Reacties voor: Vodafone wijzigt stuntactie van 24 maanden naar 12 maanden korting

Vodafone perkt zijn stuntactie bij winkelopeningen in, om zo chaos bij latere openingen hopelijk te voorkomen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 66 reacties

  1. Dus omdat sommige mensen gewoon extreem aso waren tijdens de acties (het was echt belachelijk wat mensen deden in Kampen) is de actie aangepast, nou sorry dan liever een Galaxy S3 die de eerste 6 maanden 17 euro kost en daarna 34 euro per maand, en die is ook gratis bij Vodafone.
    Anders een iPhone 4, is tegenwoordig erg goedkoop in abo’s vergeleken met de 5.

  2. Belachelijk reden en oneerlijk!!

  3. Idd, gewoon een onzinargumentatie. Het zal ze wel te duur worden.

  4. Origineel geplaatst door Lastminuteguy
    Idd, gewoon een onzinargumentatie. Het zal ze wel te duur worden.

    Dan waren ze vast blij mee deze “goede” smoes.

  5. Ik heb er een boze mail aan gewaagd…

  6. Kost ze gewoon teveel geld !
    Ik blij dat ik nog gebruik van heb kunnen maken van de 24 maanden korting. Heb er wel 3 uur voor in de rij moeten staan.

  7. Belachelijk !!!!!
    Ze weten nu al vanaf de eerste opening dat er veel mensen op af komen. En er zijn geen 365 belcompany winkels die omgebouwd gaan worden, dus het is niet het hele jaar zo alle jezus druk! Dit is natuurlijk heel zuur voor de mensen die zaten te wachten dat bij hun in de buurt een openingsstunt zou plaatsvinden, die mogen nu een jaar lang de volle pond gaan betalen.
    Het verhaal dat stevie verteld dat er maar een beperkt aantal toestellen waren is volgens mij ook niet waar, want bij een van de eerste openingen was het ook een chaos, maar daar kregen mensen uiteindelijk een ticket nadat hun naam en adres waren opgeschreven, zodat ze later alsnog gebruik konden maken van deze aanbieding…..dus wat dan beperkt aantal toestellen ????
    Heel vreemd allemaal. Klinkt inderdaad dat het Vodafone allemaal een beetje te duur wordt.
    ZEG DAT DAN GEWOON, ipv van rare smoesjes te verzinnen dat het vanwege veiligheid is.
    Als je dan weet dat het bij iets van 24 ? Winkels zo druk gaat worden, en dat het een choas wordt, tref dan je maatregelen…..dranghekjes, koppie koffie, muziekje op de achtergrond, ????? Mijn schoonzoon stond in ridderkerk ook in de rij, en daar was het BERE GEZELLIG !!!!!! Kan dus OOK Vodafone!!!!! Een zeer teleurgesteld iemand….zoals jullie ( en ikzelf ook, aan de aantal regels ) merken !

  8. Ik ben van plan a.s. donderdag naar Winterswijk te gaan dus voor mij is dit besluit extra zuur. Misschien moet ik de data op de foto van de poster maar photoshoppen en zo nog proberen de korting te krijgen ๐Ÿ˜›

  9. Nou ik blijf er bij dat je dit niet kan maken tegenover de anderen die zitten te wachten tot er een winkel in hun buurt open gaat, zooooo oneerlijk

  10. Ik hoor goede verhalen over het bereik van Vodafone in Nederland, echter her mobiele internet schijnt regelmatig traag te zijn ?
    Ik blijf wel bij KPN met een sim- only.
    Wellicht iets duurder maar gewoon goed bereik en geen belofte’s die ze niet waar maken.

  11. Jammer en volstrekt onnodig (althans als je de door vodafone gegeven argumenten hanteert).
    Ik was vorige week zelf in Emmeloord (ik had nr 85) en heb dus mazzel met m’n 24 mnd korting, daar is alles voorbeeldig verlopen, geen onvertogen woord. Iedereen wachtte keurig op zijn/haar beurt. Bij aankomst werden direct nrs uitgedeeld en dat werkte prima icm opgestelde hekken. Gratis broodjes kroket deden het wachten ook goed!
    Denk inderdaad dat t ze te veel kost; niet alleen aan toestellen en abo’s maar ook aan administratieve verwerking. Ik vernam maandag van een VF medewerker dat ze ruim een week nodig hebben om alles te verwerken (pas dus op met direct ‘onbeperkt bellen’!!)

