Reacties voor: Volgende iPhone krijgt A5-processor, blijkt uit iOS 4.3

In de code van iOS 4.3 zijn aanwijzingen gevonden dat Apple in de iPhone 5 de nieuwe A5-processor gaat gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 66 reacties

  1. Kijk dat zijn goede berichten. Ik ga mijn IPhone 4 op zeker vervangen door deze krachtpatser.

  2. Origineel geplaatst door Joep: Kijk dat zijn goede berichten. Ik ga mijn IPhone 4 op zeker vervangen door deze krachtpatser.

    Ik mijn 3GS ook zeker!

  3. Dus de iPhone 5 word released met iOS 4.3?!

  4. Had ook niet anders verwacht. Hopelijk duiken er nog meer dingen op over de hardware. Ben wel nieuwschierig geworden nu zo aan het einde van m’n contract.

    @020: Nee, iOS5 is er nog niet en ik ben toch blij om te lezen dat ze dat ding dus op z’n minst aan het testen zijn.

  5. Origineel geplaatst door Joep
    Kijk dat zijn goede berichten. Ik ga mijn IPhone 4 op zeker vervangen door deze krachtpatser.

    Ik ga sowieso mijn iPhone 4 vervangen voor de nieuwe. Ik heb er een beetje poep aan wat er allemaal voor nieuws inzit. Na mijn vierde iPhone zit het vertrouwen in deze apparaten wel erg goed hoor 😉

  6. @020: Mogelijk, maar het kan ook zijn dat hij alleen wordt getest met ios 4.3

  7. Nee, ik denk dat er ten tijde van de release van de iPhone 5 wel weer een nieuwe versie van iOS gereleased zal worden, iOS 5.0

  8. @Joep: Lol zou je werkelijk waar alleen op basis van deze chip upgrade een nieuwe iPhone halen? :p
    Dat terwijl de iPhone 4 echt niet langzaam is..

  9. Ik ben toch niet echt dom, dacht ik. Maar ik snap niet waarom dit gegoochel met codenamen het “bewijs” zou moeten zijn dat de volgende iPhone ook een A5 processor krijgt. Los daarvan is het eigenlijk gewoon heel onwaarschijnlijk dat de volgende iPhone niet met een A5 processor uitgerust zou worden…

  10. ik heb die lijst ook bekeken en er komen 3 camera’s op de Iphone 5!!!!!

  11. @pear: Lijkt me sterk. Zolang er nog geen energiezuinige 3D scherm is, lijkt het me niet dat er een 3e camera bij komt(Voor 3D foto’s/facetime). Anders zou dat wel echt magistraal zijn!

  12. Origineel geplaatst door dannyy
    @pear: Lijkt me sterk. Zolang er nog geen energiezuinige 3D scherm is, lijkt het me niet dat er een 3e camera bij komt(Voor 3D foto’s/facetime). Anders zou dat wel echt magistraal zijn!

    Ik denk dat Pear een grapje maakte 😉

  13. In die afbeelding staat geen newijs hoor, alleen de codenaam van die processor, maar er staat nergens iPhone 5 bij toch? Dus hij kan net zo goed op de iPad slaan… Mar het lijkt me wel lochisch dat er weer een nieuwe processor inkomt.

  14. In 2009 hadden we het nog over een quad core.

  15. 3D video bellen.. 2 front camera’s ?

