Reacties voor: Volgende iPhone krijgt wellicht nieuwe unibody oordopjes

De iPhone krijgt wellicht nieuwe oordopjes. Een Vietnamese video laat nieuwe, unibody oordopjes zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Iéts te futuristisch als je het mij vraagt…

  2. Unibody? Bij rechter is anders een flinke naad te zien (0.17). Niet vreemd dat ze er na alleen maar de linker laten zien. Overigens nooit begrepen hoe Apple zulke slechte headphones bij de iPhone leveren.

  3. Past toch niet in mijn oren, ik hou het bij in-ear oordoppen van sennheiser.

  4. Origineel geplaatst door Janiks
    Past toch niet in mijn oren, ik hou het bij in-ear oordoppen van sennheiser.

    ik hou het ook mijn cx300ii setje, maar dat omdat de kwaliteit 10x zo goed is voor dezelfde prijs!

  5. Ik houd het wel bij mijn Motorola – MotoROKR S9 Bluetooth Stereo Headphones. Werkt super en gaat zekers 6uur aan een stuk mee 😀

  6. ik houd het wel mij me bose in-ear2 oordopjes.

  7. Ik hou het gewoon bij mijn beats by dre studio

  8. Nu is het wachten op de eerste Beats By Dre fanboys..

  9. Geef mij toch maar gewoon de headset van MinistryOfSound: Goede kwaliteit, goede bass en niet te duur. Voor de InEar ga ik toch voor HedKandies hoor…

  10. Origineel geplaatst door M. Hartog
    Nu is het wachten op de eerste Beats By Dre fanboys..

    present….

  11. Leuke foto! Zo kun je wel zien dat Pixar en Apple “iets” met elkaar hebben. Doet me om een of andere reden ook denken aan Wall-E (hoewel het daar niet echt op lijkt).

  12. Dit vind ik dus een goede ontwikkeling. Ze zien er ook nog goed uit! Dit is dus zeker beter dan die inear dopjes, met al die oorsmeer!

  13. Ik zou niet eens weten hoe ik ze in mijn oren moet steken. Duidelijk toch een naad te zien trouwens.

  14. Ziet er ook niet echt comfortabel uit…

  15. Die gaatjes er in is voor de ventilatie en de klank kast voor bass denk ik. Je ziet het ook bij normale speakers. Ben benieuwd hoe ze klinken en hoe ze zitten natuurlijk.

  16. Bij mij gaan de dopjes zelf niet zo vlug kapot. Maar de aansluiting bij de jack plug is waardeloos. Heb al zeeer vaak nieuwe dopjes moeten aanschaffen wegens een kabelbreuk bij dat punt. Ze zijn vaak al een of twee maanden na aanschaf kapot.

    Daar zouden ze eens een keer wat aan moeten verbeteren.

  17. Eindelijk heeft Apple begrepen hoe geluid je oor in gaat. Die huidige die tetteren maar wat tegen je oorschelp, maar niet IN je oor. Bose heeft dat nog beter begrepen, maar dat is ook een totaal andere prijsklasse.

  18. Mijn macbook pro heeft ook een “uni-body” maar daar zit toch ook echt een “naad” aan de onderkant. Duh ze moeten toch ergens de hardware instoppen. Dus niet zo gek dat er nu in de dopjes ook een naad is te zien. Ik vind het een mooi ontwerp. Logisch ook aangezien het geluid nu direst je oor in gaat in plaats van tegen de schelp. Ik heb dat nooit begrepen. De in-ear headphones deden dat al een stuk beter. Maar die vind ik totaal niet prettig zitten. Ik denk dat dit een ideale oplossing is. Laat maar komen. Bovendien blijven mijn headphones altijd goed, gaat er om hoe je ze behandel. 1 week uitgeleend aan mijn broertje, en stuk. Sommige mensen zijn nog verbaast dat hun auto stuk is als ze hem tegen een boom aan zetten. Wees toch eens zuinig op je spullen.

  19. Lelijke dingen…

  20. Altijd leuk om nieuwe spoofs te zien. Ik verwacht dat dit een ontwerp is, maar niet de uiteindelijke versie. Lijkt me niet erg comfortabel.

    Tevens vraag ik me af of de nieuwe iPhone daadwerkelijk 12 September aangekondigd gaat worden. Tot op heden is er door Apple zelf geen evenement aangekondigd en dat is 10 dagen voordat het zou moeten gebeuren toch wel erg kort dag..

  21. Ik hou het ook bij mijn ZAGG Smart Buds

  22. Ik liever mijn bose oe2i
    Xd

  23. Zou tijd worden dat er eens goede oordopjes bijkomen

  24. Ik heb mijn oude originele earplugs van mijn iPhone 4 2 jaar gebruikt. Nooit stuk gegaan of versleten. Alleen kunnen ze blijkbaar niet tegen een ritje in mijn overhemd in de wasmachine… 🙁 ik ben er supertevreden over en ik kan nu vergelijken met iBeat earplugs die ik een goeie week aan het gebruiken ben… Ofwel ben ik gewoon niet zo kieskeurig, dat kan ook! 😉

  25. Grappig, zoals Frank al aangaf, die huidige dopjes spelen tegen je oren en niet erin. Vorige week pakte ik het zo aan: http://www.sandervanderheide.nl/apple-oordopjeshack/
    Beetje dus zoals deze ‘vietnamese’inears, maar als je goed kijkt zou in dit geval het rechterdopje in je linkeroor moeten. Klein detail wat bij Apple goed zou zitten, dus ik twijfel of dit wel echt is.

  26. Ik hou t toch liever bij me pioneer HDJ 1000 Limited Edition 🙂

  27. Heb die van appel in de doos laten zitten. Gebruik altijd shure in-ears (215). Super dingen

  28. Hoe doe je die dingen in je oor?

  29. Dan gaan we maar een reeks van de oude oordopjes inslaan. Het zijn de enigste die niet uit mijn oren vallen en niet zeer doen tijdens het dragen!

  30. Origineel geplaatst door Najib
    Lijkt meer hier op: http://i49.tinypic.com/2m9s41.jpg

    Heeft hoogstwaarschijnlijk ook een naad. ; )

  31. Origineel geplaatst door Me
    Ik hou het gewoon bij mijn beats by dre studio

    Helaas heeft de Beats-hype niets met goede geluidskwaliteit te maken. Ze zijn zwaar overprijsd voor de zeer matige geluidskwaliteit die ze leveren. Het is dan ook gewoon een mode-item, niets meer dan dat! Voor dat geld zijn er echt VEEL betere koptelefoons te krijgen zoals de AKG K701

  32. Lijkt bijzonder veel op de Bose in ear doppen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.