    Maar chaos is echt niet nodig; kwestie van gewoon goed organiseren en regelen.

  12. Ik snap niet hoe dit te duur kan worden. Alleen toestel kosten zal het dan wel zijn? Ik zit nog steeds op mijn sim only abbo van 10 euro P/m dus aan kosten voor verbruik kan het niet liggen denk ik?

  13. Inderdaad toestelkosten (lees: winstmarge).

    Daarnaast vraag ik mij af of dit niet meer drukte in de hand gaat werken bij de komende filialen, aangezien mensen nu misschien denken dat er een kans bestaat dat de actie helemaal afgeblazen gaat worden of iets in die richting.

  14. He Vodafone, luister jij wel naar je eigen klanten?

    Ik denk het niet, want dit is niet waar wij om vroegen! Stinkargumenten en een trieste reactie van jullie (lees Vodafone), ik noem dit geen oplossing maar het creรซren van probleem en eigen verlies, want 1 ding, jullie zijn mij als klant kwijt!

    Doordat de actie van 24 maanden naar 12 maanden korting is veranderd, heeft het weinig zin voor mij om nog naar Winterswijk te gaan (wat ik al een tijd lang had gepland)!

    Jammer dat het altijd maar weer moet resulteren in een grote teleurstelling.

    [sarcasme]Bedankt hรจ Vodafone, goed bezig![/sarcasme]

  15. Weet waaraan je begint als je een Vodafone abonnement afsluit, ze kunnen ten alle tijden de voorwaarden tussentijds wijzigen… Ook de oude abonnementen. Je hebt dan natuurlijk wel het recht om op te zeggen. Maar wat koop je ervoor? Liever levenslange korting zolang je contract loopt met FUP dan eenmalige spotaanbieding die na 2 jaar over is… Of tussentijds

  16. Heel jammer dat Vodafone deze actie versobert.
    Ik heb ook in de rij gestaan in Rotterdam. Wel 4 uur !!!
    Er is absoluut geen politie aan te pas gekomen en ook de medewerkers deelden regelmatig thee en koffie en waren zeer vriendelijk.
    Ik vind dit oneerlijk naar de mensen die een berekening hebben gemaakt voor die 24 mnd korting en nu maar 12 mnd korting krijgen. .
    Want mensen moeten toch ook voor die 12 mnd in de rij staan dus het slaat kant noch wal.
    Deel dan direct bonnen uit en als je maar 200 telefoons hebt is op is op. Dan kunnen mensen direct huiswaarts keren.

    Jammer hoor Vodafone.

  17. Jammer. Was van plan naar Huizen te gaan, wilden we om 3 uur gezellig voor de deur gaan zitten met een biertje, maar blijf nu maar lekker in m’n bedje liggen.

  18. Als trouwe Vodafone klant voel ik me, en met mij vele, behoorlijk te kakken gezet. Na veel mond op mond reclame gemaakt te hebben voor deze actie was het plan om met een groep van 15 vrienden af te reizen naar Ridderkerk om er een feestje van te gaan maken.

    Nu moet ik aan al mijn enthousaiste vrienden gaan vertellen dat Vodafone besloten heeft de actie flink minder aantrekelijk te maken.

    Wat mij nog het meeste steekt aan dit verhaal is dat ik als klant alleen maar tijd kwijt geweest ben aan dit wanbeleid van Vodafone. Dit terwijl Vodafone hier wel een flinke berg naamsbekendheid en reclame aan over heeft gehouden.

    Ik moedig een ieder op dit forum dan ook aan om maar eens flink de waarheid te vertellen over Vodafone alwaar hij maar kan (Facebook, Twitter, vriendenkring etc.). Misschien kunnen we gezamenlijk Vodafone op deze manier aan het verstand brengen dat het ongehoord is om zo om te springen met je trouwe klanten!

