Reacties voor: Voorbereidingen Apple-evenement in San Francisco gestart

Apple is gestart met de voorbereidingen voor aanstaande woensdag. Het Yerba Buena Center in San Francisco wordt momenteel voorzien van banners.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 48 reacties

  1. Major new product? Wat zou dit toch zijn?

  2. Denk dat ze een nieuwe stand uit gaan brengen die het scherm van de iMac kan doen kantelen

    🙂

  3. @alpacatje:Het zal wel geen gebakken lucht zijn;)

    @algemeen: wat mij altijd opvalt is hoe sterk de hype altijd is bij apple releases. Voor mij geld dit, ik kan gewoon niet wachten tot het woensdag is. Terwijl als er een windoos zeven uitkomt het mij geheel ontgaat. Zou dit komen door een combi van gewilde producten en totale stilte rondom releases?!

  4. Is het helemaal ondenkbaar dat het woensdag tóch blijkt te gaan om een super-upgraded next-gen iPhone met onvermoede functies en mogelijkheden?

  5. Hier is meer te zien: http://www.flickr.com/photos/squeegeed/4305024932/

    Net gevonden! Kennelijk ben ik sneller dan 9to5mac / Macrumors met het vinden van de actueelste foto 🙂

    En hier zijn ze nog verder (achtergrond): http://www.flickr.com/photos/squeegeed/4304282443/in/photostream/

    Nogmaals een edit, hier 1 sticker minder ver maar duidelijker:
    http://www.flickr.com/photos/nickstarr/4305049008/

  6. Zal wel mooi zijn omewillem..maar die kans is nihil. Ze zeggen newest creation…en de iphone bestaat al.

    90% zeker dat het de tablet is.

  7. Yes, eindelijk!
    De iPrinter, waar we allemaal op hebben gewacht! >_<'

  8. @Spete: Dat kan in ieder geval met het standaard die aan de 27 inch iMac zit.

  9. Er zijn nog mogelijkheden. Een deftig media center waarmee TV gekeken en opgenomen kan worden, DVD of VOB files afspelen, foto’s, muziek, …
    Kortom, alles dat ik nu met Windows Vista doe en om de 3 maanden een format c:\ om de boel draaiend te houden.

  10. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Zal wel mooi zijn omewillem..maar die kans is nihil. Ze zeggen newest creation…en de iphone bestaat al.90% zeker dat het de tablet is.

    de tekst zegt.
    “Come see our latest creation.”

    dus het kan best dat wat ome willem zegt

  11. iPhone 4.0 software voor de nieuwe tablet die dan ook uitkomt natuurlijk!

  12. Denk het ook.

  13. Maakt mij allemaal niet uit wat het is. Er is 1 ding zeker: het gaat een geweldig product worden, maar wel aan een belachelijk hoge prijs! Typisch Apple dus…

  14. ik ben echt zo nieuwsgierig wat ze voor elkaar gekregen hebben. meer iphone of juist meer osx of iets totaal nieuws wat niemand verwacht. kan niet wachten en de mensen om me heen begrijpen dat niet

  15. Er komt gewoon een nieuwe iphone of een grote verandering aan de iphone.

  16. ik hoop dat er naast een nieuw product (waarschijnlijk dus de ‘iSlate’) ook de Macbook Pro lijn wordt geupdate! De specificaties van de gewone Macbook is tegenwoordig beter dan die van de Pro. Ik verwacht dat er dus ook een Macbook Pro update komt.

  17. Wat zou dat toch mooi zijn, een nieuwe iPhone.. Ben helaas bang dat dat hem niet gaat worden..

  18. zit ik net met me kop een HTC touch 2 NL te zoeken, krijg ik het bericht via twitter dat apple weer gaat gooien met prijzen…

    deze ex-iphone onyxfly wacht toch maar even tot woensdasg 19u.

  19. @Tripple: moet je ook geen vista draaien.

  20. @Spete: Door je opmerking moest ik opeens denken aan een tamelijk zinloos product dat ik hier in de winkel zag liggen: Backpack Shelf, een extra plankje achterop je Mac! Maar nu standaard meegeleverd bij elke iMac…

  21. Wellicht de lang verwachte iPaperclip in de uitvoering wit. Handig als je wat paperassen bijelkaar wilt houden.
    Ik volg jullie live verslag met grote interesse mensen.

  22. Hier kan je woensdag live the Steve zien:

    http://www.tuaw.com

    dat lijkt me wat interessanter dan zo’n blog volgen..

