Reacties voor: Vodafone wil iPhone-bundel met onbeperkt internet aanbieden

Vodafone gaat volgens geruchten op 1 oktober een bundel met onbeperkt internet introduceren. Vodafone zou de winkel hierover hebben geïnformeerd. Na 10GB gaat de datasnelheid omlaag naar 32 kbps.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Kunnen we als media niet gewoon stoppen met het meewerken aan deze onzin en het beestje gewoon noemen voor wat het is: beperkt internet.

  2. Wow 10GB!? Dan zou het mij niet uitmaken dat de snelheid wordt verlaagd naar 32 kbps, want waarschijnlijk kom ik er toch nooit over haha

  3. Of je hebt 2,5 jaar geleden tijdens een actie een simonly afgesloten bij vodafone. met heel veel minuten en sms’jes en onbeperkt internet voor iets meer als 11 euro . En die zeg je nu nooit meer op :p

  4. Om vervolgens particulieren er voor 100 euro of meer per maand aan te hangen.

  5. Origineel geplaatst door Max
    Of je hebt 2,5 jaar geleden tijdens een actie een simonly afgesloten bij vodafone. met heel veel minuten en sms’jes en onbeperkt internet voor iets meer als 11 euro . En die zeg je nu nooit meer op :p

    Heb je wel maar 3,6 mbps..snelheid

  6. Denk een fout zal wel 1 gb limiet zijn. 10 lijkt me erg sterk

  7. @Knalliewallie: Lijkt mij best redelijk. Heb nu een bundel van 4GB bij vodafone en dat zit gewoon bij mijn abonnement. En dan heb ik nog de optie om hem voor €10,- te verdubbelen. Zou alleen niet weten waarom je dat wil. Ben nu nog nooit boven de 1GB uitgekomen.

  8. Maar 3,6…

    3,6 is nu niet bepaald traag he :). In België zijn er nog netwerken die maar 2 aanbieden (of zelfs 1).

  9. @mr brightside: Dat klopt maarja merk je weinig van tijdens normaal internetten

  10. Gaat het dan toch eindelijk de goede kant weer op met de bundels ? Nu de iphone 5 los besteld (heb nog i300 oude voorwaarden) kan ik over een jaar dan de volgende generatie kopen met abbo zonder dat ik me uitgebuit voel?
    Hope so, de prijzen van nu lijken nergens op

  11. Als het echt 10GB is en niet 1GB zal het wel een vermogen gaan kosten. Nee bedankt Vodafone, hou het maar lekker zelf.

    Bovendien mogen ze dit net zogoed niet “onbeperkt” noemen als T-Mobile dat ook niet mag. Die liggen al onder vuur van de consumentenorganisaties en ik verwacht dat ze die term “onbeperkt” moeten gaan inslikken. “Onbeperkt” is zonder limiet en zonder snelheidsverlaging. Punt.

  12. Yep, toch is 10 Gb voor de meeste mensen hetzelfde als onbeperkt. Als het abbo een beetje redelijk is hebben ze een klant erbij.

  13. Hoeveel gaat t kosten?

  14. Met een streamingdienst voor muziek kom je zo op 3 gig per maand! Ik heb dat wel met itunes match. I300 abo dekt het allemaal gelukkig

  15. 10Gb lijkt heel veel maar dat ligt eraan wat je ermee doet. Ik had een keer perongeluk radio aan laten staan via tunein pro. Deze had ik wel op pauze gezet maar dan neemt’ie op zodat je later weer verder kan luisteren waar je gebleven was. Toen was m’n data limiet van 1GB (die net begonnen was) in 1 nachtje op :p

    Maar zonder streaming diensten kom je denk ik niet snel over de 10GB.

  16. Zat er maar een FM Radio op 🙁

  17. Idd 10 gb bij alle altijd abo’s van Vodafone en gewoon standaard, dus zonder extra kosten. Eindelijk een provider die het snapt.

  18. Waarom gaan mensen nou weer roepen dat het een mooie abonnementsvorm is? Als je een keer over de 10 GB gaat, waar je waarschijnlijk schofterig veel voor gaat betalen, kan je niet eens meer een webpagina openen binnen de minuut.

    Belachelijk. We moeten met zijn allen eens 2 maanden gaan abonnementen gaan afsluiten, kijken of ze dan wel luisteren maar de klant. Nee, ze proberen je nog te trekken met onbeperkt smsen, iets dat 5 jaar geleden aantrekkelijk was. We trappen er met zijn allen nog steeds in.

  19. onbegrijpelijk dat Apple niet een simpel radio functie in zijn iPhone 5 bouwt, hoef je ook niet te streamen… Ze hebben niet overlal in de wereld een super mobiel internetverbinding en als die er is kan die in sommige gevallen ook peperduur zijn. Dan is dat 10’tje voor 1 GB niets bij

  20. Origineel geplaatst door KK001
    @Knalliewallie: Lijkt mij best redelijk. Heb nu een bundel van 4GB bij vodafone en dat zit gewoon bij mijn abonnement. En dan heb ik nog de optie om hem voor €10,- te verdubbelen. Zou alleen niet weten waarom je dat wil. Ben nu nog nooit boven de 1GB uitgekomen.

    ik heb er ook een van vodafone met 4gb maar daar kom je wel bovenuit hoor als je genoeg muziek streamt geloof me maar;)

  21. Origineel geplaatst door Max
    Of je hebt 2,5 jaar geleden tijdens een actie een simonly afgesloten bij vodafone. met heel veel minuten en sms’jes en onbeperkt internet voor iets meer als 11 euro . En die zeg je nu nooit meer op :p

    Totdat ze hier ook een goed werkend 4G netwerk op zetten?
    Een goede 4G verbinding is écht vele malen sneller dan 3G, in sommige gevallen zelfs stukken sneller dan sommige wi-fi verbindingen

  22. Icm het feit dat je tegenwoordig gewoon mag theteren is dit natuurlijk wel mooi. Want zelfs met je laptop erbij heb je niet zo snel 10GB opgemaakt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.