    #VodaFail

  19. Origineel geplaatst door bert
    Ik hoor goede verhalen over het bereik van Vodafone in Nederland, echter her mobiele internet schijnt regelmatig traag te zijn ? Ik blijf wel bij KPN met een sim- only. Wellicht iets duurder maar gewoon goed bereik en geen belofteโ€™s die ze niet waar maken.

    Zit hier gewoon tussen de:
    8.05-16.00Mbps (Download)
    0.36-2.10Mbps ((Upload) is heel erg verschillend kwa tijd)
    **Via Speedtest.net**(3G)

    En over de bereik ja die is top zit hier meestal aan de volle 5streepjes.
    En minimaal 3.
    Vaak in metro of trein tunnel met 2G 2-5streepjes maar dan kom ik niet op internet.

  20. Veel tijd en energie in deze actie gestoken. Vodafone #fail

  21. Wat een oplichters, eigenlijk moeten we ze gewoon spammen op Facebook oid. Gelijkheidbsbeginsel(ร )

  22. Overigens is er al een Facebookpagina opgericht om de actie terug te krijgen.

  23. Heel slecht van vodafone. En jammer voor de mensen die nog een abonnement zouden afsluiten.

    De iphone 5 16gb was bij RED E 2 Jaar gratis (โ‚ฌ 64,- p.m.)
    Met die 24 maanden 50% korting kwam dat op 32 euro per maand.

    Nu betaal je (12 x 32) = 1e jaar โ‚ฌ 384 + (12 X 64) = 2e jaar โ‚ฌ 768

    Totaal is dat โ‚ฌ 1152,- als je dat door 24 maanden deelt krijg je โ‚ฌ 48,- PER MAAND.

    Daarvoor kan je op internet via Tele2 ook een gratis Iphone 5 krijgen. Dus waarom zal ik dan nog in de rij gaan staan.

    Wat is dat nu voor een actie ?

    Vind dat vodafone beter de hele actie kan afblazen.

    Mij zijn ze iedergeval als klant kwijt. Ik ga wat anders zoeken. En niet uren in de rij wachten voor een abonnement van bijna gemiddeld 50 euro per maand!!!!!

  24. Origineel geplaatst door bert
    Ik hoor goede verhalen over het bereik van Vodafone in Nederland, echter her mobiele internet schijnt regelmatig traag te zijn ? Ik blijf wel bij KPN met een sim- only. Wellicht iets duurder maar gewoon goed bereik en geen belofteโ€™s die ze niet waar maken.

    Ik heb met mijn Iphone 5 icm Vodafone een beter bereik dan met mijn 4S icm KPN. In huis heb ik niet eens overal ontvangst met KPN, met Vodafone heb ik overal bereik in huis.

  25. ik vindt dit echt niet kunnen, wel jammer van vodafone had graag een red abbo genomen als de actie niet was gewijzigd

  26. Walgelijk besluit..
    Ben al 3x de actie misgelopen omdat de tickets op waren. Nu hoef ik dit al helemaal niet. Voor niks verheugd
    Smerige actie van vodafone

  27. E kan toch niet halverwege de spelregels wijzigen?

  28. Vodafone heeft zijn reclame en aandacht al binnen nu .
    Ze hebben die actie niet meer nodig dus gaan ze op deze manier te werk.
    Het hele verhaal van Vodafone raakt kant noch wal , ze willen gewoon dat mensen afknappen en dat schijnt ze nog te lukken ook.

    Hele slechte zaak ! Vodafone .. en wees eens eerlijk tegenover jullie klanten.
    Gelukkig ben ik geen klant van jullie .

  29. Jammer! Of misschien ook niet. Nu ben ik niet meer in de verleiding om mijn sim only met onbeperkt internet voor minder dan 15 euro in te ruilen voor een RED abonnement (je moet na die 24 maanden immers maar weer zien wat je aan goedkoop sim only kan krijgen)

  30. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Het hele verhaal van Vodafone raakt kant noch wal , ze willen gewoon dat mensen afknappen en dat schijnt ze nog te lukken ook.

