Reacties voor: ‘Volgende iPhone krijgt unibody behuizing, 4 inch scherm en 4G’

De volgende iPhone krijgt volgens analist Brian J. White een unibody behuizing, een 4G-LTE-ontvanger en een 4 inch scherm. Volgens de analist is dit een significante upgrade.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 36 reacties

  1. Ik ben benieuwd!

  2. Jaaaaa, een unibody. Graag! Mooi Aluminium. Pas goed bij de iPad en de Macbook. Net als bij de 2G 🙂

    Zou mooi zijn.

  3. Stiekem verlang ik wel weer terug naar een aluminium achterkant, zoals de eerste iPhone.
    Het kunstof van de 3G vond ik weinig aan, en het glas van de iPhone 4 iets te fragiel.

  4. Kwalitatief hoogstaande fipo’s weer..

    Ben benieuwd, denk zelf dat het 3.7 blijft omdat het bij 4 inch geen retina scherm meer is.. Al kun je een groter scherm natuurlijk wel verder van je afhouden..

    Ik zie liever een 3.7 oled scherm

  5. Mijn gedacht? Het zal zo een keramiek achtige unibody zijn, die we nu zien bij de nieuwe HTC One serie en de opkomende Galaxy S3. Maar apple kennende, zullen ze het proces wel een andere naam geven, en het zal zo veel meer “magical” zijn als de rest XD

  6. Ja, ja, ja, sure. Dat zeiden jullie ook over de iPhone ‘5’ en vervolgens is er een iPhone 4S uitgekomen. Ben die zogenaamde analyses zat en de geruchten.

    Ik wacht wel.

  7. Ik wist niet dat het mogelijk was zóveel open deuren in te trappen in één artikel. Ongelofelijk.
    Verder durf ik wel te stellen dat er met > 95% zekerheid geen 4″ iPhone wordt geproduceerd aangezien de pixeldichtheid dan drastisch naar beneden gaat en onder hun ‘retina’ waarden komt. Die analisten roepen maar wat en hebben het echt zelden bij het rechte eind.
    Wat ik verwacht is een iets groter scherm dat van rand tot rand gaat, en daarmee het formaat van de iPhone niet of maar nauwelijks veranderd. Dat unibody-verhaal klinkt verder wel aannemelijk en is in lijn met de rest van de product line-up.

  8. @jan: Eigenlijk was het achteraf wel logisch dat er een iPhone 4S aankwam en niet een iPhone 5. Dit zullen ze ook wel aanhouden dat past het beste in de reeks: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S en daarna pas de 5 en dan de 5S.

  9. iMac = ook unibody!

  10. Geen paniek we zien het wel mensen.

  11. Het lijkt wel of de zijkanten bol lopen. Zou zonde zijn.

  12. Uiterlijk van iPhone 4(s) is de mooiste ooit. Van mij mag er wel een klein verandering en een iets groter scherm (3,7″ inch). Maar wel zelfde materiaal.

  13. Origineel geplaatst door Jasper
    …Ben benieuwd, denk zelf dat het 3.7 blijft…

    3.5″

  14. Onzin. Unibody kan al niet omdat het signaal daar niet doorgeraakt. Dus ofwel is het een aluminium achterkant + aparte zijkant voor de antenne, ofwel is het een aluminium design met een kunststof uitsparing voor de antenne zoals bij de originele iPhone. Loze speculatie.

  15. @Jasper: Als de nieuwe iPhone ook de A5X-chip krijgt (wat zeer waarschijnlijk is) dan is een 4″-scherm met 300+ ppi geen probleem

  16. Origineel geplaatst door Tyr
    Onzin. Unibody kan al niet omdat het signaal daar niet doorgeraakt. Dus ofwel is het een aluminium achterkant + aparte zijkant voor de antenne, ofwel is het een aluminium design met een kunststof uitsparing voor de antenne zoals bij de originele iPhone. Loze speculatie.

    of de unibody is de antenne. zodat het bereik wegvalt als je hem vast houd. ow wacht..

  17. Wat ik eigenlijk niet begrijp is dat Apple het feitelijke telefoongedeelte niet in een apart accesoire stopt (zoals een bluetooth oortje of iets in die richting). De iPhone is al lang geen ‘phone’ meer maar een computer waarmee je ook nog eens kunt bellen. Door het bellen buiten het toestel te houden kun je met een iPhone veel meer kanten op (en dus ook met een iPod touch). Dan zou bv. een gekromd scherm een optie kunnen zijn (perfecte ‘pasvorm’ rond je arm of been). Kortom: ik ‘analyseer’ ook maar wat! 😉

  18. Ik zou absoluut raar opkijken als er geen 4G ondersteuning bij zou zitten, nu de nieuwe iPad dat ook heeft. Ook al hebben wij nederlanders daar nog niet veel aan.
    Ik vermoed ook dat Apple niet verder zal gaan met glas of kunststof behuizing. Waarschijnlijk gaan ze iets doen met dat sterkere liquid metal. Dit gebruiken ze al voor de simkaart tool, het paperclipje dat je geleverd krijgt met elke iPhone.
    Om de 2 jaar komt er een nieuw design, nadat ze de S cyclus (3GS, 4S) hebben doorlopen. Hoop dat wij een iPhone krijgen die zo sterk is dat wij geen hoesje erom heen hoeven te doen als bescherming. Apple heeft in ieder geval een schat aan ervaring met unibody behuizing.

