Reacties voor: Vodafone verhoogt snelheid mobiel datanetwerk naar 28,8 Mbps

Vodafone is begonnen met werkzaamheden aan het mobiele netwerk. Er komt een snelheid tot 28,8 Mbps waardoor dit het snelste mobiele netwerk van Nederland wordt.

Reacties: 46 reacties

  1. EAT THIS…T-Mobile!!

  2. Woow, dat is goed! Go on Vodafone!

  3. Goed nieuws ! 🙂

    Ik ben benieuwd of je straks in de praktijk daadwerkelijk 7,2 Mbps haalt met een iPhone. 7,2 Mbps is natuurlijk snel zat voor iPhone!

    Bel al jaren (vanaf de 1ste generatie iPhone) trouwe Vodafone klant en ben best wel tevreden over de dekking die zij hebben over het hele land !

  4. Nu weet ik het zeker: ik haal de iPhone 4 alleen met Vodafone….

  5. app.nl is wel interessant. Vodafone wordt zowiezo mijn nieuwe provider na de fail van T-Mobile.

  6. Komt er dan een vodafone blox met extra snel of zou het gewoon bij het bel+sms+web pakket zitten?

  7. Origineel geplaatst door Timothyz
    Komt er dan een vodafone blox met extra snel of zou het gewoon bij het bel+sms+web pakket zitten?

    Ga er maar vanuit dat je niks extra voor moet betalen aangezien het om een verbetering van het netwerk gaat.

  8. Goh. Wat ben ik blij dat ik mijn contract bij t-mobile heb ontbonden, en een iphone 3Gs bij vodafone heb genomen. Oke oke, ik weet het, de nieuwe iphone 4 is er ook al bijna, maar ik ben blij met een 3Gs. nog vrolijker word ik van het feit dat ik dit bij Vodafone heb kunnen afsluiten.

    Uiteraard ondersteund de iphone deze snelheden niet. maar het is een goede ontwikkeling.

  9. Ik ben het ook helemaaal zat met t-mobile ga gewoon lekker over naar vodafone of koop hem los en neem een sim onlyy bij vodafone je hebt over al zelfs in dorpjes 3G. T-mobile heb je al thuis geen 3G

    Peacee Vodafone

  10. daarom neem ik mijn volgende SIMLOCKVRIJE iPhone met een vodafone sim only abonnement 😉
    ****** T-Mobile!!!!
    (Red.) Reactie aangepast.

  11. Hoe komen jullie erbij dat de snelheid van het vodafone internet blox ook omhoog wordt geschroeft? Dat wordt namelijk in bovenstaande bericht niet beschreven…

  12. Wat een goed nieuws! Wel een vreemde strategie, een tijdje geleden gingen ze immers plotseling de mobile snelheid heel erg verlagen en na protest hebben ze dat terug gedraaid. Hoe dan ook een hele goede stap zeker met het t-mobile geneuzel is dit weer een top actie van Vodafone! Mijn UK iPhone4 met Vodafone moet een succes worden 🙂

  13. Als de iPhone 4 er niet voor eind juli in NL is, dan haal ik hem bij Vodafone, maar moet het ook niet veel duurder zijn.

  14. @@RobinH: Helaas is het wel duurder op phoneshop.nl maar volgens mij scheelt het niet veel want bij vodafone krijg je wel simlock vrij als het goed is toch?

  15. T-mobile heeft de problemen nog steeds niet opgelost mijn verbinding is waardeloos bij Vodafone had ik nooit problemen wees wijs ga niet Nasr T-mobile als je de keus hebt

  16. Ik even blij dat ik bij vodafone zit!! Ga nu ook maar meteen overwegen om een vodafone data-abbo voor mn laptop aan te schaffen.

    @dna75: Denk dat ze door alle ophef gekozen hebben voor expanderen ipv reduceren.

  17. Gaan jullie allen maar naar Vodafone 😀

    En niet zeuren als het daar dan ook misgaat 😉

    Ik blijf T-Mobile trouw, niks mis mee.

  18. Over app.nl, weten jullie zeker dat deze website van KPN is en niet van een KPN gebruiker? Als je namelijk naar de source van de pagina kijkt staan er twee linkjes:

    1: http://www.kpn.com/internet/extra-diensten/eigen-website.htm

    2:https://home.kpn.nl/images/homepage-in-aanbouw.jpg

    Het lijkt mij vrij amateuristisch van KPN om een ‘eigenwebsite’ tool te gebruiken voor zo’n website. Het lijkt me eerder een standaard image die KPN al zijn gebruikers toewijst als zij een homepage bij KPN maken.

    Ik weet dit niet zeker natuurlijk 😉

  19. fair use policy s**ks!

  20. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag

    Hmm..

  21. Wat is de huidige snelheid van T-mobile (als je 3g dekking hebt) op het moment. 7.2 klinkt echt absurd snel, bij iphone is het nu toch zo dat je maar 10mb over 3g mag downloaden? Deed daar dan altijd ook wel een tijdje over…

  22. @Tales: Is wel degelijk van KPN volgens het SIDN.

