Reacties voor: Voetbal Inside-app voor iOS en Apple Watch met nieuws en vlogs van Johan en Wilfred

Het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside heeft nu ook zijn eigen app voor iPhone, iPad én Apple Watch. In deze app vind je niet alleen nieuws en wedstrijdstatistieken, maar ook heel veel videoconsent van Johan en Wilfred.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Een hele aflevering bekijken lukt mij niet ( vanuit België ) 🙁 🙁 op de Ipad
    De reclame speelt wel af maar dan stopt het

  2. Nu nog een mooie Apple tv app 🙂

  3. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Ik vond dit aanvankelijk een interessante app, maar toen ik verder las en hoorde dat “Gijp” en “Johan” er “analyses” kwamen geven, zal ik dat niet installeren. Waarschijnlijk hier niet ter zake, maar toch, Gijp en Johan waren twee middelmatig voetballers bij kleine clubjes. Maar toch zijn zij bijzonder arrogant, boertig en vooral vervuld met een onvoorstelbare jaloezie tov de Belgen. Dus zal deze app totaal waardeloos zijn.

  5. @Frank Standaert: he vriend, Gijp was echt wel wat meer dan voetballer voor kleine clubjes, al helemaal in potentie! Hij had enorm goed kunnen worden maar hield meer van uitgaan dan trainen. Neemt niet weg dat bij psv en Oranje geen onaardige prestatie is. Tot zover Gijp.

    Derksen zit al een jaar of 40 a 50 in het betaalde voetbal. Was als voetballer zelf geen hoogmeester maar heeft zichzelf als journalist bewezen geen halve zool te zijn.

    Over de jaloerzie op Belgie; dat is op dit moment helemaal niet raar want Oranje is niet om over naar huis te schrijven.

  6. Tsja, daar zit je dan met je Windows Phone… Komt die app daar ook nog voor uit?

  7. De enige nette ontwikkelde man is Genee In de pubertijd blijven steken zijn Gijp en die snor Jammer

  8. @Frank Standaert:

    Haha geweldige kritiek !
    Jullie belgen zijn natuurlijk nogal wat niveau gewend – die Boskamp en aanverwante in seieuze programma’s laten opdraven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.