  23. Don’t be too excited, otherwise you’ll be disapointed!!

  24. Wtf….. we zullen zien, morgen!

  25. Met zoveel geruchten (die blijkbaar verwachtingen scheppen) kan het alleen nog maar tegenvallen.
    Hoop ook op een nieuwe update van de MBP eigenlijk….

  26. Ik zie graag een tablet komen. Zeker als hier Photoshop op kan draaien. (Me mbp17″ is toch net onhandig om ff snel mee te nemen.)

    Maar God wat zou het geweldig zijn als Steve zegt “dikke vinger” allenmaal ik breng de islate/ipad/jemoeder lekker een keynote later uit. Puur om jullie met de geruchten en speculaties te pesten î„… (net zoals Met de matte 3gs. Dat is naar mijn beleving ook een laatste moment beslissing geweest)

  27. Jullie slaan allemaal de plank mis; Steve Jobs komt binnenrijden in een duurzame iCar, bestuurd met een nieuwe iPhone met eigen navigatiesysteem van Apple. De iCar communiceert met zijn bestuurder (en passagiers) door middel van spraak (je kunt zelf de stem kiezen), waarschuwt voor files en flitspalen, geeft aan hoever de bestemming nog weg is en geeft in de autopilot-modus de gelegenheid om onderweg te krant te lezen, hetzij in een paper verie of in de iTablet versie. De carosserie van de iCar is bedekt met zonnecellen (denk aan een van de laatste patenten van Apple) en hoeft zelden via een stopcontact opgeladen te worden. De actieradius bedraagt daardoor minimaal 400 km overdag en ca. 200 km ‘s avonds in het donker (zo’n auto heeft toch ook recht op een beetje rust?). En ja, goedkoop zal de iCar niet zijn, maar dan hoor je wel tot de uitverkorenen!

  28. @Donstil:

    Misschien dat dat zo lijkt. Als die keuze al door Apple is gemaakt dan was deze al lang gepland. De media is in dat scenario gefooled.

  29. Die hele islate kan me gestolen worden en zal voornamelijk voor de amerikaanse markt interressant zijn. Ik verwacht eigenlijk dat het buiten amerika geen succes wordt.

  30. Ik wil graag die banner van het artwork van de uitnodiging voor op m’n desktop / screensaver…
    Weet iemand waar ik die kan vinden?

  31. Origineel geplaatst door Michal
    Die hele islate kan me gestolen worden en zal voornamelijk voor de amerikaanse markt interressant zijn. Ik verwacht eigenlijk dat het buiten amerika geen succes wordt.

    Knap dat je nu al weet dat een volkomen onbekend produkt geen succes buiten de VS gaat worden… Mag ik je glazen bol ook eens lenen?

    Persoonlijk verwacht ik een “slate”, vermoedelijk iPad genaamd, met HSDPA mogelijkheid. En ik denk dat het apparaat an sich niet zo bijzonder is, maar de content en de manier waarop je die kan benaderen wel, zodat het totaalproduct een nieuwe standaard zet en de concurrentie naar adem doet happen.
    Eigenlijk dezelfde truc die Apple uithaalde met de iPhone, qua specs niet echt supervernieuwend, maar door de software en content toch revolutionair. Je zal ‘m met korting via telefoonproviders kunnen krijgen, en hopelijk ook los (maar dan betaal je natuurlijk de hoofdprijs…)

  32. (op het wijsje van “Badgers”)

    tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, Steven Jobs.. Steven Jobs!

    tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, Steven Jobs.. Steven Jobs!

    tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, tablet, or maybe Phone.. Phone!

  33. jaja, wat een speculaties… CNET heeft het net ontdekt, het is de AIRpod…
    kijk hier
    http://www.cnetfrance.fr/news/mdi-airpod-voiture-air-comprime-paris-autolib-39384486.htm

  34. Ben benieuwd wat er nu komt als er gesproken word over een nieuw product zie ik ze nog wel een tablet aankondigen.

    Hoop daarnaast dat de iPhone OS4.0 word aangekondigd en een update van de macbook Pro. Die tablet is een leuke aankondiging maar als ik de bedragen al hoor welke richting ik moet gaan kijken sla ik deze helaas toch over. Tenzij natuurlijk apple denkt voor een prijsje de tablet vrij geeft. Dan is het te overzien maar als ik op dit moment de rumours moet geloven word hij niet betaalbaar voor mij.

    Ben benieuwd ik zal zeker gaan volgen wat er allemaal langs komt!

  35. @ Danny Bevers,

    ik lees net op een uitgelekte tweet van mediamarkt.de dat ie € 499,- gaat kosten met een T-mobile plan of € 899,- zonder abonnement, verkrijgbaar vanaf Maart.

    het kan natuurlijk een fake bericht zijn.

