Reacties voor: Voorlopig niet in de App Store: Minipops op de iPhone

Apple laat voorlopig de applicatie Minipops niet toe in de App Store omdat ze de pixelpoppetjes van Craig Robinson aanstootgevend vinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. wat is er nu “offensive” aan een paar pixelpoppetjes? :-s

  2. zo gigantisch belachelijk….

  3. Die poppetjes zien er (ondanks ze heel onduidelijk zijn) goed uit! ik zag gelijk dat het obama was zonder het te lezen..

  4. Jammer, ik vindt het ontzettend sneu van Apple

  5. en zo houden ze het jailbreaken zelf in stand. Inderdaad sneue actie van die yanks, vraag me af of Neelie dit wel zou toestaan.

  6. Haha, dit is toch om je te bescheuren. ”Because we said so, that’s the only answer we have to give” <– maak je vrienden mee.

    Ik hoop werkelijk dat Apple's arrogantie op het gebied van apps goedkeuren niet doorzet naar andere takken van het bedrijf. De idioterie op dat gebied is werkelijk een van de de enige echte vlekken op het schone t-shirt van Apple. Erg jammer.

  7. 🙂 The Breakfast Club Rules!

    nee even ontopic, jammer hoor, slaat nergens op.

  8. Ik begin zo langzamerhang mijn respect voor Apple te verliezen. Er is duidelijk een verandering gaande. “Because we said so” ?? Dit soort reacties verwacht je bij andere bedrijven (ik noem geen namen) En de misleiding die ze pleegde bij de nieuwe Macbooks was ook zo on-apples. Nee we doen geen firewire meer. Dat is verouderd en het komt nooit meer terug. De nieuwe Macbook heeft gewoon weer een firewire. Hoe bedoel je misleiding?

  9. typisch Apple !! Meer hoef ik er niet aan toe te voegen.

  10. Tja, Apple maakt mooi en goed spul, en ben na vier jaar nog steeds tevreden over mijn switch naar Apple/OSX.

    Het is echter wel de vraag of ik over enkele jaren bij de nieuwe upgrade nog steeds bij Apple zal blijven als ze het Chinese voorbeeld blijven volgen.

    In heb begin heb ik het goedkeuringsproces van apple sterk verdedigd, onder het motto dat dit de stabiliteit van het iPhone OS zou versterken. Dit willekeurig censuur is echter niet goed te praten.

    /Frank.

  11. Jammer, dit ziet er best een aardig spelletje uit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.