    Ook het in goede banen leiden van deze actie is VF’s verantwoordelijkheid. Als ze hierin tekortschieten kun je hier niet je klanten de dupe van laten worden.

    Waarom neem ik eigenlijk รผberhaupt de moeite, jullie zijn sowieso gekleurd met VF als hoofdsponsor.

  31. Jeetje wat een ondankbare mensen hier allemaal. Als de mensen in de rij nou geen ellende hadden veroorzaakt had er niet verandert. Asociale mensen !! Das pas jammer !

  32. Vodafone had ervoor kunnen kiezen om deze actie op een andere manier aan te bieden. Het is zoals de naam het ook zegt een “STUNT”actie. Dus het is ook te verwachten dat er gestunt wordt.

    Met anders aanbieden bedoel ik:
    Geef de (eerste 250-300) klanten een ticket/voucher zodat deze klanten hun abonnement via internet kunnen bestellen.

    Dit zou de chaos voor de winkels oplossen en de administratieve werkzaamheden verminderen voor de werknemers. De klanten vullen namelijk alle gegevens zelf online in.

    MAAK GEBRUIK VAN DE TECHNOLOGIE ANNO 2013 !!!

  33. Dit maakt de actie wat minder aantrekkelijk.

    je bent nu โ‚ฌ294 duurder uit bij een RED variant. (12,25 per maand meer!)

    je bent nu โ‚ฌ360 duurder uit bij een RED Super variant. (15 per maand meer!)

    zouden de abo afspraken met andere providers hiermee te maken hebben?
    ——————–
    25 % op 2 jaar abo ga ik voorstellen….zegt nu een medewerkster op het vf forum

    Dan is het 32 + 12.25 euro per maand met gratis iphone 5
    voor red abo
    of 37.50 +15 voor de 4g met onb. bel en sms red s

    bron

  34. wat een rotstreek van vodafone.
    Maken ze je blij met niks.

  35. @Gonny van der Zwaag: Serieus? We gaan de hoofdsponsor verdedigen?
    De actie is meteen in goede banen geleid na het gedoe in Kampen. Medewerkers die nummers uitdeelden, dranghekken en iedereen ging weer naar huis na het krijgen van een nummertje. Iedereen was blij, geen mensen die slaags raken.

    Maar het gaat hier helemaal niet om veiligheid hรฉ, het gaat hier om centjes. Centjes van VF die toch te weinig marge binnenhaalt en centjes van iCulture die toch wel heel graag haar sponsor wilt behouden.

  36. Wat een jankerds hier. Waarschijnlijk van dezelfde types allemaal die bij de boekenweek in de boekhandel om 2 exemplaren zeuren als ze 25 euro boeken kope (je krijgt een bij aanschaf van 12,50 of meer aan boeken), want je je hebt er recht op!!! Echt ik heb ze het vroeger horen zeggen hoor toen ik nog achter de kassa stond.
    Het is gewoon hun goed recht. Loop je iets mis jammer. Ze hadden de actie uberhaupt niet hoeven doen. Ongetwijfeld werd het ze ook te duur, maar dat NLers zich zoals gewoonlijk weer eens als mongolen gedragen (lees je eigen comments nog maar eens terug) zal ook zeker niet geholpen hebben.

  37. Tja via via een Red Essential abo genomen, met iPhone 4 de eerste jaar 12,50 per maand en daarna 25 euro.
    Wel via een kennis anders was het niet zo goedkoop.

  38. Ik zou door deze actie een iphone 5 32 gb red super nemen, ma eentje en zusje eentje. Terwijl ik 4s nog tot maart moet doorbetalen. Mooi niet meer dus! Doeeeeeeeeeg vodafail..