  16. Ik wacht rustig op de Iphone 6, tenslotte loopt mijn abbo nog tot december 2012

  17. Ach je kan wel blijven wachten maarja elk jaar komt er een ander. enne ik ga denk toch eind deze maand de iphone 4 halen. me bb is kapot en heb nu ff een samsung star van me ma ofzo. en wil echt een betere

  18. Ik ga mijn 3G dan toch voor deze vervangen. Dat gaat een hele boost zijn xD

  19. Ik ga mijn 3G zeker vervangen voor de iPhone 5

  20. Er blijkt uit de code ook dat er een vingerscantool als beveiliging komt in plaats van de pin & een temperatuurmeter voor de weather app

  21. Wehe 5e zeker aanschaffen.

  22. Origineel geplaatst door Joep
    Kijk dat zijn goede berichten. Ik ga mijn IPhone 4 op zeker vervangen door deze krachtpatser.

    over materialistisch gesproken… Is het nou echt nodig om een telefoon van nog geen jaar (straks net een jaar) oud te vervangen voor het nieuwste model? Heb je dan geen besef voor milieu ofzo? Enig idee hoe slecht jullie type mensen voor het milieu is? Je rijd zeker ook een auto die 1:5 rijdt en je gaat waarschijnlijk elke vakantie met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld?

  23. Pff…
    Ik loop wel heel erg achter met mijn iPhone 3G!
    Het is dat 8gb uitloopmodel van toen de 3Gs er al was.

    OT: ik ga natuurlijk wel voor de iPhone 5, mits hij dit schermformaat houdt.
    Aluminium achterkant en nog dunner zou trouwens mooi zijn.

  24. Gistere was ik jarig en vroeg ik aan me ouders voor een iPhone 4. Hier waren me ouders niet blij mee =(. Ik wilde hem zelf betale maar ze zeiden: Als die gestolen wordt ben je 640 euro kwijt waarom ik antwoord: Find my Iphone.
    Dus in de zomer ga ik een vakantie job doen en ga ik me een iPhone 5 kope =)
    Hopelijk krijgt ie een betere camera en nog meer features voor gaming zoals hoogte bepalen fzo als dat kan =) en is het design nog mooier dan die van de iPhone 4.

  25. @sander: mijn 3g ook zeker!

  26. Ik moet mijn abbo in oktober verlengen. Ik hoop dat dan reeds de(ze) nieuwe iPhone is gelanceerd. Mijn 3Gs begint toch wel traag te worden.

  27. @Tom: saai 🙂
    ontopic: heel gaaf!

  28. Origineel geplaatst door Tom
    Origineel geplaatst door JoepKijk dat zijn goede berichten. Ik ga mijn IPhone 4 op zeker vervangen door deze krachtpatser.over materialistisch gesproken… Is het nou echt nodig om een telefoon van nog geen jaar (straks net een jaar) oud te vervangen voor het nieuwste model? Heb je dan geen besef voor milieu ofzo? Enig idee hoe slecht jullie type mensen voor het milieu is? Je rijd zeker ook een auto die 1:5 rijdt en je gaat waarschijnlijk elke vakantie met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld?

    Sjongejonge, beetje de moraalridder uithangen terwijl je leugenaars als Al Gore napraat. Wees blij dat consumenten zoals wij geld opbrengen om het milieu te verbeteren. Overigens sla je de plank mis: mijn auto loopt 1 op 6.

  29. 3D op een TV kan ik nog iets bij voorstellen (hoewel de techniek nog lang niet perfect is) maar 3D foto’s maken met een iPhone? Heb ik liever dat ze de kwaliteit van de huidige lens en flitser verbeteren.

  30. @Joop: Je meent het;)

  31. @tom: De iphones die wij gaan vervangen krijgen heus wel een goed pleeggezin via mp ofzo 😉

  32. Origineel geplaatst door Remi
    @sander: mijn 3g ook zeker!

    dat je dat nog niet hebt gedaan met iphone 4???
    3g was top telefoon maar oh wat was ik blij toen ik mijn trage 3g aan mijn broer had gegeven en ik lekker kon genieten van mijn iphone 4.

  33. Surround speakers?

  34. Heb een iphone 3G en vind nu het wachten zeker waard!

  35. Origineel geplaatst door Avdvee
    Sjongejonge, beetje de moraalridder uithangen terwijl je leugenaars als Al Gore napraat. Wees blij dat consumenten zoals wij geld opbrengen om het milieu te verbeteren. Overigens sla je de plank mis: mijn auto loopt 1 op 6.

