Reacties voor: Voor jailbreakers: BiteSMS iReal, iKey, Rename

BiteSMS iReal zorgt ervoor dat je een standaard SMS-icoon te zien krijgt, iAzerty is klaar voor gebruik en mensen die zelf iets gemaakt hebben kunnen terecht bij de iFoneguide eXperimental repo.
Lees het complete artikel → Voor jailbreakers: BiteSMS iReal, iKey, Rename
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Je zelf een beetje promoten, haha.

  2. Promoot zichzelf niet maar z’n producten. Is totaal iets anders en jij reageerd alsof je het ziet als arrogantie.

  3. Wat overbodig zeg, nog een programmaatje voor een kleine handeling. Als je iPhone gejailbreakt is, heb je meestal ook SSH actief. Gewoon verbinding maken op je computer met SSH, het bestand “icon.png” uit de map van de native SMS applicatie kopiëren en in de map van BiteSMS plakken. Een minuutje googlen en er staat precies uitgelegd hoe het moet als het je niet lukt. Simple as that.

  4. @Piet,
    Het is absoluut niet overbodig. Het is zelfs schandalig dat zoiets niet wordt aangeboden. Via WinterBoard draait alles net op een wat andere manier, waardoor bij instabiliteit de thema’s ontladen kunnen worden. Daarnaast is SSH bij het jailbreaken niet standaard actief, dit moet je pro-actief installeren. Ook is het gebruik van SSH niet zonder risico, want niet iedereen veranderd het root-wachtwoord, “alpine”, in een ander wachtwoord.

    Verder, het is zeker een “promotie” van de pakketten, maar omdat er gewoon meer gebruikers op iPhoneclub zitten dan op iFoneguide, is het vooral ivm iAzerty handig dat dit wat bekender wordt. Het is de tool waar de Belgen op wachten. En ja, ik wil graag wat meer pakketten hosten, cq er wat actiever mee zijn, want langzaam zakt het allemaal een beetje in.

  5. @Fab1Man

    Hoe verander je dat root-wachtwoord eigelijk?

  6. Ik heb btw ‘WinSCP’

  7. @Piet
    Precies, dat had ik gedaan zodra ik biteSMS gekoxht had. Ik gbruik geen winterboard want het versloomt de iPhone heel erg. Ik had ook al van ern website de Rename 2.0 deb pakket gedownload en zelf geinstaleerd.
    – ff een belangrijk punt voor mensen die rename gaan gebruiken om appstore apps een andere naam te geven: je moet MobileInstallation patch geinstaleerd hebben anders gaan je apps “kapot”. Ik gebruik geen cra**ed apps, ik heb die patch puur voor het Renamen 😀

  8. Origineel geplaatst door Eikelman
    @Fab1ManHoe verander je dat root-wachtwoord eigelijk?

    Open Terminal en typ:

    login root
    alpine
    passwd
    nieuw wachtwoord intypen
    nog een keer je nieuwe wachtwoord om te bevestigen

    @ Fab1Man

    Nice man!

  9. had dit zelf ook al gedaan via winterboard (kijk op het forum/ nieuws/ dit topic waar we nu zijn)
    ik had het iCoontje gewoon van een screen shot gepikt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.