Reacties voor: Vodafone verkoopt 10.000 iPhones in eerste twee dagen

Vodafone heeft aangekondigd dat ze 10.000 iPhones hebben verkocht. Elke 6 minuten ging er aan de Lijnbaan in Rotterdam een iPhone over de toonbank.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 62 reacties

  1. woow gaat hard, waarom moeten er mensen die hebben verlengd of hebben besteld via internet wachten?
    leverdatum verschilt enorm

  2. En toen dikke file vorming bij vodafone.
    (grapjee)

    wel goede cijfers iig!

  3. @Wouter: Jammer dat T-Mobile dit soort cijfers nooit bekend heeft gemaakt. Ik vind het best leuk om te weten (welk filiaal, hoeveel online, etc.)

  4. Over een tijdje zie je nòg meer iPhones. Ik weet nog dat ik een van de eerste gebruikers was. Wel een goed teken; een teken van innovatie. Ik zie dat trouwens met veel Apple producten; ineens zie ik steeds meer mensen een MacBook kopen. Innovatie, technische vooruitgang, geen idee hoe je het wil noemen maar de maatschappij word zich eindelijk bewust van het nut van een smartphone

  5. Leuk hoor dit soort ‘juich-berichten’ maar nu eerst nog even goed de bestellingen uitleveren.

    Ik kreeg vanmiddag telefonisch van Vodafone te horen, dat mijn bestelde iPhone (3-11-2010) met het verkeerde adreslabel is verzonden. Na contact met GLS (pakketdienst) bleek op het adreslabel een postcode 9999xx in Maastricht te staan. Ik woon in Zutphen.

    Na opnieuw contact hierover met Vodafone en GLS (en zij onderling) bleek dat er een hele lading iPhone’s met deze adresfout is verstuurd en dat deze lading dus rondzwerft door NL. De Vodafone-medewerker reageerde zelfs een beetje paniekerig.

    Ik betaal dus sinds gisteren al wel, maar m’n telefoon is ergens verdwenen!! Ze gaan naar eigen zeggen het zo snel mogelijk oplossen, maar ik ben benieuwd hoelang dit gaat duren.

    Dit probleem treft dus niet alleen mij maar volgende de Vodafone-medewerker een heleboel klanten.

  6. Wie zegt dat dit veel is, behalve Vodafone?

  7. Origineel geplaatst door Sander Akkerman
    Over een tijdje zie je nòg meer iPhones. Ik weet nog dat ik een van de eerste gebruikers was. Wel een goed teken; een teken van innovatie. Ik zie dat trouwens met veel Apple producten; ineens zie ik steeds meer mensen een MacBook kopen. Innovatie, technische vooruitgang, geen idee hoe je het wil noemen maar de maatschappij word zich eindelijk bewust van het nut van een smartphone

    Het nut is er niet. We maken het nut doordat de mogelijkheid er is (daarmee de verloedering van de menselijke conversatie in de hand spelend, smartphone etiquetten zijn helaas nog vergezocht). De markt wordt nu overspoeld door smartphones en de bedrijven maken het de standaard. Het lijkt verdikkie net alsof je denkt dat we een keuze hebben. 🙂

    Maar goed genoeg georakel, ik doe er net zo hard aan mee. Zolang je maar weet dat Smartphones voldoen aan een zelfverzonnen behoefte.

  8. Weet iemand iets van een netwerklock op de toestellen?
    Ik heb mijn toestel nu maar mijn nummerportering duurt nog 2 weken. Zou tot die tijd graag mijn tmobile sim in de iPhone 4 willen gebruiken..
    Iemand ervaring??

  9. Bestelling op 03-11 geplaatst.
    is mijn nummerbehoud niet aangevraagd, toestel dus nog steeds niet binnen.

    baal enorm!

  10. @Gonny van der Zwaag: Ja klopt.. zo kan je nooit vergelijken met providers.. Er is toch wel ooit bekend gemaakt door tmobile dat ze 220.000 iphones hadden verkocht? of was dat een schatting…

    Origineel geplaatst door Gert
    Wie zegt dat dit veel is, behalve Vodafone?

    Nou als vodafone zegt dat het veel is.. geloof ik hun graag, wie zijn wij om er tegen in te gaan ? haha

  11. Bij The Phone House doen we toch echt veel meer iPhones via KPN aansluiten.

  12. Wat nou recessie?

  13. …en toch hou ik voorlopig nog mijn vetrouwde 3G. Die doet het nog prima. ‘k Laat me niet gek maken.