    Ik ben het wel met hem eens.
    En het grappige is.. de basisdingen die zo’n iphone moet kunnen, zoiets als ‘bereik’.. Ik stond zaterdag op een feest, en iedereen met een BB of iPhone 3 of 3GS stond lekker te twitteren en pingen etc. Iedereen met de iPhone 4 had niks aan netwerk. Nada!
    Dus iedereen met een 3GS of 3G.. die 4 is echt niet heilig dus 😉

  36. Origineel geplaatst door pear
    ik heb die lijst ook bekeken en er komen 3 camera’s op de Iphone 5!!!!!

    Lijkt wel reclame voor scheermesjes Gilette 😉

  37. Mensen niet so hysterisch
    Het gaat hier om een telefoon
    Niet het medicijn tegen kanker

  38. Origineel geplaatst door dirkjan
    Surround speakers?

    Ja met boom box en als xtra complete mini espresso zetter met cappucino output

  39. Origineel geplaatst door Avdvee
    Sjongejonge, beetje de moraalridder uithangen terwijl je leugenaars als Al Gore napraat. Wees blij dat consumenten zoals wij geld opbrengen om het milieu te verbeteren. Overigens sla je de plank mis: mijn auto loopt 1 op 6.

    Ben het eens met hem.
    En het grappige is.. de basisdingen die zo’n iphone moet kunnen, zoiets als ‘bereik’.. Ik stond zaterdag op een feest, en iedereen met een BB of iPhone 3 of 3GS stond lekker te twitteren en pingen etc. Iedereen met de iPhone 4 had niks aan netwerk. Nada!
    Dus iedereen met een 3GS of 3G.. die 4 is echt niet heilig dus 😉

  40. Ik heb al alle iphone gehad dus den 5 koop ik ook :-).

  41. Goh, een processor van eigen fabrikaat. En dan moet de goegemeente de GSM gelijk kopen natuurlijk.

  42. Iphone zouden ze moeten verbieden, veel te verslavend die dingen

  43. Ik neem genoegen met de iPhone 4 aangezien deze goedkoper wordt. Helaas zit ik altijd krap bij kas. Daarom zou ik een iPhone 4 willen kopen van iemand die hem hier inruilt voor de iPhone 5. Wie zou hem willen verkopen voor een niet al te hoge prijs en ook zo aan “recycling” doen?

  44. bij de eerste pre-orders van de iphone 5 ben ik al aanwezig =D

  45. 😉 grappenmakers
    Ik zal ook die codes even bestuderen, wellicht dat ik een bewijs voor WIMAX chip kan vinden.

  46. Het was ook de balachelijk dat Apple processoren kocht van de makers van de Galaxy S. Kun je veel beter door een paar niet telefoon makende producenten laten maken.
    A5 ga ik binnenhalen!

  47. Origineel geplaatst door TomOrigineel geplaatst door JoepKijk dat zijn goede berichten. Ik ga mijn IPhone 4 op zeker vervangen door deze krachtpatser.over materialistisch gesproken… Is het nou echt nodig om een telefoon van nog geen jaar (straks net een jaar) oud te vervangen voor het nieuwste model? Heb je dan geen besef voor milieu ofzo? Enig idee hoe slecht jullie type mensen voor het milieu is? Je rijd zeker ook een auto die 1:5 rijdt en je gaat waarschijnlijk elke vakantie met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld?

    kan het wellicht zo zijn dat je op het verkeerde forum bent beland? Er van uitgaande dat je op forum op berichten reageerd nemen we even aan dat jouw communicatie ook niet verloopt door op een holle boom te trommelen. In zijn geval zal zijn telefoon een net tweede leven krijgen bij een nieuwe gebruiker, die anders een nieuw exemplaar had gekocht die ook nog geproduceerd moet worden. Dus is je redenatie niet steekhoudend. Maar als je er zo’n moeite mee hebt kun je er altijd nog voor kiezen zelf geen telefoon meer te kopen want dan heb je zelf tenminste behalve loze woorden daadwerkelijk iets bijgedragen.

