Reacties voor: Volkswagen gaat Apple CarPlay in 2015 aanbieden

Volkswagen gaat eind 2015 een nieuw infotainmentsysteem MIB II uitbrengen, dat CarPlay, Android Auto en MirrorLink ondersteunt.
Lees het complete artikel → Volkswagen gaat Apple CarPlay in 2015 aanbieden

Reacties: 9 reacties

  1. Kennen jullie Ignition? Carplay op elk device. En geen extra investering van honderden euro’s.

  2. Fijn dat Volkswagen eindelijk een systeem gaat aanbieden dat wel up-to-date navigatie heeft. Het huidige systeem is waardeloos

  3. MirrorLink wordt door VW en Skoda gebruikt maar is zeker geen eigen systeem. Het wordt namelijk ook door diverse andere autofabrikanten geleverd.

  4. MIB II? Die film is toch al jaren geleden uitgebracht?

  5. Ferrari is toch ook van Volkswagen?

  6. @KarelWillem: Maar wel je iDevice jailbreaken. Iets dat niet iedereen wil en/of kan…

  7. @lord frieza: Ferrari is niet van Volkswagen,
    Lamborgini wel…

  8. Seat dus ook ? Het behoort ook tot de VAG groep ?

  9. @ Gonny: niet helemaal juist

    MIB II wordt op dit moment al aangeboden in de Polo GP (facelift dus) en de nieuwe Passat. Per week 22 volgen de Golf, Golf Sportsvan en de Golf Variant.

    Nu ondersteunen deze systemen alleen nog het Mirrorlink systeem, wat alleen met kabel en Android werkt op de laatste generatie toestellen. Heb het nog niet werkend gezien en heb alleen in 2015 alweer heel wat nieuwe auto’s gekoppeld met diverse telefoons.

    Volkswagen gaat later dit jaar door middel van betaalde software updates de MIB II systemen voorzien van eventuele uitbreidingen zoals Carplay of dat Google systeem.

    Navigatieupdates daarentegen zijn 5 jaar lang gratis te downloaden voor MIB I en II. En ik neem aan dat Seat en Skoda ook volgen, zij het uiteraard iets later.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.