Reacties voor: Zo bereid je je voor op de Apple Watch

De Apple Watch komt op 17 juli naar Nederland! In dit artikel lees je alles om je optimaal voor te bereiden op de komst van de Apple Watch, inclusief het zoeken naar een passend horlogebandje, leuke apps en meer.
Lees het complete artikel → Zo bereid je je voor op de Apple Watch

Reacties: 16 reacties

  1. Een aanwinst voor mij! Heb tot op heden geen dag spijt van mijn aankoop 😉

  2. Ik heb nu ca 3 weken een in Duitsland gekochte Watch. En ben er heel blij mee. Instellen en uitzoeken is een leuke uitdaging. Hoe dan ook er blij mee en kijk uit naar verdere ontwikkeling in de software.

  3. Nee, ik ga er geen halen. Ik ben gek op iPhone en iPad en vind de Apple Watch te duur, te dik, te traag, te snel leeg en conceptueel fout.

  4. Is er geen adapter om je oortjes bleutooth te maken?

  5. @Theo Schijf: je hebt er al eentje gehad dus? Of baseer je je mening op wat je van anderen leest, en sorteer je dan op wat wel en niet in je straatje past? Ik heb er nu 2 maanden 1 en zou niet meer zonder willen. Geld waard, ziet er prachtig uit, helemaal niet traag, batterij gaat gerust 2 dagen mee.

  6. Ik sla de AW1 lekker over. Wacht wel op AW2

  7. @MLVC: “batterij gaat gerust 2 dagen mee.”

    LOL (oftewel hoe Apple je zo kan brainwashen dat je denkt dat 2 dagen batterijduur voor een horloge lang genoeg is)

  8. @MLVC: laat ieder lekker zelf een afweging maken. Ook al past die misschien niet in jouw straatje.

  9. @Ome Wout: dat ieder zijn eigen mening heeft is uiteraard prima maar dan moet je hem wel geprobeerd hebben en nooit een oordeel gaan vellen over iets wat je nog nooit hebt gedragen of hebt gezien! Want lomp is hij niet, en zeker niet traag!! Tenminste dat is mijn mening 😉

  10. Origineel geplaatst door Gurby_NL
    @Ome Wout: dat ieder zijn eigen mening heeft is uiteraard prima maar dan moet je hem wel geprobeerd hebben en nooit een oordeel gaan vellen over iets wat je nog nooit hebt gedragen of hebt gezien! Want lomp is hij niet, en zeker niet traag!! Tenminste dat is mijn mening 😉

    Het is gewoon een lelijk ding, is niet mijn mening overigens maar is gewoon een feit.

  11. Origineel geplaatst door Gurby_NL: @Ome Wout: dat ieder zijn eigen mening heeft is uiteraard prima maar dan moet je hem wel geprobeerd hebben en nooit een oordeel gaan vellen over iets wat je nog nooit hebt gedragen of hebt gezien! Want lomp is hij niet, en zeker niet traag!! Tenminste dat is mijn mening 😉

    Origineel geplaatst door emeel

    Het is gewoon een lelijk ding, is niet mijn mening overigens maar is gewoon een feit.

    Lol

    Een feit?

    Wat moeten we nu met deze reacties? Beetje zielig toch?

    Ik heb er wel een, niet dik, zeker niet traag, van 7 ochtend tot 11 savonds ennog 45% over. En duur is relatief, een vakantie van een week is duurder, en na een week heb je niets meer. En toch gaat iedereen..?

    Ik kan hem echt iedereen aanraden, maar zoals eerder gezegd.. Oordeel niet voordat je hem ooit gebruikt of zelfs gezienhebt hebt!

  12. @emeel: feit is dat het jouw mening is en een mening is geen feit. Mijn mening is dat ie prachtig is. Dat ie niet lomp en niet dik is zijn feiten 🙂

  13. Lekker volwassen dames! Maar ben het wel met jullie eens, super tof ding en werkt uitstekend. Batterij sinds vanavond nog 65%. Idd niet lelijk naar mijn menig en ik vind hem snel genoeg en word alleen maar sneller met WatchOS2. Ik zou hem iedereen aanraden!!

    Blijft jammer dat er nog zo veel mensen zijn die slecht praten over Apple, ze hebben geen idee waar zo het over hebben en nog nooit gebruikt.

  14. Origineel geplaatst door emeel:

    Het is gewoon een lelijk ding, is niet mijn mening overigens maar is gewoon een feit.

    Ik heb al lelijker gezien.

  15. Oprechte vraag: waar zijn de bluetooth oortjes voor nodig? je kunt je huidige oortjes toch ook nog aansluiten op de iphone die je nog steeds in je zak hebt zitten?

    Of is het voor in huis waar de iphone verder weg kan liggen? maar wie luistert er met oordopjes in huis?

  16. Heb gisteren de watch met Milanees bandje gehad (42 mm). De enige samen met de schakelketting die ik echt ook erg mooi vind. Dat de wartch zwaar zou zijn, vind ik niet. Heb een zwaardere sporthorloge. Hij zit als gegoten. De batterijduur vsn een dag vind ik geen bezwaar. ‘s-Nachts gaat het horloge gewoon aan de stroom. De watch stimuleert me om bewuster actief te bewegen. En ik vind hem handig op de fiets voor navigatie. De tikjes op de pols geven perfect aan of je links- of rechtsaf moet. In de communicatiesfeer ben ik positief verbaasd over het gemak van een gesproken bericht. Mijn aanvankelijke scepsis is omgeslagen naar een positief oordeel. Uiteraard blijven er dingen voor verbetering vatbaar. Op het moment dat Watch 2.0 meer zelfstandige apps toelaat, zal het horloge nog sneller en beter werken. Maar met de traagheid vind ik het overigens best meevallen. Na alle reviews had ik verwacht me aan de snelheid te gaan ergeren. Dit is tot nu toe niet het geval.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.