen aansluitkosten meer, alleen de toestel kosten voor de 3G S en je mag je 3G ook (alsnog) houden.

    Dave, ik heb dezelfde info als jij, alleen is mij verteld dat ik TWEE jaar moet vastplakken aan mijn huidige abonnement en dus nog 3 jaar aan de 3GS vast zou zitten. Zo gaat de Lost & Stolen in zijn werk.

    Jij weet zeker dat het máár om één jaar verlengen gaat ipv twee?

  155. Ik ben zojuist dus navraag gaan doen

    en wat hierboven staat is niet correct, AlexTemora heeft het bij het juiste eind, het gaat hier ook niet om LOST & STOLEN btw, maar gewoon om contract verlening en dat gebeurt met 2 jaar.

    Houd er dus rekening mee mensen, vraag het goed na, en besluit dan.

    Mijn 3gs kan ik vrijdag (mits voorraad strekt) ophalen, en contract is 2 jaar verlengd (oude 3g is na de eeuwige jachtvelden).

    Cheers:)

  156. Origineel geplaatst door Ken
    Ik ben zojuist dus navraag gaan doenen wat hierboven staat is niet correct, AlexTemora heeft het bij het juiste eind, het gaat hier ook niet om LOST & STOLEN btw, maar gewoon om contract verlening en dat gebeurt met 2 jaar.Houd er dus rekening mee mensen, vraag het goed na, en besluit dan.Mijn 3gs kan ik vrijdag (mits voorraad strekt) ophalen, en contract is 2 jaar verlengd (oude 3g is na de eeuwige jachtvelden).Cheers:)

    Wat ik weet gaat het hier alsnog gewoon om een Lost & Stolen regeling. Of het nou een andere naam heeft of niet. Het komt er op neer dat je dit eenmalig mag doen in je contractsperiode en dat ook je Lost & Stolen hiermee vervalt.

  157. Zoals hier al eerder wordt vermeld, vind ik de iPhone 3 G S niet in zulke mate een verbetering ten opzichte van de 3 G dat ik nu over wil stappen. Ik wacht liever op volgend jaar, met hopelijk een iPhone die extern en intern veranderd is met de gewilde functies als : betere camera en een camera aan de voorkant voor iChat + HD beeld etc.

  158. Origineel geplaatst door Robin
    Zoals hier al eerder wordt vermeld, vind ik de iPhone 3 G S niet in zulke mate een verbetering ten opzichte van de 3 G dat ik nu over wil stappen. Ik wacht liever op volgend jaar, met hopelijk een iPhone die extern en intern veranderd is met de gewilde functies als : betere camera en een camera aan de voorkant voor iChat + HD beeld etc.

    Wat heeft HD-beeld voor zin op een zo’n klein scherm? 😀

    HD komt geeneens 100% tot zijn recht op 32″, wat wil je dan met een scherm te grootte van de iPhone? iChat? Leuk, maar T-Mobile zal er wel weer dik voor gaan vragen. Ik zie niet heel veel zaken wat beter zou kunnen dan de 3Gs.

  159. Ik sla deze iPhone over, mijn vader kent iemand die bevriend is met de directeur van T-Mobile. Volgens hem komt de volgende iPhone in Januari.

  160. @GeneralA:

    Mag ik vragen hoe laat jij 19 juni in de shop in Leiden was?
    Ben vergeten te vragen hoeveel mensen er al vóór mij hadden besteld. Ik was er om half 12. Kan ik een beetje inschatten op welke plaats ik sta.

  161. Het uitleveren gaat “geweldig”……

    Lees ook maar eens http://blog.t-mobile.nl/forum/showthread.php?t=91

  162. Het uitleveren gaat “geweldig”……

    ga maar eens naar de t-mobile site Iphone forum
    onder software (echt waar) De uitlevering, hoe werkt dat?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.