  48. Origineel geplaatst door Avdvee
    Overigens sla je de plank mis: mijn auto loopt 1 op 6.

    LoL!

    Maar goed om even ontopic te blijven, hoewel ik net nieuwe 3GS heb ivm schade, wat nu opeens een nog mooiere doorverkoop wordt zegt me dat ik juist gehandeld hen even de iPhone 4 over te slaan.

    Ben benieuwd wat voor innovatiefs ze er nu weer in weten te persen. Ze blijven toch verassen hè 🙂

  49. Zo is dat. Trouwens, uit de code valt duidelijk op te maken dat de iphone 5 geen batterij meet bevat maar op waterstof loopt. Dús….

  50. Arme Tom! Wat een leven moet je hebben?! Sommigen hebben zelfs een iPhone EN een android EN een iPad etc! Goed voor de economie! Kan er weer voldoende subsidie betaald worden aan die milieufiguren die vervolgens de boel bij elkaar liegen maar ondertussen wel de moraalridders uithangen en zo is het cirkeltje weer rond!

  51. @Tom: alsjeblieft zeg… Zet je computer uit en steek een kaars aan. Val ons niet lastig met je linkse geklets. Je doet net of de iPhone rechtstreeks in het drinkwater terecht komt. Wat dacht je van al die mensen die dolgraag een tweedehands toestel willen kopen? Kortom, geitenwollen sokken uit, verwarming uit en snel onder je wollen deken.

  52. wat een ipad krijkt zeker komt naar een iphone , jammer alleen tot nu geen 64 gb versie , apples a4 chip is cracked dus eerst uit van een nieuwe iphone

  53. @René: milieubewust is niet per se links geklets, hoor. Maar ik ben het met beide “kampen” eens: bewust omgaan met, maar dat hoeft niet te resulteren in verkramping 😉

    Fijne avond!

  54. Hopelijk ook de iPod touch 5

  55. @Tom: Nee het is zoals ze bij Hi zeggen : HEBBE HEBBE HEBBE.
    Hahahaha. Lekker belangrijk dat milieu, Bestaat niet eens. Als ik groen wil doen doe ik dat voor de natuur en niet voor een woord.

  56. Origineel geplaatst door nms
    @Joep: Lol zou je werkelijk waar alleen op basis van deze chip upgrade een nieuwe iPhone halen? :p
    Dat terwijl de iPhone 4 echt niet langzaam is..

    Ik ga mijn iPhone 4 niet weg doen voor alleen een beetje meer snelheid! Dit ding is supersnel! Zowel qua internet als games…
    De iPad 2 wordt echter wel van mij 🙂 hahahahahah! 😀

  57. Hoezo slecht voor het milieu, wat is dat tegenwoordig niet meer? Maar Tom, het doosje van de iPhone is van “goed” hout gemaakt als je dat nog niet wist 🙂

  58. Tuurlijk zal de iphone 5 ook weer een geniaal toestel worden, maar ik hoop dat ik dan het geld heb om die te halen. Zou wel heerlijk zijn, na deze 2 jaar weer 2 jaar genieten elke dag.

  59. @pear: ghehe 3d filmen met de volgende iphone, zou wel de ideale zet zijn.

  60. Leuk om te zien dat de Apple fanboys er weer lekker achter aan hobbelen. Ze weten geen eens wat voor meerwaarde dat ding heeft maar toch moeten ze het hebben. Gewoon blindelings achter meneer Jobs aanlopen. Vooral niet nadenken kritisch zijn of errm…. gewoon blij zijn met wat je al hebt 🙂

  61. uuhm niemand die bedenkt dat IOS 4.3 ook op de ipad 2 werkt die een A5 heeft

    al is het denk ik wel logisch

  62. @ferry: ik wel hoor, zie mijn vorige post.

