Reacties voor: ‘Voorkant iPad 3 heeft homeknop, beschikbaar in zwart en wit’

Repair Labs zegt een gelekt iPad 3-scherm in handen te hebben. Deze zou gewoon een homeknop hebben en zowel in het zwart als het wit verkrijgbaar zijn. Ook lijkt hij op die van de iPad 2.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Volgensmij is dit gewoon van de iPad 2

  2. misschien dat deze dan toch van de iPad 2 8GB is, waar speculaties over gaan… kleiner geheugen net een andere indeling, zou zomaar kunnen. ach woensdag zullen we het weten.

  3. en waar blijft het verhaal dat er bijna geen rand meer zou zijn?

  4. Ik hoop dat hij snel in Nederland beschikbaar komt, heb 5 minuten geleden mijn iPad 2 verkocht en heb nu al afkickverschijnselen….

  5. Haha@Vince.
    Ik ook 🙂

  6. Lijkt me wel dat er nog een home button is, de gesture in iOS 5 is nog niet zo ingeburgerd

  7. Ik twijfel er totaal niet aan of er een home button zit. Ik ben ervan overtuigd dat de keuze van een home button door Apple een keuze voor de toekomst is. Op de iPad is dat niet strikt noodzakelijk meer, maar ik geloof niet dat ze voor een verschillende aanpak bij iPhone en iPad kiezen.

  8. Origineel geplaatst door Vince
    Ik hoop dat hij snel in Nederland beschikbaar komt, heb 5 minuten geleden mijn iPad 2 verkocht en heb nu al afkickverschijnselen….

    Tja, ook niet doen heh? Je verkoopt je schoenen toch ook niet voor je nieuwe gaat kopen? ^^

  9. Origineel geplaatst door Mark
    Ik twijfel er totaal niet aan of er een home button zit. Ik ben ervan overtuigd dat de keuze van een home button door Apple een keuze voor de toekomst is. Op de iPad is dat niet strikt noodzakelijk meer, maar ik geloof niet dat ze voor een verschillende aanpak bij iPhone en iPad kiezen.

    Inderdaad! Sowieso is juist de Home button hetgeen dat de iPad op het eerste oog onderscheidend maakt.
    Het zou ook een beetje een rare move zijn om de knop weg te laten, aangezien ze dit bij de Android tablets denk ik ook allemaal gaan doen, nu er al een standaard navigatiepanel in Android ICS zit.

  10. Ik wil de Home knop ook echt niet kwijt.
    Maar deze hoeft voor mij niet aan de voorkant te zitten. Zonde van de ruimte. Een knopje aan de bovenkant is toch prima?

  11. De link naar het artikel van de uitnodiging voor het event gaat naar een nieuwsbericht van vorig jaar!

  12. Weg met die home knop. Deze slijt alleen maar. Vooral op mijn iPhone reageert hij slecht. Maak deze knop gewoon touch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.