Reacties voor: Voormalig iOS-hacker Comex vertrekt bij Apple na gemiste e-mail

Voormalig iPhone-hacker Comex is na twee stageperiodes bij Apple vertrokken. Hij vergat tijdig te reageren op een aanbiedingsbrief per mail. Maar de kans is klein dat Comex als hacker terugkomt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Ofterwel, hij wil er niks over kwijt wat hij verder gaat doen. Niemand kan er iets over zeggen.

  2. absurd ? hoeveel email krijg je als je binnen een bedrijf werkt en welke lees je wel en welke niet ?

    het lijkt mij nogal een belangrijke email, voor mij is dit niet absurd maar gewoonweg dom van deze man om er niet op te reageren (als ie had willen blijven).

  3. Reken maar dat in zijn stagecontract iets over een afkoeltijd stond, waardoor hij geen bijdrage mag leveren aan iOS-jailbreaking. ‘t zou me zelfs niet verbazen dat als hij nu een bijdrage zou leveren, een advocaat voor z’n deur staat met een aanklacht waarin Apple hem beschuldigt van een achterpoortje te hebben gemaakt. Comex en iOS hacking zijn voorlopig voorbij.

  4. Ik moet apple ergens wel gelijk geven. Ik kan het er ook van krijgen als men niet tijdig reageert op een belangrijke email. Zeker als men pas na drie dagen terug een reactie geeft op een afspraak die de dag ervoor normaal gezien moest plaatsvinden.

  5. Ach wat maakt ons dit uit?

  6. Een persoonlijke email van Apple om te mogen blijven, en die dan missen? jaja….natuurlijk, dat is gewoon opzettelijk dus. alhoewel, misschien had ie notificaties voor email wel uit staan haha….Nou ja…dan maar weer bij de MCdonalds werken Comex 😉

  7. Als een bedrijf op zo’n manier met je omgaat zou ik er niet eens willen werken, walgelijk.

  8. Origineel geplaatst door MeneerDuck
    Als een bedrijf op zo’n manier met je omgaat zou ik er niet eens willen werken, walgelijk.

    Heb je deze ochtend weer azijn in de koffie gedaan in plaats van kamfer?

  9. Comex lijkt op harry potter. Eerlijk..

  10. Betekend dit dat hij weer mee doet bij de jailbreak team?

  11. Origineel geplaatst door Eddy
    Betekend dit dat hij weer mee doet bij de jailbreak team?

    Jailbreak is zo goed als dood. Je gaat voor je apps moeten betalen Moehahahahaaaaa!

  12. Mensen als Comex zijn vaak verstrooide mensen en door gebrek aan structuur, vergeet je wel eens iets.
    Ik moet er wel bij zeggen dat sommige mensen echt honderden mailtjes per dag krijgen, dus je kan makkelijk over een interne mail bij Apple heen kijken.

  13. Hij schijnt een nu aan de slag te gaan bij Conimex

  14. Wat cool! Eerst die hacker met dat Pinkie Pie iets en Comex zelf is een brony? Wat het project ook gaat worden, het zal hoe dan ook minstens 20% cooler worden met pony’s! Kan niet wachten! ^^

  15. Had hij Apple dan niet als VIP aangegeven op z’n iPhone?

  16. Als je zo’n belangrijke e-mail krijgt, heeft dit toch alle prioriteit? Zeker als je weet dat je werkgever dit belangrijk vindt. Nog dommer is dat hij er mee naar buiten komt. Kortom, een beetje een onvolwassen man. Lekker twitteren, Comex……

  17. Een jaar stage gelopen en sindsdien is het een ramp de Iphone te jailbreaken.. Kan me niet voorstellen dat Apple niets met zijn kennis heeft gedaan en nu is hij dus overbodig!! Well done Apple!!

  18. Grappig !! Een hacker die een email mist !
    Ze zijn extreem goed in het ene, maar te dom in het andere.

  19. natuurlijk bullshit …als ze hem zo graag hadden gehouden hadden ze hem echt wel persoonlijk benaderd en niet via een mailtje.
    die je vervolgens toevallig mist ,en dan vervolgens gelijk op straat staat.

    Een bedrijf die zo met personeel omgaat wil je natuurlijk ook niet werken..

  20. Toch grappig hoe dat hier enkelen een stagiaire met vast personeel gaan vergelijken.

  21. Origineel geplaatst door Dekon
    Origineel geplaatst door EddyBetekend dit dat hij weer mee doet bij de jailbreak team?Jailbreak is zo goed als dood. Je gaat voor je apps moeten betalen Moehahahahaaaaa!

    Is dat wat je denkt dat jailbreaken inhoudt?? Gratis apps?

  22. Apple verkoopt mooi spul, dat voorop gesteld. Zit te wachten op mijn 5. Daarnaast is het een goor, arrogant en Amerikaans bedrijf. Omdat het een Amerikaans bedrijf is denken ze dat ze Jezus zijn. Meerdere Amerikaanse bedrijven denken dat, neem bijv. UPS, die denken ook dat ze de wereld hebben uitgevonden. Ze gaan ook net zo vies en slecht om met hun hard werkende personeel, net als bij Apple. Een Apple-product blijft wel een top-product.

  23. Grappig dat mensen zeggen dat ‘Jailbreaken’ dood is want pod5g musclenerd planetbeing hebben al een tethered jailbreak voor iphone 5 en er is een untethered jailbreak op komst —> failbreak dat mensen niet eens de nieuws lezen vind ik al…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.