Reacties voor: Voor fanboys: ‘I Fell In Love At The Apple Store’

Een liedje voor fanboys: I Fell In Love At The Apple Store is ingezongen in een echte Apple Store door zanger Ray van de Fatty Spins.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. http://www.youtube.com/watch?v=0SDPB_1d_L0

    Deze is veel leuker 😀 Echt Britse humor.

  2. moet ik hier op reageren:P
    haha wat een zanger

  3. Hahaha ik volgde ray al via youtube maar echt prachtig dit je durft wel als je zo in een winkel bijna 4 min lang duurt de dansen 😛

  4. Haha, had dat filmpje al eerder gezien. De gast die het zingt heeft ook nog een andere ‘youtube-show’. Heb hem gelinkt naar dit artikel via Twitter.(http://twitter.com/RayWJ)

  5. Die man links van de zanger is gewoon is zwerver die voor het eerst een Macbook ziet 😛

  6. Origineel geplaatst door David007
    Hahaha ik volgde ray al via youtube maar echt prachtig dit je durft wel als je zo in een winkel bijna 4 min lang duurt de dansen

    Lijkt me meer een green screen.

  7. Dus eigenlijk is het heel zielig om bijna 4 minuten in je eentje voor een green screen deze bagger te maken. :’)

  8. @Des:

    Voor wie denkt dat Ray voor een blauw scherm heeft staan optreden: dat blijkt niet het geval: hij heeft de videoclip daadwerkelijk in de winkel opgenomen en om dat te bewijzen is ook de raw footage van de videoclip te zien op YouTube. 😉 geen green screen dus

  9. Eerst dacht ik ook dat het opgenomen was voor een green screen. Maar als je bijvoorbeeld naar het beeld op seconde 32 kijkt zie je dat ze Ray wel degelijk opmerken. Overigens is hij ook een koning met zijn eigen YT kanaal RayWilliamJohnson.

    Toen ik eergisteren het filmpje van Ray tegen kwam, zag ik dat YT’er nicholifavs niks anders doet dan playbacken in een Apple Store. Kereltje schijnt ook op CBS en CNN te zijn geweest. Althans dat zegt hij in 1 van zijn videos.

  10. Het lijkt er meer op dat ze een camera opmerken dan hem. Anders zouden mensen langer blijven staan staren.

    Origineel geplaatst door David007
    @Des: Voor wie denkt dat Ray voor een blauw scherm heeft staan optreden: dat blijkt niet het geval: hij heeft de videoclip daadwerkelijk in de winkel opgenomen en om dat te bewijzen is ook de raw footage van de videoclip te zien op YouTube. geen green screen dus

    Het enige wat het raw footage maakt is dat die vrouw die hem helpt er niet uit is geknipt. Ik zie geen interactie met de omgeving/mensen.

  11. Is wel degelijk voor green/blue key opgenomen.

  12. er zijn ook andere mensen die soortgelijke opnames hebben gemaakt: http://www.youtube.com/watch?v=3be6D18ExPg

  13. bah vies een applefanboy

  14. Ik vind het grappig en goed tegelijk … buiten het stukske dat em zo kei vaak macintosh zegt … ma ik vind ‘t echt fijn gedaan!!

  15. Volgens mij krijgt die jongen erachter gewoon uitleg van iemand in een zwarte trui (lees: Apple Store verkoper)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.