Reacties voor: Voor jailbreakers: Dock 3.0 voor firmware 2.0

Nate True heeft Dock aangepast voor firmware 2.0. Er zitten wat vernieuwingen in, zoals een verlichte lijn en een Prefs-instelling.
Lees het complete artikel → Voor jailbreakers: Dock 3.0 voor firmware 2.0
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. heb net geupdate naar 2.0.2 dus zit er niet meer voor mij in. Lijkt me zowiezo een beetje nutteloos programma.

  2. had liever Categories

  3. Blijf momenteel van installer af; niet geïnstalleerd en m’n iphone loopt als een trein. Dit installer apps verknoeien altijd wel ergens iets waardoor er problemen opduiken. Dat heb ik geleerd nu ik mijn iphone bijna een jaar in m’n bezit heb. Rommelen in de core is om problemen vragen!

  4. Enige waarvoor een jailbreak handig is is intelliscreen of soortgelijk.. Rest van de 2.0 applicaties zijn vrij nutteloos te noemen.

  5. In commentaar op nieuwsbericht op iClarified heeft iemand problemen met Intelliscreen compatibiliteit (scherm bevriest). Ik ga deze Dock dus niet installeren.

  6. had het geinstalleerd, werkt wel, alleen het is een poepapp… het is moeilijk om te scrollen want soms heb je in 1 categorie heel veel app staan, dan schiet hij heen en weer en hapert de hele tijd. Dock.app was eerst veel beter, toen je gewoon nog een zonnetje rechtsonder kreeg
    maar het is eigenlijk sowieso al onnodig

  7. Het is inderdaad maar een domme app..
    Belangrijk: Ik had de dock nog op enabled staan toen ik hem verwijderde.. en alles was nog aanwezig (behalve de functie om het uit te schakelen!:p)
    Dus heb ik het terug moeten installeren om het vervolgens te disabelen en dan te verwijderen..

  8. @ aardworm, je kan gewoon pwnen met quickpwn op 2.0.2 hoor, hier met installer en cydia en 80 apps geinstalled en iphone 3g loopt nog steeds als een trein!:D

  9. Wat dachten jullie van de “Scrobble” app Scrobble? Last.fm is gewoon heel vet en de iphone maakt daar met jailbreak+scrobble app+AppStore app geweldig gebruik van, zekr vanwege de EDGE/GPRS mogelijkheid en nu 3G.
    Jailbreak=real Pwnage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.