  14. Het Vodafone netwerk gaat kraken in zijn voegen

  15. Valt mij zo op dat veel mensen nu nog steeds een Iphone 3gs kopen…

  16. Daar ben ik er ook een van, niet zo gek, de dekking van T-Mobile is belabberd, en als je al dekking hebt, is er vaak geen internet mogelijk

  17. 4 november besteld, door een fout van Vodafone is mijn order geannuleerd. 17 november opnieuw besteld en vandaag geleverd. Eindelijk weer een iPhone (had mijn 3G al verkocht en de vorige 4 was terug naar T-Mobile – abonnement opgezegd ivm geen bereik).

  18. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren als de Iphone 5 komt. Hoeveel gaan er dan naar Vodafone !!

    Wilde eigenlijk zelf voor de Iphone 5 gaan maar helaas heeft Iphone op geen enkele manier de mogelijkheid om zonder software via een usbkabel date met een pc uit te wisselen.
    Dat wordt dus een Nexus S of een Desire HD.

  19. Origineel geplaatst door Diederik Baan
    Wat nou recessie?

    10.000 iPhones is dus 10.000 leningen (telefoon op afbetaling). We zitten er nog middenin hoor. Je wilt niet weten hoeveel (jonge) mensen een veel te duur abbo nemen zodat het toestel maar goedkoper is.

    Mijn neefje heeft bijvoorbeeld een abbo van EUR 42,00 met 200 belminuten en 200 SMS-jes maar WEL een gratis Blackberry. (hoe dom kun je zijn)

    Het is ALTIJD goedkoper om een iPhone in het buitenland te kopen en in Nederland SIM-only te nemen. Je hoeft niet te unlokken en je toestel is dus tweedehands meer waard na een jaar.

    Al mijn iPhones komen tot nu toe uit iTalië. Volgend jaar (iPhone 5) komt ie uit Duitsland denk ik.

  20. KPN had beter niet de iphone kunnen nemen ! totaal moeilijk te verkopen waardeloze belmin bundels .

  21. En dan te bedenken dat ik enthousiast was over de iPhone4 bij Vodafone.

    Dat is te zeggen, tot ik uitvond dat Vodafone als ik een iPhone 4 van ze wil hebben niet interessant meer is. Ik ben nu al een tijd klant en heb een FUP voor internet en betaal per seconde voor bellen.

    Wil ik een iPhone 4 van Vodjefoon? Dan betaal ik per minuut, afgerond naar boven en heb ik een datalimiet aan mijn kont hangen.

    Nee dankje dus.

    Telfort, MTV en T-Mobile werken niet met een datalimiet maar goed, waar T-Mobile een pokkenaam heeft m.b.t. dekking ligt de boel bij KPN (MTV ook dus) en Telfort zo vaak op zijn gat dat ik me afvraag of je daar abonnementsgeld betaald voor niet bereikbaar zijn;)

    Nou heb ik jaren lopen zeiken over T-Mobile en stap ik en mijn vrouw ook, straks over van Hi en Vodafone naar T-Mobile. Bah. Fouter kan bijna niet;)

  22. Origineel geplaatst door Richard Schouten
    Origineel geplaatst door Diederik BaanWat nou recessie?10.000 iPhones is dus 10.000 leningen (telefoon op afbetaling). We zitten er nog middenin hoor. Je wilt niet weten hoeveel (jonge) mensen een veel te duur abbo nemen zodat het toestel maar goedkoper is.Mijn neefje heeft bijvoorbeeld een abbo van EUR 42,00 met 200 belminuten en 200 SMS-jes maar WEL een gratis Blackberry. (hoe dom kun je zijn)Het is ALTIJD goedkoper om een iPhone in het buitenland te kopen en in Nederland SIM-only te nemen. Je hoeft niet te unlokken en je toestel is dus tweedehands meer waard na een jaar.Al mijn iPhones komen tot nu toe uit iTalië. Volgend jaar (iPhone 5) komt ie uit Duitsland denk ik.

    Waarom Duitsland terwijl we volgend jaar onze eigen Apple Store krijgen op het Leidseplein?

  23. Volgens deze PDF heeft de iPhone bij Vodafone een simlock.
    Maar de FAQ zegt iets anders.

    Ben benieuwd wat de praktijk is.

  24. Ik snap er niets van..
    Heb 10 november mijn bestelling geplaatst in de Online Shop van Vodafone en hij staat nu nog steeds op ‘Order in behandeling’…

  25. Dat klinkt stoerder

  26. Geen enkel probleem. De toestellen zijn zowel netwerk lock vrij als ook simlock vrij!

  27. @Richard Schouten:
    Elk toestel en ook een iPhone is na 1 jaar gratis te unlocken door de 1e eigenaar. Argument gaat niet op dat je factory simlockvrije toestel meer waard zou zijn 2e hands.
    Dat veel cosumenten niet weten dat ze kunnen en laat staan hoe ze hun iPhone unlocken, is een ander probleem.