  39. ik denk door de switch van deze actie dat alle positieve publiciteit nu teniet is gedaan. ik stel voor om allemaal naar Winterswijk of Hardenberg te gaan en dan ervoor te zorgen dat deze provider negatief in het nieuws komt

  40. En ik stel voor dat jij je internetverbinding inlevert

  41. tja, sneu.
    Ben doorgereden naar Emmeloord en daar een gezellig dagje (noodgedwongen) gespendeerd. Heb nu een mooie iphone5 en 24 mnd 50% deal.
    Ik ben blij dat ik wel ben gegaan. …

  42. Ik vraag me af juridisch gezien of Vodafone tussentijds de voorwaarden van deze stuntactie kan wijzigen zonder dat er sprake is van misleiding….

  43. Tja, je kan niet altijd zes gooien…

  44. Wat een onzin zeg.
    Tijdens een voetbalwedstrijd kun je toch ook niet zomaar uit het niets de regels veranderen? Dat is vragen om problemen..

    Dus als ik het nu goed begrijp zijn de mensen die niet zijn gegaan het dupe van wat de mensen in de rij hebben gedaan? Wat een zwak excuus. Vodafone staat in iedergeval bij deze op mijn blacklist.

  45. Heb nagevraagd bij een filiaal bij mij in de buurt, en kreeg te horen dat de actie nog geldt.

  46. @khalid: Welk filiaal is dit?
    Gelukkig dat ik hier keek nog anders ging ik voor janl*l morgen. Ben benieuwd hoeveel mensen er teleurgesteld worden in de regen, hetgeen juist onrust zaait. Veranderfone…

    Zojuist Winterswijk en Harderberg gebeld. Beiden hebben de twee jaar niet meer. Welke dan wel Khalid?

  47. Ik dacht er nog even aan binnenkort in de rij te gaan staan voor deze actie.. Maar gezien deze ontwikkeling wacht ik het allemaal nog wel even sim-only af, zolang mijn iphone 4 nog perfect werkt en de 5s nog niet aangekondigd is…

    Gemiste kans Vodafone, ik blijf maar bij KPN…

  48. Ach die problemen in Kampen hebben alleen maar voor free publicity gezorgd. Vodafone stond groot en breed in het nieuws met hun stuntacties. Daarna liep het allemaal wel soepel en rustig. In Emmeloord was er ook niets aan de hand.

    Oftewel het is inderdaad gewoon om de centjes. Het wordt hun gewoon te duur. Want het was echt een mooie actie. Ik was ook van plan om naar Hardenberg te gaan, maar ik vind het nu de moeite niet waard.

    Dan kijk ik wel naar een andere leuke aanbieding. Het is het niet waard om zo lang voor de deur te staan wachten vind ik.

    Misschien heeft Vodafone doelstelling al bereikt?? :))

  49. Vodafone wijzigt Stunt-actie naar Stuntel-actie;-)

  50. 12 maanden korting ipv 24 maand vind ik best – als ik dan ook een 12 maand contract kan nemen. is dat nog mogelijk?

  51. BorgXqueen,

    Leuk bedacht maar je denkt toch niet dat die iPhone en s4 toestellen zo goedkoop de deur uitgaan?

    De actie was geweldig en nu gewoon normaal. Lekker mensen teleurstellen die vodafail.

    Hoop echt dat iemand met connecties naar de telegraaf, ad, kassa dwd dit lekker kan aanpakken nationaal.

    Schandalig is nog een zacht begrip, bah.

  52. Leuk zo’n actie die verlaagd word naar 12 mnd.

    Heb gebeld met de klantenservice van Vodawrong. Deze bleef er bij dat de actie 2 jaar 50 % zou zijn.

    Erg goed overleg daar binnen bij Vodawrong. Ons ook glas hard vertellen dat in Hardenberg de actie 2 jaar 50 % nog gold.

    Koste zeker teveel geld die actie.

    Ze moesten zich schamen en hun personeel betere instructies geven.

  53. en ik mag nu net mijn abbo verlengen van Vodafone lees ik dit ๐Ÿ™

  54. Is er iemand toevallig naar Hardenberg gegaan??
    En hadden ze nog steeds 2jaar actie

    wie weet of er in huizen die actie nog wel geldt??

