Reacties voor: ‘Volgende iPhone wordt 15 procent dunner’

De volgende iPhone wordt 15 procent dikker, zo stelt KGI Security-analist Ming-Chi Kuo. Een dunnere touchscreen, batterij en achterkant moeten hiervoor zorgen.
Lees het complete artikel โ†’ ‘Volgende iPhone wordt 15 procent dunner’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 34 reacties

  1. Voor mij hoeft dunner eigenlijk niet. Wil geen ‘mes’ ofzo in m’n zakken hebben. Mocht het zo zijn van dit nieuwe touchpanel en liquidmetal backcover dan zou ik prefereren dat ze de extra ruimte gebruiken voor een grotere batterij.

  2. Jeeej! Nog dunnere batterijen, nu met verbeterde capaciteit tot wel 8 uur stand-by! Awesome!

  3. hoop dat ze hem niet TE dun maken, zal makkelijk(er) breken als ie in je zak zit… ๐Ÿ˜‰

  4. Kunnen jullie niet stoppen met dit soort nieuws en gewoon geduld hebben tot echte iphone 5 door apple zelf word aangekondigd.

  5. Dun dunner dunst. Allemaal prestige en pure onzin! Het eerste wat ik doe bij aanschaf nw iPhone is er een dikkere minder gladde case opzetten. Het gaat om functionaliteit, goed leesbaar scherm in dag- en zonlicht en een batterij die lang meegaat.

  6. @karim: mensen houden nou eenmaal van speculeren. makes the people goingg

  7. 3,7 of 4 inch scherm zou veel beter zijn! Dunner hoeft van mij ook niet.

  8. @karim: Hij heeft gelijk, hier begin je moe van te worden. Al die gekke speculaties, en je hebt er geen ene “….” aan ๐Ÿ˜‰

  9. @karim: Je hoeft het niet te lezen hรจ, sommige mensen vinden het wel leuk om speculaties te volgen.
    Ik vind het altijd wel leuk om te zien wat er nu weer gelekt zou kunnen zijn. Of het nu klopt of niet, maakt niet uit!

  10. Ik vindt dit dus wel leuk om te lezen @ mensen die dit niet leuk vinden.

    Maar als ze die gewonnen dikte nu eens benuttig voor een betere accu, dat zou pas fijn zijn

  11. ik lees dat iedereen zegt dunner hoeft niet? wat is dat nou voor een onzin. mijn samsung galaxy s2 weegt like 100x minder dan een iphone 4 /4s .. tuurlijk moeten ze dunner en lichter.. zolang het maar niet slechter word van hardware. Als apple het niet doet krijgt samsung meer aandacht. oja en apple boeit niet wat wij denken lol die iphone 5 was al like 3 , 4 jaar geleden gemaakt net als eerste iphone in jaren 90 haha. dus die illusie dat onze mening telt kan je ffe vergeten.

  12. Doe mij maar die 15% aan batterij. Nog steeds het zwakke punt van de smartphones.

  13. als ze de iPhone nou iets dikker maken dan nu en die ruimte gebruiken voor een grotere batterij. dat zou pas mooi zijn.

  14. Heerlijk al die speculaties! maar we weten allemaal dat niemand weet hoe de opvolger van de iPhone 4s er uit gaat zien tot op de dag van de release!

    Dus speculeer vooral door!!

  15. @iQiux: samsung galaxy s2 is dan ook 1 brok cheap ass plastic!

  16. @ilse: die sneller, lichter, goedkoper , beter is dan welke iphone dan ook . ik heb zelf alle iphones gehad en toch heb ik nog steeds geen spijt van me gs2. daarom hoop ik dat iphone 5 wel alles inhaalt

  17. @karim: Je hoeft hier niet te komen en als je hier al komt hoef je dit artikel dan weer niet te lezen..?

    @iQiux: Ja de Galaxy-telefoons van Samsung zijn 100x lichter omdat ze daar lelijk plastic gebruiken dat ook nog eens cheap aanvoelt. Liever wat meer gewicht dus met echt materiaal.

  18. Laat ze nou maar eens opschieten de concurrentie slaat genadeloos toe!!

  19. @karim: Kan jij niet stoppen met het volgen van deze site, want kennelijk heb je niet helemaal door wat het doel hier is.