  28. Waarschijnlijk komen de meeste offline aangeschafte T-mobile iPhones ook van de Lijnbaan.

  29. Origineel geplaatst door Patrick
    En dan te bedenken dat ik enthousiast was over de iPhone4 bij Vodafone.Dat is te zeggen, tot ik uitvond dat Vodafone als ik een iPhone 4 van ze wil hebben niet interessant meer is. Ik ben nu al een tijd klant en heb een FUP voor internet en betaal per seconde voor bellen.Wil ik een iPhone 4 van Vodjefoon? Dan betaal ik per minuut, afgerond naar boven en heb ik een datalimiet aan mijn kont hangen.Nee dankje dus.Telfort, MTV en T-Mobile werken niet met een datalimiet maar goed, waar T-Mobile een pokkenaam heeft m.b.t. dekking ligt de boel bij KPN (MTV ook dus) en Telfort zo vaak op zijn gat dat ik me afvraag of je daar abonnementsgeld betaald voor niet bereikbaar zijn;)Nou heb ik jaren lopen zeiken over T-Mobile en stap ik en mijn vrouw ook, straks over van Hi en Vodafone naar T-Mobile. Bah. Fouter kan bijna niet;)

    tot ik uitvond dat Vodafone als ik een iPhone 4 van ze wil hebben niet interessant meer is?
    En nu in begrijpelijk Nederlands?

    En, Ik zit nu al 3 jaar bij telfort (KPN), en heb nog maar 1x zonder bereik gezeten (zonder de iPhone 4 problemen meegeteld). Nooit problemen mee dus!

    En Telfort werkt wel met een F.U.P.;)

  30. (via @om)
    tjonge jonge vodafone!

    “U betaald per sms”
    http://www.vodafone.nl/Vodafone/wg30/pdf/tarieven/tarieven_iPhone.pdf

    Wat slecht!! Spelfouten in officieel materiaal kan echt niet.

  31. @peter: Geldt ook voor T-Mobile. Na 1 jaar gratis te unlocken. Nu 3x voorgehad. Altijd in een paar minuten gepiept!

  32. In tegenstelling tot 10.000 anderen mijn iPhone 4 bij KPN gehaald. Stoute schoenen aangetrokken en mijn T-mobile sim geknipt en geschoren tot micro formaat. Wat bleek: toestel is niet ge-locked en kan deze gewoon gebruiken zolang ik nog niet geporteerd ben.

  33. @Niels: Komt misschien omdat van alle providers die er zijn KPN het meeste geld aan Phone House heeft gegeven om de iPhones te verkopen. Als Phone House verkoper krijg je daar de meeste bonus op. Dan snap ik wel waarom jullie de meeste iPhones met KPN verkopen. Niets mis mee natuurlijk, maar je weet ook hoe het komt waarom Phone House er meer verkoopt.

  34. Kan er met mijn pet niet bij dat mensen gaan voor beperkt internet
    Okay is snel internet maar daar ben je ook snel doorheen
    Zelf gebruik ik dik 500 gig per week
    Niks voor mij dus

  35. Vraag me af wanneer ze FaceTime is een keer werkende gaan maken… Klantenservice vertelde me dat het voor de lands ering voor me kaar zou zijn… irritant dit…

  36. Origineel geplaatst door Diederik Baan
    Wat nou recessie?

    Hahaha! Tja, als het glimt… Op de fake-Uggs en in de slaapzakjas naar de winkel rennen! 😉

    Toch wordt er hier al snel geklaagd over (te) hoge prijzen, zelfs bij lage bedragen… En dat op een iPhone/Apple-website!

  37. Origineel geplaatst door gserban
    Kan er met mijn pet niet bij dat mensen gaan voor beperkt internet Okay is snel internet maar daar ben je ook snel doorheen Zelf gebruik ik dik 500 gig per week Niks voor mij dus

    500 gig??? Dat doe je knap moet ik zeggen, dat zijn ruim 100 dvd’s.

  38. Zijn er al mensen die een telefoon gekocht hebben bij Vodafone zonder abonnement , zag zo net bij de Pdashop dat die binnenkort de Iphone los gaan verkopen voor 700 en 800 euro

  39. ik denk dat ie 500 mb bedoelt?

  40. Origineel geplaatst door om
    Volgens deze PDF heeft de iPhone bij Vodafone een simlock.
    Maar de FAQ zegt iets anders.