  63. i love my white iphone4…with no processor!!

  64. Op zich niet verbazingwekkend. Waar ik wel benieuwd naar ben of de iPhone naast een processor upgrade ook een memory upgrade krijgt. Vorig jaar kreeg de iPhone namelijk het dubbele geheugen van de eerste iPad naast dezelfde processor. Dat zorgde voor de de super prestaties van de iPhone 4. De iPad 2 is een racemonster als je de eerste previews mag geloven. Ben dan ook benieuwd wat de iPhone 5 gaat brengen aan nieuwe features. Kon best wel eens tegenvallen. In het kort gok ik op de specs van de iPad 2 gecombineerd met wat upgrades die niet veel behelsen. Betere camera, 64 GB opslag mogelijkheid en een ander design omdat de iPhone 4 op antenne gebied toch wel een fail was. Als je honderdduizenden hoesjes moet weggeven kan je dat moeilijk een succes ontwerp noemen.

    De echte klapper zal moeten komen van de software gok ik. iOS 5 zal echt een kreet van verbazing wekken. Tenminste dat hoop ik. Wat precies daar heb ik echt geen benul van. Hopelijk iets waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden maar over drie jaar niet meer zonder kunnen. Op hardware gebied valt er namelijk niet zo veel meer te winnen behalve net ietsje sneller en net ietsje mooier. De concurrentie zal verslagen moeten worden door een superieur iOS.

    Wat ook nog kan is dat de iPhone een prijsdoorbraak gaat forceren. Als je bedenkt voor hoe weinig geld (relatief uiteraard) een iPad in elkaar wordt gezet dan moeten er toch mogelijkheden liggen om de prijs van de nieuwe iPhone te drukken. Misschien komt die iPhone nano er nu dan toch eindelijk omdat de tijd echt rijp lijkt voor Apple om ook een flinke hap uit de markt van het midden segment te nemen op gebied van de smartphones. Op die manier zou Apple ook nog hard kunnen groeien ondanks een ‘magere’ update van de iPhone 5. Een iPhone nano zou alle aandacht naar zich toetrekken en zal een kleine update van de iPhone 4 naar 5 minder doen opvallen. In ieder geval bij de aandeelhouders, de analisten en de gemiddelde consument.

  65. Origineel geplaatst door Tom
    Origineel geplaatst door JoepKijk dat zijn goede berichten. Ik ga mijn IPhone 4 op zeker vervangen door deze krachtpatser.over materialistisch gesproken… Is het nou echt nodig om een telefoon van nog geen jaar (straks net een jaar) oud te vervangen voor het nieuwste model? Heb je dan geen besef voor milieu ofzo? Enig idee hoe slecht jullie type mensen voor het milieu is? Je rijd zeker ook een auto die 1:5 rijdt en je gaat waarschijnlijk elke vakantie met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld?

    Beetje hypocriet om zelf een iphone 4 te hebben, en te gaan praten over milieu. Waarom bezit je een iphone 4? Verban jezelf van dit forum en wanneer je iphone het heeft begeven, koop alsjeblieft een maistelefoon. Als je de aankoop van een toestel gaat relateren aan het milieu, ben ik benieuwd hoe veel vloermatten je in je hal hebt liggen om te zorgen dat je vloeren minder vies worden door jezelf en bezoekers zodat je kan besparen op a de aankoop van milieu belastende schoonmaakmiddelen, b het verminderen van water verbruik, c het produceren van afval water, d het verslijten van je schuursponsje dweil of weet ik wat, e de stroom die je verbruikt om lampen te laten branden om te kijken of je vloer weer schoon is….. etc etc. Loop niet te miemelen over milieu, tenminste als je miemelt over milieu dat moet je bij de product zijn en niet de verbruiker iets kwalijk nemen als je zelf ook een gebruiker bent. Je doet net zo hard mee met je 4tje in je hand.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.