  20. Ik zeg dunner en dan een kabel van je gsm naar je rugzakaccu!

  21. zie straks een volgend probleem te voorschijn komen: dat de stekker van mijn hoofdtelefoon straks te ‘dik’ wordt. ๐Ÿ˜‰

  22. @iQiux: De galaxy s voelt aan als een goedkoop prulletje, bij de iPhone heb je wat meer massa en ja dit vind ik een voordeel omdat het degelijker aanvoelt en het idee hebt dat je wat vast hebt. Daarnaast zou ik je graag feliciteren met het feit dat jouw galaxy s een webpagina in .1 seconde sneller laad. Ik zou mijn iPhone 4 voor geen goud ruilen met een s2, zelfs als Samsung aankomt met de s3 betwijfel ik of ik mijn iPhone er voor zou inruilen.

    Dus ga aub je plastic troep ergens anders promoten, een fiat panda is ook lichter, goedkoper en dunner dan een Audi. Iedereen die zeikt over het verbruik van mijn auto kan 9 van de 10x niet mijn auto betalen, frustreren ze zich dan over mijn auto of over t feit dat ze het niet kunnen betalen. Helaas is dat de trieste waarheid van de gemiddelde Android fanboy die maar wat graag een iPhone had gekocht maar het niet kon betalen.

  23. Origineel geplaatst door bubbles
    Laat ze nou maar eens opschieten de concurrentie slaat genadeloos toe!!

    Concurrentie? Neehoor, maar je hebt gelijk ze moeten opschieten want mijn 3GS abbo is afgelopen ๐Ÿ™‚

  24. @Wouter: Hahahah Wouter ik heb nog een 3G ik zit met smart te wachten op deze Phone kerel! ๐Ÿ˜‰

  25. Staat er ook ergens wanneer de iphone 5 kan worden verwacht ik hoor van veel vrienden in juni?? Iemand enig idee.

  26. @Jasper: jij hebt some issues kerel. ten eerste ik heb een iphone 4s . we praten over wat beter is.. en je fiat panda vergelijking? kapot dom.. want das niet eens even goed als een audi xD dat was echt domme vergelijking. Je wou ffe in de groep gooien dat je een audi had ofzo? lmao
    ik ben geen fanboy gozer xD ik heb allebij phones. ik had het over dat het s2 voorlopig beter was en GRAAG wil dat iphone 5 het inhaalt zodat ik het kan halen. los je problemen ergens anders op , thanks

  27. We gaan dus de iPod Touch kant op, die zo dun is dat ie niet lekker meer in de hand ligt. Randen gaan na een poosje scherp aanvoelen en irriteren.

    Ik had pas weer even een 3G in m’n hand en man man, wat voelt dat ding lekker comfortabel aan. Veel fijner in de hand dan een 4 laat staan een nog dunnere 5.

  28. Origineel geplaatst door karim
    Kunnen jullie niet stoppen met dit soort nieuws en gewoon geduld hebben tot echte iphone 5 door apple zelf word aangekondigd.

    Het lijkt de telegraaf of de prive wel?
    Zouden ze gesponsord worden door 1 van beide?

  29. @Samsung gebruikers
    Ik maak voor jullie een kartonnen telefoon en dan gaan jullie braaf daarmee spelen, goed? Want zoals u zegt, lichter is beter. Batterij eruit, scherm weg, chip eruit. Plak er een robot-sticker achterop en print daar reclame overheen en.. Perfecte Android telefoon: crap for 10 cents.

    Ajuus ๐Ÿ˜›

  30. Ben het helemaal eens met Karim. Dat geleuter allemaal.

  31. @moderator.
    Beetje jammer dat bepaalde posts worden verwijderd. Zo te zien is de censuur hier ook al toegeslagen.

  32. Moet helaas zeggen dat ik na mijn iPhone, die Samsung troep geprobeerd heb.. (galaxy 1 en tab 10.1 ) android
    Bullshit! Heel veel problemen gehad met beide.. 1e 2 maanden te gek maar daarna. ๐Ÿ™ partner ook problemen
    met android telefoon. Ik zie ook steeds meer collega’s problemen krijgen met hun samsung shit… Voor mij nooit meer.. Ik ga voor de IPhone 5. Dun of niet dun..
    Beter is er niet..

  33. @meneer Horn.
    Dan lijk het mij verstandig dat u de bovenstaande posts nog eens goed doorleest en dan uw reactie nog eens overdenkt.

    (Wel goed overigens dat jullie op trollers letten)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.