Reacties voor: Voetbal International komt met VI Premium: abonnement voor iOS

Voetbal International heeft de iPhone- en iPad-app aangepast op VI Premium, een nieuw abonnement tussen het weekblad en de website in.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Je moet dan wel machtig gek zijn….. op voetbal, wil je een abonnement af gaan sluiten voor scores, nieuws en achtergronden.
    Dit kan ik niet echt begrijpen, zoveel gratis varianten en dan zijn er ongetwijfeld mensen die toch die euro’s per maand er voor neertellen…. over de balk!!

  2. @pommetje: De voetbalstanden en het normale nieuws blijven gewoon gratis. Je betaalt voor opiniestukken, extra nieuws en achtergrondverhalen.

  3. En voor mensen met een VI abonnement is het gratis dus voor die mensen is het top.

  4. uiteindelijk wil je gewoon voetbal, lees eredivisie, kijken en dan kan VI je niet geven, ook niet met een betaalde app, dus pommetje, je hebt gelijk, over de balk

  5. Prachtig nieuw initiatief!
    Naast de standen en resultaten nu ook de achtergrondverhalen, opinies en columns online.
    En dat voor een paar euro per maand!
    Met het WK voor de boeg: klasse!

  6. @Tom: jij hebt in elk geval je bonus voor dit jaar binnen:-) Ik vind € 96,00 per jaar teveel geld als ik bedenk dat ik een papieren jaarabonnement kan kopen voor € 126,00 waarbij ik ook nog eens het digitale premium abo er gratis bij krijg.

  7. @Peter de Wit: Eigenlijk is VI premium de digitale versie van het papieren blad plus nog wat meer. De interviews, rubrieken uit de papieren VI komen op VI premium. Met 96 euro ben je dus wel voordeliger uit dan het papieren blad.

    ik ben een andere Tom als Tom hierboven. Hopelijk krijg ik mijn bonus nu ook.

  8. NIET UPDATEN!! App is erg traag geworden, enorm lange laad tijden. Krijg steeds foutmelding “service unavailable (code 503)” kan niet een een reactie plaatsen met de problemen die ik ondervind want dan krijg ik deze foutmelding al! Ook kun je niet inloggen! Zeer slecht dit!!! Hoop dat ze dit snel oplossen, al helemaal voor diegenen die hier €7,99 per maand voor betalen want je kan nu bijna niks meer met de app!!!!!

  9. @Maarten: De website ligt eruit door de vele aanmeldingen. Ze zijn bezig het op te lossen.

  10. @Tom Bode: bedankt voor je reactie. Ik kan haast niet geloven dat VI Premium de complete papieren editie plus nog wat extra’s behelst, maar aangezien ik op dit moment geen onderbouwing voor mijn ongeloof heb, neem ik het voor kennisgeving aan.

    De bonus heb je wat mij betreft verdiend als je bericht inhoudelijk juist is. Dus nog even geduld asjeblieft:-)

  11. Ik vind deze app waardeloos. De nieuwsitems zijn op andere sites aktueler. Ook zijn er gratis apps, die je ook al live standen/ opstellingen e.d. doorgeeft.

    Daarnaast kan ik als lid van VI niet meer het totale blad downloaden en offline lezen (handig voor op vakantie).

    Ik heb mijn abonnement in ieder geval opgezegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.