    Ik denk niet Apple een andere form factor zal gebruiken. Misschien wordt hij dunner, maar niet groter. Wellicht gaan ze een dunnere bezel gebruiken om een grotere scherm te kunnen hebben. 4 inch lijkt mij niet, de iPhone zal er niet fraaier op worden als ik de mock up bekijk, 3,7 inch klinkt aannemelijker.

  19. Origineel geplaatst door Tyr
    Onzin. Unibody kan al niet omdat het signaal daar niet doorgeraakt. Dus ofwel is het een aluminium achterkant + aparte zijkant voor de antenne, ofwel is het een aluminium design met een kunststof uitsparing voor de antenne zoals bij de originele iPhone. Loze speculatie.

    Unibody wil niet zeggen aluminium…

  20. Wellicht dat we nu meer zullen zien van de LiquidMetal plannen die Apple al jaren op de plank heeft liggen. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Liquidmetal#section_3

  21. Waarom zou je design veranderen! Wat mooi is hoef je niet te wijzigen. Het design van de 3G en 4 met hun s varianten zijn al onovertroffen. Het enige wat van toegevoegde waarde kan zijn, is het upgraden van de interne hardware plus firn/software. Echt design is tijdloos!

  22. Origineel geplaatst door Pim Brussee
    Waarom zou je design veranderen! Wat mooi is hoef je niet te wijzigen. Het design van de 3G en 4 met hun s varianten zijn al onovertroffen. Het enige wat van toegevoegde waarde kan zijn, is het upgraden van de interne hardware plus firn/software. Echt design is tijdloos!

    Design is misschien wel mooi. Maar de 4(s) is toch verre van handig in 1 hand te besturen. Het voelt echt lomp/log aan. Ik (persoonlijk dus) had liever de 3G(S) in mn handen. Deze voelde op 1 of andere manier stabieler aan in mn hand bij het sms’en.

    Ook heb ik me deze ochtend een Iphone 4S besteld, na het vele malen “failen” van de Samsung Galaxy S2.
    Dus dat gerucht van Iphone 5 onthulling in Juni zal hopelijk ook wel niet kloppen.
    Lijkt mij gewoon weer tussen Augustus – Oktober te komen. En dan leunt mijn voorspelling eerder bij oktober, dan augustus.

  23. Als het een 4 inch scherm wordt, dan hoop ik niet dat de formaat van de iPhone dezelfde blijft. Anders kan het zeker de oscar krijgen voor de lelijkste telefoon van de eeuw

  24. Ik word af en toe een beetje flauw van het altijd maar publiceren van geruchten… Houd het bij feiten.. Soms is het op het kinderlijk hysterische af…

  25. @iNick: Dit bestaat al dit heet een iPod touch…

  26. Ja!
    Laat maar doorkomen.
    Ik ben zover 🙂

    Jammer dat de voorspellingen nog alle kanten opgaan dus ook deze meneer zit maar wat te gissen waarschijnlijk.

  27. Geruchten….
    Kerel een glazen bol hebben.
    We zullen zien wat Apple er dit keer vanaf brengt, ben nog steeds blij met m’n 4S.
    9 letters, 2 woorden: heb geduld.

  28. Ik vind het maar foeilelijk zonder die buitenranden.

  29. wauw, wat een hele slechte foto van die 4 inch iphone :0

  30. @galop: Het design van de 4(s) is inderdaad mooi, maar je hebt gelijk hij ligt niet zo fijn in de hand als de 2G/3G(s). Persoonlijk vindt ik het 2G/3G(s) design het mooiste. Zal mijn 3Gs ook niet eerder van de hand doen, dan op het moment dat hij defect is of onbruikbaar voor toekomstige voor mij belangrijke functies.

  31. Now we play the waiting game

  32. Nou heb liever een flinke iOS update met een SB settings integratie!

  33. Unibody / liquid metal / waterproof + iPhone? En ik maar denken dat de iPhone niet mooier (en beter) kan worden. Stupid me! Yeah, yeah, I know: That’s me…

  34. Unibody zie ik graag maar het grotere scherm niet

  35. Ja, aluminium!!! En ronde kanten?!

  36. Origineel geplaatst door jan
    Ja, ja, ja, sure. Dat zeiden jullie ook over de iPhone ’5′ en vervolgens is er een iPhone 4S uitgekomen. Ben die zogenaamde analyses zat en de geruchten.Ik wacht wel.

    Waarom lees je ze dan steeds!!! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.