Reacties voor: Voor designers: GUI van de iPhone 4 als PSD-bestand

Teehanlax heeft een Photoshop PSD-bestand uitgebracht van de iPhone 4 GUI, geschikt voor designers en ontwikkelaars.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Handig voor de mockup van je iPhone game/app

  2. Zit toch ook gewoon in the SDK?

  3. Klinkt een beetje dom maar hoe kan ik het dan gebruiken want ik heb dat bestandje gedownload maar ik kan zie het alleen in “preview”

  4. @midas: openen met Photoshop

  5. Oke dankjewel

  6. hij is afgestemd op zowel de retina display als de hogere resolutie van de iphone 4? welke hogere resolutie… de retina display is toch al de hogere resolutie display?

  7. @Martijn:

    Omdat het scherm een hogere resolutie heeft zullen afbeeldingen en designs op de nieuwe iPhone ook een hogere resolutie moeten hebben. Hoe hoger de resolutie, hoe meer ‘foutjes’ opvallen.

    Net zoals dat je een Full HD-tv beter niet aan de kabel kan hangen, dan valt pas op hoe slecht die kwaliteit is.

  8. Origineel geplaatst door Martin
    @Martijn:Omdat het scherm een hogere resolutie heeft zullen afbeeldingen en designs op de nieuwe iPhone ook een hogere resolutie moeten hebben. Hoe hoger de resolutie, hoe meer ‘foutjes’ opvallen.Net zoals dat je een Full HD-tv beter niet aan de kabel kan hangen, dan valt pas op hoe slecht die kwaliteit is.

    dit weet ik, ik had het over de spellingsfout 😉

    Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Martijn — Ja, ik was dat n.a.v. een binnenkomende report al aan het aanpassen.

    super!

  9. Erg handig, kan ik wel gebruiken voor het maken van schermontwerpen.

  10. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Martijn — Als je toch hypercorrect wilt zijn: het was geen spellingsfout, maar het feit dat ik me realiseerde dat het voldoende is om te zeggen dat het voor de resolutie van de iPhone 4 is aangepast en dat ik dus niet het Retina Display er nog bij hoefde te noemen. Bovendien was er een lezer die vond dat door beide eigenschappen te noemen, de indruk werd gewekt dat er 2 PSD-bestanden zijn. Om aan eindeloze alles afdekkende disclaimers te ontkomen heb ik daarom het Retina Display weggelaten. Dat mag je er zelf bij verzinnen

    Op het moment dat ik het plaatste had ik gelijk zo iets van, moet ik dit wel een spelfout noemen. Het artikel werd er in ieder geval niet duidelijker op :p. Verder was het geen commentaar hoor, lees jullie artikelen al sinds je ermee begonnen ben en geniet elke dag weer van jullie site! Keel it up.

    Wat gebruik jij zelf tegenwoordig gonny? Een iPhone 4 of android apparaat? Ik ben na mijn 3g overgestapt naar de desire. Betere keuze ondertussen wat mij betreft!

  11. @martijn: Tja, de eindredacteur is op vakantie dus dan krijg je dat.

    Ik gebruik zelf uiteraard een iPhone 4. Ik heb wel een G1, een HTC Hero en een Samsung Galaxy S, maar die hebben nog niet mijn iPhone kunnen vervangen. Android Planet is trouwens sinds kort helemaal overgedragen aan een nieuwe hoofdredacteur, voor het geval je dat gemist hebt.

  12. Ook handig voor de iPhone Fotowedstrijd (oh nee, moest eigen foto zijn hè 😉 )

  13. Wat heeft de iPhone standaard toch een heerlijke interface met prachtige contrasten. Echt, het is weliswaar smaak, maar ik vind het zoveel beter dan die lelijke Android interface. Bah!!

  14. drie dingen:

    -je hoeft niet perse te betalen. Je kan ook gewoon op de link onder de knop drukken

    -Iedereen met een gejailbreakte iPhone 4 kan dit doen met SSH access en een image converter die die afbeeldingen omzet naar zichtbare pngs. (omdat de systeem afbeeldingen in een geoptimaliseerde iphone png formaat zitten die niet leesbaar is voor een pc)

    – Ze maken geld met iets wat van Apple is

  15. Wow, te gek… Toffe construcie ook dat “pay what you like”, had ik nog niet eerder gezien.

  16. @Martijn – Ja, ik was dat n.a.v. een binnenkomende report al aan het aanpassen.

  17. @Martijn – Als je toch hypercorrect wilt zijn: het was geen spellingsfout, maar het feit dat ik me realiseerde dat het voldoende is om te zeggen dat het voor de resolutie van de iPhone 4 is aangepast en dat ik dus niet het Retina Display er nog bij hoefde te noemen. Bovendien was er een lezer die vond dat door beide eigenschappen te noemen, de indruk werd gewekt dat er 2 PSD-bestanden zijn. Om aan eindeloze alles afdekkende disclaimers te ontkomen heb ik daarom het Retina Display weggelaten. Dat mag je er zelf bij verzinnen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.