Reacties voor: Volkskrant-app voor iOS volledig vernieuwd met moderner design

Live nieuws op je iPhone, krant op je iPad
De Volkskrant heeft vandaag een gloednieuwe versie van haar app uitgebracht. De vernieuwde Volkskrant-app heeft een nieuw design, waardoor de app er een stuk moderner uit ziet. Je bepaalt zelf de pushinstellingen en leest de volledige editie op de iPad.

Reacties: 13 reacties

  1. Ontzettend jammer deze update. Toegankelijkheid (leesbaarheidsopties) zijn… er niet! De Volkskrant was al geen ster in leesweergave in de app, maar nu is alles weg. Het komt misschien nog in latere updates, maar dit is drama! En de leesweergave in de vorige app was al verslechterd tov de versie daarvoor.

    Scrollen van boven naar onder door artikelen kan ik ook op nu.nl. Weinig innovatief, voor mij. Toch wel een gemiste kans voor De Persgroep.

  2. Als iemand weet hoe ik in de nieuwe iPhone app een artikel kan delen, hoor ik dat graag!

  3. @Job:
    Volgens mij kan dat niet vanuit de app. Via de (mbl) site wel.

  4. Als ik het goed lees, dan vervaagt de grens tussen de Volkskrant apps. De Volkskrant had al een nieuwsapp met dynamisch nieuws. En er was de digitale krant app. De laatste hebben ze dus ook dynamisch gemaakt. Ik zie het onderscheid nu niet meer zo tussen de twee apps.

  5. @Job: op het artikel drukken, zodat die in de tekstmodus wordt weergegeven. En dan rechts bovenaan op het pijltje drukken.

  6. Ik vind het op mijn iPhone mooi werken. Maar op mijn iPad3 draait iOS 9 en blijkbaar is de nieuwe app daar niet voor gemaakt. Ik krijg alleen mar foutmeldingen en de oude app draait ook niet meer. Omdat ik in het buitenland woon is De volkskrant voor mij de belangrijkste reden om een iPad te bezitten. Geen fijne upgrade dus.

  7. @Adriaan: zelfde koude douche. Ik vraag me af hoeveel mensen nog op iOS9 zitten. Die zijn in één klap hun app kwijt. Geen weg terug. Ikzelf heb dit met m’n beide iPads. Nu moet ik kiezen. Of naar de Apple shop hollen om een nieuwe iPad te scoren of naar een andere krant rennen waar ze een app maken die nog wel met iOS9 werkt. Ik denk dat ik het wel weet. Q42 is een prima buro hoor, goede ontwikkelaars, maar die vinden het natuurlijk ook spannender om met de nieuwe iOS10 features aan de slag te gaan. Mijn andere apps blijven prima werken in een iOS9 compatibele versie. Gelukkig doet m’n papieren zaterdagversie het nog wel (tenminste dat gaan we over een paar dagen zien). Een vooraankondiging was op z’n plaat geweest om mensen vooraf te waarschuwen.

  8. Mijn Ipad2 draait op ios9.
    Helaas vraagt de nieuwe Volkskrant App om ios10.
    Ik hoop dat de oude app blijft werken.

  9. Help! De Volkskrant kan ik niet meer op de iPad lezen want de VK app is vernieuwd. Ik krijg nu de melding dat ik de software moet updaten maar dat kan dus niet. Wat te doen? Volkskrant opzeggen? Of is er toch een mogelijkheid om een update van ios9 uit te voeren?
    Groet, Koos

  10. Zelfde probleem hier. Geen Volkskrant-app meer voor mij op mijn IPAD2. Waarom de oude app niet beschikbaar gehouden voor pre-IOS10.0 gebruikers.

  11. @Digilike: Kun je uitleggen waar in het artikel je op moet drukken? Delen lukt mij ook niet.

  12. @Delight: Ik zat in de oude app. In de nieuwe app zie ik dit ook niet idd.

  13. Je kunt toch niet de grote schare iOS 9 gebruikers in een keer buitenspel zetten? Ik heb een digitaal abonnement, voor die categorie hebben jullie ook verantwoordelijkheid. Foei, Volkskrant!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.