Reacties voor: Volg de Olympische Spelen: Lenovo Summer Olympics 2008

Er is nog geen goede native applicatie om nieuws over de Olympische Spelen 2008 te lezen. Lenovo springt in het gat met een gesponsorde applicatie waarmee je nieuws, foto's en weblogs kunt bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ziet er wel grappig uit. Echter, nadat ik het geinstalleerd had en erop klik, zegt ie ‘updating content’ Vervolgens springt ie weer terug naar het homescreen…

    meer mensen dit probleem?

  2. zelfde hier

  3. Geen probleem mee, werkt prima na de install ( via itunes op pc gedaan)

  4. Bij mij deed ie dat ook maar na 2 x erop gedrukt te hebben doet ie het gewoon.
    Ander vraagje wat moet je nou met die speedmanager van Tmobile? Aanzetten of niet?

  5. enige wat mij opvalt is dat de content wel heel mager is. Of zie ik iets over het hoofd? Ik kan bijvoorbeeld maar iets van 15 atleten bekijken. Als je bedenkt dat het er meer dan 1000 moeten zijn dan is het wel heel karig qua informatie. Maar het begin is er en de lay-out is wel heel mooi.

  6. @boven

    Heb je de telefoon al een keer volledig uitgeschakeld en weer ingeschakeld, zie het als een windows reboot :), bij mijn toestel lost dit momenteel dat probleem op (moet erbij zeggen dat die van mij jailbreaked is en dus ook custom software erop heeft staan wat voor problemen kan zorgen).

  7. Ik heb hem gedownload, maar vind het helemaal niets. Een merk als Lenovo maakt op deze manier juist anti reclame, door ver onder het niveau te presteren van zo´n multinational.

  8. Gedownload en geïnstalleerd. Mooie interface. Maar inderdaad heel magere inhoud. En niet eens, ondanks het herhaaldelijke “updating content”, de uitslagen van vandaag. Niet eens de uitslagen van gisteren. Wat een misser! Gaat er dus meteen weer af…

  9. iOlympics van toughturtle is gratis, en biedt veel meer info. (Dit is een iPhone webapp).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.