Reacties voor: Voormalig Microsoft-topman gaat marketing App Store Europa doen

Apple heeft Robin Burrowes in dienst genomen, voormalig hoofd marketing van Xbox LIVE bij Microsoft. De topman gaat zich in Europa bezighouden met App Store Marketing, blijkt uit zijn profiel bij LinkedIn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Er zijn drie mensen die overstappen van baan in een ander bedrijf, en? Dat wil toch niet meteen zeggen dat de hele gameindustrie naar Apple verhuist? Er wordt hier net gedaan alsof Sony, Microsoft en Nintendo leeglopen en Apple alles binnenhengelt, het zijn maar drie mensen hoor…

  2. Inderdaad apart dat het feit dat slechts 3 mensen die bij 3 – nota bene verschillende – bedrijven weggaan, als “leegloop” gekwalificeerd wordt. Je zou denken dat iPhoneclub eerst gedegen onderzoek heeft gedaan naar de personeelsomvang van deze bedrijven en het aantal mensen dat deze bedrijven heeft verlaten om tot dergelijke krasse uitspraken te komen.
    Of is het weer eens een partijtje Apple-hypen?

  3. Idd, en trouwens wat hebben ze aan de werkervaring van iemand bij M$

  4. Hopelijk komt hij de boel bij Apple niet verprutsen. Daar zijn ze bij MS erg goed in, volgens mijn bescheiden mening.

  5. @Dennis: @Ilse: @suisje: Het zijn geen callcenter-medewerkers, het zijn topmannen. Dat is vrij opvallend.

    @suisje: @Frankie: Dat dacht ik ook toen ik de titel las. Maar als het gaat om games gaat het prima met Microsoft, hun producten gericht op games (Xbox en alles eromheen) doen het goed.

  6. @Bubbly: dat klopt wel, maar er zijn meer topmannen die van baan wisselen (bijv. van SEC naar Amerikaanse banken), maar dat houdt nog geen “leegloop” in. De drie bedrijven waar ze vandaan komen, zijn niet leeggelopen.

  7. Oftewel de fase van pioniers is over.
    De zuigers komen.
    Hoop dat ze dat overleven.

  8. Oef…. een man met snor? Dat komt het hippe imago van Apple niet ten goede. 🙂

  9. Let op: Apple gaat zeker iets doen met games en iets met tv. Of de volgende iPad wordt een killer game machine of de volgende AppleTV (in welke vorm dan ook) gaat zich richten op games. Dit is echt geen toeval en sommige mensen mogen dit als onbeduidend afdoen, het is het niet. Het is echt wel veelzeggend als grote topmannen van plekje wisselen. We hebben het niet over kleine managers of Jan met de pet.

  10. Origineel geplaatst door suisje
    Idd, en trouwens wat hebben ze aan de werkervaring van iemand bij M$

    Net of er bij Microsoft alleen maar incompetente mensen zouden werken. Dat is natuurlijk de grootste onzin.

    Gezien de namen die nu naar Apple vertrekken, zou je inderdaad mogen verwachten dat Apple een grotere nadruk op games wil gaan leggen. Dit lijkt me ook zeer logisch. Als je op Tweakers.net leest welke processor- en grafische chips er dit jaar en volgend jaar uit komen… Aan de hardware zal het in ieder geval niet liggen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.