  55. Je hoort of leest helemaal niks meer over de winkels en hun actie’s .
    Er komt zeker niemand op af ๐Ÿ˜‰

  56. Origineel geplaatst door Jurist
    Ik vraag me af juridisch gezien of Vodafone tussentijds de voorwaarden van deze stuntactie kan wijzigen zonder dat er sprake is van misleidingโ€ฆ.

    Het is misschien een idee om gezamenlijk een brief op te stellen (iig door iemand die verstand heeft van juridische zaken) en zo Vodafone onder druk te zetten. Een petitie via Facebook zou natuurlijk ook een goeie eerste stap kunnen zijn. Want het is natuurlijk pure discriminatie om opeens een lopende actie zo te veranderen. De mensen die in de buurt van de eerst geopende winkels wonen zijn dus (zonder dat ze er zelf iets aan konden doen) voorgetrokken.

    Ik zeg actie!

  57. Wat een stel jankerds bij elkaar hier zeg. Wees blij dat er een actie is en dat je korting krijgt… Gegeven paard niet in de bek kijken is het gezegde toch

  58. hoe is de voorwaarden van 24 maanden 50% korting opgesteld bij elke filiaal. This schandalig dat ze halfweg veranderen van actie. waarom pakt concurrent hetzelfde concept niet aan? Of zullen ze dit ook doen? Wat is jullie mening hierop. Aangezien crisses is moeten hun ook zijn aandeel op peil houden. Dat vodafone eind 2013 beste winst oppakt in Nederland dankzij dit. Als je simpelweg berekening voor je zelf maakt.

    @Mariam: nee helaas niet dus hoop zit er niet meer in eerste jaar 29.50 en daarna 59,– euro dus geen moeite waard. gemiddeld zit je per maand op 45 euro.

  59. Was vanmorgen in Schagen, geen kip te bekennen! Werd gelijk geholpen ๐Ÿ˜‰ Voor mij een prima actie dus, ook die 1 jaar 50% spaart me veel geld uit.

  60. Honden zijn het ook. oneerlijk , belachelijk, schandalig vodafone. dus de een krijgt wel lekker 24 maanden en nu zogenaamd vanwege de drukte is het 12 maanden dat slaat nergens op.

    Ik heb nog nooit vodafone gehad en nog nooit een apple. dit zou de eerste keer zijn. Uit boosheid neem ik lekker nooit van mijn leven meer een abbonement af bij Vodafone ๐Ÿ™‚

  61. @Stunter: Volgens mij (beetje conspiracy maar toch) hebben ze onderlinge prijsafspraken en is vf terug gefloten door de partners van de ‘concurrent’, het is namelijk niet de bedoeling dat de hoge prijzen onder druk komen te staan:
    – vandaar de onzin-argumentatie van te-druk
    – nu zijn ze weer net zo duur als de rest
    – ze geven geen alternatieven, het is gewoon doodstil
    – “concurrenten” pakken deze actie niet over, komen hoogstens met gelijke aanbiedingen

    zoals ik zei klinkt dit misschien vreemd, maar als het zo is klopt het allemaal wel wat je ziet

  62. Dit klinkt heel interessant
    24 maanden 50 % T-Mobile openingsactie

    2 weken geleden was deze actie in Middelburg met gratis Samsung s4 en 50 % korting op abo 2 jaar lang.

    Waar blijft Vodafone met een echte actie !?

  63. heheh
    nou dat belooft wat…

  64. @Roy:

    roy jij moet je bek houden. jij hebt de abonnement en daarom praatje je zo met je paarden bek.

    ik hoop dat ze het ook voor de andere stoppen die het al hebben dan piepje zeker wel anders

  65. Had net gehoopt op de abonnement. Vodafone maakt er gelijk misbruik van.

    Echt belachelijk!!!!!!

  66. @khalid: Je bedoelt toch: ik vind het echt niet kunnen dat mensen slaags raken, om een iPhone te kopen? Als de actie teveel onlusten oplevert mag Vodafone het best aanpassen, om te voorkomen dat het extreem veel volk trekt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.