Reacties voor: ‘Komende jaren nog geen AMOLED-scherm in iPhones’

Apple lijkt nog niet van plan te zijn om nieuwe iPhones uit te rusten met een AMOLED-scherm. Foxconn zou geïnvesteerd hebben in een nieuwe fabriek die LCD-schermen voor de iPhone maakt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. En het scherm van de  Watch is dan ook super mooi en duidelijk.

  2. JAMMER!!!

  3. Het staat hun niet altijd aan om de nieuwste, superieure technologie te gebruiken. Kost namelijk veel dollartjes

  4. Komende jaren stap ik dan over.

  5. Zolang het kleurenschermen blijven vind ik het prima. Geruchten hier en daar heb je naar mijn mening niks aan. Je weet het pas definitief als er een Keynote is gegeven door Apple

  6. Dit zegt niks, eerst een bedrijf flink laten investeren in lcd. En dan toch niet afnemen.
    Kijk maar wat er bij de leverancier van saffier glas is gebeurt. Miljarden uitgegeven aan nieuwe ovens en massa productie en niet gebruikt door Apple.

  7. Apple loopt sowieso al achter op de concurrentie dus dit verbaasd mij dan ook niets.

  8. Gelukkig, heb niets met die nep kleuren.

  9. @gertje: Een kleur die nep is…dat is best knap 🙂

  10. @Marcos: Nep, onecht, onnatuurlijk. Misschien niet officieel synoniem, maar liggen toch heel dicht bij elkaar. En dus alledrie van toepassing 😁

  11. …and others are passing by….

    Jammer.

  12. Ach Apple loopt steeds en steeds meer achter op innovaties op de iPhone

  13. Origineel geplaatst door gertje
    Gelukkig, heb niets met die nep kleuren.

    Onderbuik gevoel zeker ?
    In de BASIC mode is bijvoorbeeld het Amoled scherm van de NOTE 5 zo goed als 100% accurate

    Lees anders eens dit artikel door voordat je onzin roept:

    The AMOLED Photo screen mode on the Galaxy Note 5 provides a very accurate calibration to the Adobe RGB standard, which is rarely available in consumers displays, and is very useful for high-end digital photography and other advanced imaging applications

    http://www.displaymate.com/Galaxy_Note5_ShootOut_1.htm

  14. Amolet schermen van de Samsung galaxy’s tonen erg groen. Leg maar eens een iPhone naast een sgs. Dit is dan ook de reden dat zo’n scherm mij niet aanstaat. De kleuren sterkte, scherpte is daar en tegen wel superieur.

  15. Amoled heeft heel onnatuurlijke kleuren, een ‘oled’ scherm heeft geen lineair verloop, en vanaf dag 1 begint het rood en blauw te verminderen, resulterend in een kleurfout, perfect voor een klein scherm als Apple watch, dan werkt het slechts enkele minuten per dag, niet te gebruiken on tablet of smartphone want dan kan je die na een jaar niet meer bekijken door het kleurverloop, te groen/geel. Heel onnatuurlijk… Waarom dacht je dat bijna ALLE televisiemakers afgestapt zijn van oled? Daarom, juist!

  16. @Edward: Bijna overtuigend artikel, ware het niet dat alleen speciaal voor de tests aangeleverde preproductiemodellen zijn getest, èn in alle talen wordt gezwegen over hèt bekende nadeel van AMOLED dat @Guido terecht aanstipt: de snelle degradatie in het gebruik van de leds en dus de beeldkwaliteit, en over de duur van de ‘laboratoriumtests’.

    Ook mis ik info over de opdrachtgever van het onderzoek, terwijl onderaan valt te lezen dat displaymate onderzoek in opdracht van oa display-producenten doet. Maar de levering van preproductie exemplaren speciaal voor een onderzoek van uitsluitend Samsung modellen roept wel een vermoeden op… 😕
    Kent u die uitdrukking, “wiens brood men eet, diens woord men spreekt”?😏

  17. @Guido: @Ferryman: Snelle degradatie ?? (we zitten in 2015 en je bent op de hoogte over het rood en groen verhaal en wat Samsung eraan gedaan heeft zodat dit alles behalve een snelle degradatie heeft ?)

    Vragen over Dispaymate ??
    Voor wie uitgevoerd ??

    Dan weet ik genoeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.