Reacties voor: ‘Volgende iPhone krijgt dunner scherm dankzij in-cell technologie’

De volgende generatie iPhone krijgt een dunner scherm, beweert Wall Street Journal. Door in-cell technologie in schermen van Sharp en Japan Display kan het scherm lichter worden uitgevoerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Hoppaa! weer 100 euro extra om bij de totale prijs te rekenen.. -_-

  2. @zilli: Ik denk juist dat het goedkoper is….
    Maar eerst zien en dan geloven 🙂

  3. @Densoft: Laten we ‘t hopen…

    Het artikel over de verschillen qua prijs aan de hand van storage verschillen heeft me echt geshocked..Ben bang dat Apple met nieuwe technologie er prijs gewijs het nieuwe toestel onbetaalbaar maakt.

  4. Denk ook dat als je iphone dan een keer valt, het scherm wel direct onbruikbaar is, terwijl je nu “alleen een gebroken glasplaat” hebt die nog wel functioneert in de meeste gevallen.

  5. Ik vind mijn iPhone 4 al wel dun genoeg eigenlijk.. Liever zo dun als nu maar langer accu voor mij.

  6. @Ronald: Dat denk ik ook, aangezien nu de iPhone het in de meeste gevallen blijft doen als je scherm kapot is.

    Wordt in het ergste geval dus een daling in kwaliteit, en stijging in prijs..

  7. Wat ik voornamelijk hoop is dat ie ook in oktober uit gaat komen. Of ie 15% dunner is of niet, neem ik op de koop toe, mijn abo eindigt per 31 aug.
    Wel goed punt over de batterij. Als de batterij nu eens met 15% meer capaciteit zou kunnen worden uitgebreid……

  8. Volgens mij hebben ze dit al eerder gedaan bij een iphone. Niet deze technologie, maar het glas dunner maken zodat er een grotere batterij in past

  9. Wat een hoop zure reacties stromen er toch binnen op dit blog. 🙂

    Waar is de liefde voor vernieuwing die er zou moeten leven bij Apple fans?

  10. Moet het allemaal nóg dunner en lichter? Nu ja, ik sla toch telkens minstens een model iPhone over. De ontwikkelingen moeten natuurlijk ook niet stilstaan, dat snap ik ook wel…

  11. Ze vergeten ook een paar punten:

    Zo zijn in-cell schermen:

    1. Zuiniger.
    2. Betere beeld-kwaliteit door het missen van een laag.
    3. Minder reflectie in natuurlijke omgevingen, of omgevingen waar veel licht is.

  12. Waarom niet de hele telefoon net zo dik laten, en dus een dikkere batterij erin? en dus langere accuduur..

    Voor mij is de nieuwe AMAZING een batterij (telefoon) die een week zonder te laden mee kan.
    Elke keer is het dunner, groter, platter, scherper etc.. maar wanneer komt die accu nou eens aan bod? Aangezien elke keer weer nummer 1 frustratie de accuduur is.

  13. @makkiej: ik ben het 100% met je eens mn accu gaat nog geen dag mee dus mijn iphone 4 zit in zo een lelijke batterij case blehh als ze idd er nou eens voor zorgen dat de batterij een dag langer meegaat daar ben ik veel blijer mee als een 2mm dunnere iphone..

  14. Waarom telkens dat “nog dunner” gedoe? De iPhone is dun genoeg. Hij mag alleen iets breder en hoger zijn, dus een groter scherm met een sterker batterij erin.

  15. Indd de eeuwige issue van de accu’s die nog geen dag (tijdens goed gebruik) meegaat. Maar waren jullie vergeten dat ze hiermee bezig waren?

    Straks in je iphone een potentiele BOM met lange accuduur haha

  16. Helemaal mee eens. Apple schept altijd op dat de gebruiksduur niet afneemt. Dit laat de klant echter koud, die wilt liever méér dan hetzelfde.

  17. @zilli: Tja voor 500€ topklasse willen we allemaal wel we.
    mister ik ga naar de kamping met regen en dan janken.

    @makkiej: Elke avond opladen is toch prima zat ?,
    Dit is bij elk device gewoon een nadeel van laptops tot tandenborstels.

    Ze zullen toch met bepaalde technieken moeten komen die de concurentie achter zich laat.

  18. Eerlijk gezegd kan het me allemaal niet meer schelen.. MAAR IK WIL AL EEN iPHONE KOPEN…
    en ik ben niet zo stom om nu de 4s te kopen haha 😛

    maar ik heb nu een HTC Legend met android 2.2 en het is kut (loopt vast, is traag, weinig geheugen, …)
    en ik zie bij iedereen die een iP heeft enkeel maar positieve reacties.
    En het past bij de iPad iMac en volgend jaar hopelijk een macbook (A)
    HOOGSTE TIJD VOOR ENE IPHONE DUS

    APPLE: VOOR DE DAG ERMEE

  19. Aan allen die hier zeggen 2mm dunner pfff dathoefttoch niet. Ik weet niet wat jullie overtuiging was om een iPhone te kopen of eender welk ander Apple toestel maar ik weet wel dat de legendarische Steve Jobs er wel naar streefde en ik juist daarom mijn Apple toestellen gekocht heb, omdat het design en het streven naar dunner, lichter zo fascinerend was. Met de new iPad zijn ze bij deze argumenten volledig de mist ingegaan en ik denk dat hij zich heeft omgedraaid in zijn graf. Met de nieuwe MacBook pro hebben ze terug gescoord en ik hoop maar dat ze dat met de nieuwe iPhone ook gaan doen want mijn vertrouwen was bijna verdwenen. Waarmee ik niet wil zeggen dat ze geen toptoestellen meer maken maar er moet blijven naar perfectie gestreefd worden en niet één of ander toestel maken waar er al 101 van zijn.

  20. @Bart: dat houdt toch een keer op want het moet ergens in passen. Vooral bij de nieuwe ipad waar het niet anders kon vanwege de accu dus ik vind je verhaal sterk overdreven.

    Wat betreft het gezeur over de accuduur daar heeft rww gelijk in. De techniek is gewoon nog niet bereikbaar of het kost te veel om in productie te laten gaan, vergelijk dit met de toekomstige processors.
    We willen meer, we krijgen meer en dit gaat dus ten koste van de accu. En waarschijnlijk is er nu een techniek toegepast waar het verbuik misschien gereduceerd word evenals de optimlisatie van de kwaliteit anders zou het een flop worden.
    Voor de rest speculaties…..

    Ik vind de iphone 4s niet bepaald dun en/of fijn in in de hand liggen vooral de glasplaat achter mistte de logica (of ik vind het gewoon lelijk).
    Ik hoop dat ze gaan nadenken over het uiterlijk want vind de HTC Sensation fijn in de hand liggen. Oja het scherm moet echt groter!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.