Reacties voor: Volkskrant Select-app komt in december, kost 1,79 euro per week

Volkskrant Select voor de iPad is het antwoord op NRC Reader. De app biedt elke avond 10 verhalen uit de ochtendkrant erop.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Waarom zou ik betalen voor iets dat gratis op internet staat? Zelfs de papieren krant kan k gratis krijgen, elke dag, bij de Mc Donalds.

  2. Lekker links laten liggen. De kranten snappen het nog steeds niet, nieuws is gratis vandaag de dag.

  3. Echt jammer dat de app geen gebruik maakt van de kiosk. Dat is juist zo’n geweldige plek voor dit soort apps. De kiosk is er tenslotte voor bedoelt. Ben benieuwd naar de reden waarom hier niet voor gekozen is.

  4. Origineel geplaatst door
    Waarom zou ik betalen voor iets dat gratis op internet staat? Zelfs de papieren krant kan k gratis krijgen, elke dag, bij de Mc Donalds.

    Er zijn genoeg zaken mensen die graag lekker in de trein willen lezen en daar streeft Volkskrant ook naar toe… €1,79 euro per week stelt niks voor. Goed bezig! maar idd jammer van kiosk…

  5. Zou hier werkelijk een markt voor zijn? Voor snel het laatste nieuws op ieder moment zijn er voldoende bronnen. En de (papieren!) krant is er voor uitdieping en achtergrond, en dat mag best de volgende dag.
    Deze app lijkt me vlees noch vis.

  6. Inderdaad bizar. Slechts enkele artikelen voor een paar euro per maand of week? Echt? Volslagen kansloze missie. Is hier veldwerk naar verricht met als vraag of de lezers hier wel toe bereid zijn? Volgens mijn (wereldwijze) kinderen, die postpuber zijn, lezen alleen “zielige loser” betaalde kranten (artikelen). Wat natuurlijk iets meer kans van slagen heeft is dat een volledige krant digitaal gelezen kan worden ipv de papieren versie. Zelf lees ik zo via Pressreader 1 Engelstalig dagblad op mn iPad! ( maar natuurlijk vinden mn kinderen mij helemaal een “loser”) 😉

  7. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Moes: Ik heb een paar achtergrondartikelen gelezen, waarin werd beweerd dat je eigenlijk helemaal niet in de Kiosk zou moeten zitten. Je app zit daar ‘weggestopt’, terwijl het veel slimmer is als mensen de app op hun eerste homescreen kunnen zetten. Zeker bij digitale magazines voorkomt dat, dat lezers je blad domweg vergeten te lezen en op een gegeven moment het abonnement maar opzeggen. Of dat ook bij dagelijkse kranten speelt, is natuurlijk nog te bezien. Maar er is iets voor te zeggen om er een niet-Kiosk-app van te maken.

    Ik vind dat alle kranten en magazines in de kios horen want daarvoor is het bedoeld.. Het is makkelijker te vinden en je hebt een overzicht.. thats all..

  8. Origineel geplaatst door Icandy
    Lekker links laten liggen. De kranten snappen het nog steeds niet, nieuws is gratis vandaag de dag.

    Oppervlakkig nieuws is genoeg gratis te vinden. Het gaat om de verdieping, langere artikelen waar je iets van opsteekt.
    Daar is een gebrek aan want er zijn al genoeg nu.nl’tjes.

  9. @Moes: Ik heb een paar achtergrondartikelen gelezen, waarin werd beweerd dat je eigenlijk helemaal niet in de Kiosk zou moeten zitten. Je app zit daar ‘weggestopt’, terwijl het veel slimmer is als mensen de app op hun eerste homescreen kunnen zetten. Zeker bij digitale magazines voorkomt dat, dat lezers je blad domweg vergeten te lezen en op een gegeven moment het abonnement maar opzeggen. Of dat ook bij dagelijkse kranten speelt, is natuurlijk nog te bezien. Maar er is iets voor te zeggen om er een niet-Kiosk-app van te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.