Reacties voor: ‘Volgende iOS 5-beta op 18 augustus’

Apple gaat de volgende betaversie van iOS 5 op 18 augustus uitbrengen. Dat blijkt uit een bestandje dat in de code van iOS 5 beta 5 te vinden is.
Lees het complete artikel → ‘Volgende iOS 5-beta op 18 augustus’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Oké heel apart en korter op mekaar volgens mij.

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar deze update

  3. Dit lijkt mij niet de datum dat er een nieuwe beta uitkomt. Maar de volgende keer dat de iPhone automatisch controleert of er een update is.

  4. Geinig! Maar vraag me toch af of al dat speculeren van de datum van de volgende beta helpt, zelfs met zo’n bestand. Tenslotte is de beta pas af als die af is hè 😉

  5. @Joost: Heel slim 🙂

  6. Ach ja, zo heb je iedere dag 3 artikelen als je zo gaat kijken.
    Misschien vind iemand straks de woorden elephant 340 en krijgen we een artikel met de kop: ” Apple stopt waarschijnlijk een oliefant van 340 kg in de iPhone 5″
    Zou me niks verbazen.

  7. @Joost: Heel slim! En dat de iPhone dan automatisch een nieuwe datum in het bestand plaatst als je net hebt gecheckt voor updates.

  8. @Joost: Kijk verder dan je neus lang is alstublieft. “What we thought was a static file in iOS that correctly predicted the previous Saturday iOS 5 Beta 5 update turns out to be one that Apple can change remotely.”

  9. Mann elke dag word het meschien een ander datum waneer IOS 5 uitkomt (gewoon wachten waneer het uitkomt)

  10. Trouwens wel ideaal dat “over the air” updaten van iOS, werkt als een speer. Alle apps, videos en muziek zijn ook behouden gebleven.
    Kunnen syncen terwijl apparaat gewoon in gebruik is en via wifi is ook handige feature. Op naar beta 6, alhoewel deze beta 5 ook super werkt. Alleen opstarten van camera is traaaaaag (iPhone 3GS).

  11. @Joost: Het lijkt mij dat updates wel vaker gechecked worden… En anders dan zou hij in de toekomst gekeken hebben of er een update was want het is nog geen 17 augustus geweest 😉 .

  12. @jasper: lol, lijkt me heel onlogisch wat je nu zegt. Joost heeft gelijk. iTunes op de Mac/PC kijkt ook eenmaal per week en als je handmatig een update hebt gecheckt dan gaat de datum een week voor uit. NextUpdate geeft de datum aan waarop het automatisch checkt of er een nieuwe update is.

  13. idd slimme opmerking Joost.

    maar waarom is e datum dan automatisch veranderd van de 17e naar de 18e? de 17e heeft die namelijk nog niet eens kunnen checken omdat die datum nog moet komen. Misschien dat Apple die datum heeft aangepast en dat iOS dat met de Apple servers synct

  14. @leon: Misschien heeft de meneer van deze iPhone handmatig naar updates gezocht?

  15. @leon: Of juist omdat hij vandaag weer gekeken heeft of er updates waren is de automatische update tijd uitgesteld met 1 dag

  16. @Joost: en gelijk ik heb de laatse ios 5 beta en in itunes staat18 augustus checken kijk maar

  17. Origineel geplaatst door Dani
    Oké heel apart en korter op mekaar volgens mij.

    Misschien wijst dit erop dat ze op willen schieten met de beta’s omdat er een keynootje aankomt ^^

  18. jammerr…maar de dag is nog niet voorbij

  19. En waar blijft de update? ;p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.