    Ben benieuwd wat de praktijk is.

    Die van mij is simlockvrij geleverd gister door Vodafone, had ik al op gehoopt.

  41. Ehhh.. Gewoon een vraagje: Wanneer werkt Visual Voicemail? Tot op heden niet…

  42. @® iMark: bij een tmobile iphone abbo werkt dat toch wel? Die abbo’s die daar voor zijn gemaakt.

  43. Dat zijn ook weer een hoop nieuwe iphoneclub bezoekers , als de server dat maar houd !!! ?????

  44. Origineel geplaatst door gserban
    Kan er met mijn pet niet bij dat mensen gaan voor beperkt internet Okay is snel internet maar daar ben je ook snel doorheen Zelf gebruik ik dik 500 gig per week Niks voor mij dus

    Damm ik haal net 1TB met films downloaden op mijn pc 😉
    Snap het niet doe alles met iPhone mail,internet foto’s versturen en ik haal als ik hem veel gebruik max 750 mb

    Wifi thuis, Mac Donalds 😉 ?
    Updaten alleen via iTunes?

  45. Origineel geplaatst door ® iMark
    Ehhh.. Gewoon een vraagje: Wanneer werkt Visual Voicemail? Tot op heden niet…

    Ben ik ook benieuwd naar maar kan er nog niks over vinden.

  46. Origineel geplaatst door Richard Schouten
    Het is ALTIJD goedkoper om een iPhone in het buitenland te kopen en in Nederland SIM-only te nemen. Je hoeft niet te unlokken en je toestel is dus tweedehands meer waard na een jaar

    Hoe kom je daar nu bij?
    IPhone 4 32GB – 1 jaar -T-Mobile 150 = 459 € + (12×30€) = 819 €
    Reken mij eens uit hoe ik goedkoper uit kan zijn. Wellicht dat ik het verkeerd zie.
    Oja, voor het gezeur weer begint, ik ben een tevreden T-Mobile klant!

  47. Yep heb mijn Iphone 4 vandaag binnen gekregen. Had deze online besteld..Ben er echt blij mee nu heb ik drie apparaten van Iphone pod touch2 Iphone 3G en nu Iphone 4… Apple ik wil korting.

  48. @Richard Schouten:

    natuurlijk is dat altijd goedkoper,mensen kunnen niet in 1x bedracht van honderden euro’s missen. niet dat ze geld niet voor hebben maar dat ze niet in 1x zoveel geld willen geven

    ik vind het wel hoog bedrag voor een telefoon maar toch heb ik de 3GS en ga niet over naar de iPhone 4. weet niet of ik wel naar de volgende generatie ga overstappen want 3GS doet het nog prima aan mijn eisen

  49. Iphone is gewoon prepaid te koop bij Vodafone. 649,- voor de 16GB en 749,- voor de 32GB. Inclusief sim met 1GB data. en simvrij……….

  50. met het iphone 5 wie heeft het beste netwerk en goedkopste prijzen gaat alle iphone klanten halen

  51. En ik ben er 1 van. Wat een geweldig ding zeg! Super!!!!

  52. Nu maar wachten tot het netwerk van Vodafone ook volloopt door deze data slurpers…

    En slurpen doen ze als je zo vol gebruikt.

  53. @Roland: en het leuke is van mijn nieuwe Iphone 3gs dat hij alle andere providers via simcard(kpn/t-mobile) ook accepteerd terwijl ik een Vodafoneabonnement heb. lachen

  54. Mijn iPhone geeft nu al aan geen service!!
    En vai mijn vaste lijn probeer ik 06 54 50 01 00
    te bellen en daar wordt je er gelijk uitgegooid!!!
    Vodafone nu al ten onder

  55. @om:

    Wij hebben gisteren de eerste Vodafone toestellen binnen grkregen en deze getest met een KPN, T-Mobile en Vodafone simkaart en de toestellen van Vodafone zijn simlockvrij!

  56. Klopt, de toestellen van Vodafone zijn simlockvrij!!

  57. Wie is wij? Kun je ze nu prepaid kopen die Iphones rond de 630 euri? Ik heb geen zin een abo te nemen.

    Groet en Respect

  58. Volgens een medewerker van de phonehouse worden de vodafone toestellen via hen geleverd met een simlock? iemand die daar uitsluitsel over kan geven?

  59. Vodafone levert alle Iphone`s simlockvrij.

  60. heb zelf net een abonnement genomen bij Vodafone, met een Iphone 3gs en werkt ook met kpn en t-mobile

  61. Bedankt voor je reactie Tonie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.