  36. @MALL: een uitgelekte tweet? Da’s grappig, om al een paar dagen voor het ding is aangekondigd een tweet klaar te zetten.. Beetje maf, denk je niet? Gezien een tweet slechts 140 tekens is en dus in enkele seconden is getyped…

    Edit: Ik lees het net ook op MacRumors.. Dit kan natuurlijk een gericht gerucht zijn, die ze hebben moeten lekken van Apple, zoals Apple wel vaker doet 😉

    Normaliter is het wel zo dat een retailer geen details van Apple krijgt voor launch, maar wellicht T-Mobile al wel. Ik zie het nog gebeuren dat de tablet over een jaar pas in de 2e generatie in Nederland zal verschijnen, net als de iPhone (ivm deals met mobiele operators).

    Overigens is de link met de kleuren op de uitnodiging met de grote Amerikaanse telefoonaanbieders erg grappig (zie MacRumors)

  37. Iemand een idee of er een app voor is die berichten pusht als er nieuwe info is? zo een beetje gelijk een chat maar dan met info push.

    Ben namelijk aan het werk en wil die keynotes nooit missen 🙁

  38. Origineel geplaatst door MAL
    Hier kan je woensdag live the Steve zien: http://www.tuaw.comdat lijkt me wat interessanter dan zo’n blog volgen..

    Waar lees je op die site dat ze het live doen dan? Kan het nergens vinden.. Lijkt me wel super als er een live Video feed is!

    let me know!

  39. @kal_el: Je kan je aanmelden voor sms bij OMT dan kun je ook op de hoogte blijven.

    @MAL komt nu niet echt geloofwaardig over en vooral niet op laatste moment nog even snel posten en dan weghalen. Ik wacht wel op het prijsadvies van apple. Daar kan ik tenminste nog op vertrouwen retailers die leuk denken te doen op twitter vind ik niet zo geloofwaardig.

  40. Een nieuwe macpro mag ook wel met wellicht een nieuw 30inch model. Cinema display. Voor de profesionals onder ons.

  41. Origineel geplaatst door alpacatje
    Major new product? Wat zou dit toch zijn?

    Ik gok iets met een telefoon…

  42. O boy o boy!!!  nog 1 nachtje slapen en dan…?

  43. Origineel geplaatst door tim wolf
    @Tripple: moet je ook geen vista draaien.

    Zonder deftig OSX alternatief vrees ik wel Vista te moeten draaien. Of ik moet gaan knoeien met MythTV.

  44. Er komt zeker geen iPhone, aangezien de 3gs “nog naar” een half jaar op de markt is en de 3G abbonementen pas in juni/juli aflopen.

    Ik denk dat de tablet komt, al weet ik niet goed wat je er mee kunt.

  45. Origineel geplaatst door Taco
    @alpacatje:Het zal wel geen gebakken lucht zijn;)@algemeen: wat mij altijd opvalt is hoe sterk de hype altijd is bij apple releases. Voor mij geld dit, ik kan gewoon niet wachten tot het woensdag is. Terwijl als er een windoos zeven uitkomt het mij geheel ontgaat. Zou dit komen door een combi van gewilde producten en totale stilte rondom releases?!

    MS brengt maar weinig producten uit , meer software alleen, das een groot verschil.

    ik kan ook niet wachten ;-).

  46. http://www.flickr.com/photos/squeegeed/4307145920/in/photostream/

    Dit ziet er al leuk uit..
    Ik wacht allemaal wel af, en ga niet gokken.

    Het zou wel leuk zijn als het ergens live te volgen is!!

  47. Zou ik graag eens meemaken! Kben benieuwd vr die dag 😉

  48. Er zal geen live feed zijn van de keynote alleen live verslag van mensen die daar in de zaal zitten en bloggen, de video wor later op de dag online gezet, meestal rond een uur of 1 snachts onze tijd, en dan word ie zo vaak gehit dat ie dan nog een paar uur eigenlijk niet te streamen is, wellicht geven ze ook een podcast vrij die je gewoon kunt downloaden dan werkt het beter natuurlijk.
    Verder is de kans ongeveer 1% dat je photoshop of anders osx native apps kunt draaien op de tablet, dat zal gewoon een variand op het iPhone os zijn en dus ook werken met Apps uit de appstore, verder is zo’n ding gewoon niet kractig genoeg voor dat soort zaken. Gamen zal er waarshijnlijk wel lekker op gaan met alle games die je nu al voor je iPhone hebt gekocht ;-).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.