    Houder AP+P
    Administratieve contactpersoon postmaster@app.nl
    Registrar KPN Internet
    Stationsstraat 115 -32
    3811MH AMERSFOORT
    Nederland
    Technische contactpersonen domein-ops@planet.nl

    Maar wat nu AP+P is? Google vind het in ieder geval geen lekker keyword…

  23. wat voor techniek gebruiken ze hiervoor dan?

  24. Ik heb via phoneshop besteld!!
    Iphone + Vodafone abbonoment… nou nog hopen dat hij over komt ;D!

  25. Vodafone timmert hard aan de weg om de komende iphone vertakking van hen optimaal te laten functioneren. ook ik overweeg om via vodafone mijn eerstvolgende abo met iphone 4 te nemen. Jammer voor T-mobile, maar hun kans op een goed netwerk is al verkeken na hun laatste verlies op de frequentieveilingen van ruim een anderhalve maand geleden.

  26. Dan moet Vodafone dus ook microsims gaan leveren.. En daar heb ik nog niksvan gehoord. Zou ik dan mijn huidige kaartje kunnen inruilen voor zo’n kleine voor in de simlockvrije iPhone 4 die ik ga kopen?:)

  27. En zo moet het! Ik ben heel tevreden met vodafone op de iPhone … Ok ze hebben een groote storing(en) gehad… Maar hey het blijft techniek… Goed 3G netwerk die redelijk dekt … Zoveel beter als t-mobile (behalve thuis bij mij, maar dat vind ik niet erg, thuis heb ik wifi)

  28. Vodafone is echt bagger. Kijk eens op http://www.tringg.nl en doe het rekenwerk zelf in vergelijking met vodafone of t-mobile.

    Hopelijk gaat tringg snel iphone 4 aanbieden!

  29. Wooow! Weet iemand hoe ik zo snel mogelijk bij T-Mobile weg kan? Altijd trouwe Vodafone klant geweest maar door iPhone geswitched.

  30. Ook ik weet het nu zeker, nooit meer dat *#% t-mobile voor mij! Vanmiddag weer 5 gesprekken gemist en verbindingen die wegvielen. Dacht dat ze het opgelost hadden… Over drie maandjes lekker naar Vodafone!

  31. Nokia E72 heeft een HSDPA modem ingebouwd met een max van 10,2 Mbit

  32. Vodafone heeft geen visual voicemail.
    En geen Wifipunten waar je gratis gebruik van mag maken.

    Dus.. ik blijf bij tmobile.

  33. @michal: Visual voicemail of bereik..? Ik denk dat ik kies voor bereik, en die wifi punten kunnen me gestolen worden. ALS ik er gebruik van wil maken mag het niet want dan is het die hotspot op schiphol.

  34. Origineel geplaatst door Tim
    Dan moet Vodafone dus ook microsims gaan leveren.. En daar heb ik nog niksvan gehoord. Zou ik dan mijn huidige kaartje kunnen inruilen voor zo’n kleine voor in de simlockvrije iPhone 4 die ik ga kopen?:)

    Hier precies hetzelfde. Ben naar de winkel geweest maar ze wisten nog van niets….. right!

  35. Origineel geplaatst door RobinH
    @michal: Visual voicemail of bereik..? Ik denk dat ik kies voor bereik, en die wifi punten kunnen me gestolen worden. ALS ik er gebruik van wil maken mag het niet want dan is het die hotspot op schiphol.

    Voor mij Visual voicemail, maar ik begrijp dat het voor mensen die veel reizen en vaak ergens anders zijn het bereik veel belangrijker is.
    Dan vind ik al die Wifi hotspots van KPN en Tmobile waar je gebruik van mag maken veel belangrijker. Ook als je denk aan FaceTime.

  36. Origineel geplaatst door Timothyz
    Ik heb via phoneshop besteld!! Iphone + Vodafone abbonoment… nou nog hopen dat hij over komt ;D!

    Had je ook gezien dat het na het 1e jaar 55 euro kost?

  37. Dat is dus een duurder abonnement, en als er daadwerkelijk veel mensen gebruik gaan maken van dat netwerk, stort de boel op zeker in.

  38. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Tales — Het domein staat ook op naam van KPN, volgens de SIDN.

    Neen, dat staat er niet.
    KPN is de registrar, niet de houder, dat is AP+P.
    Net als mijn domein, ik ben de houder en Antagonist is de registrar, en daar heb ik het domein aangevraagd.

  39. AP P staat voor app? Zou het kunnen dat het domein ooit geregistreerd is voor een bedrijf dat AP P heet en haar domein al had voordat er ooit werd gesproken over app’s…

  40. halllo schrik niet ik heb een iphone abbo van vodafone van €13,50 per maand 2 jaar 200 bel min en 200 smsje en internet thetering nog nooit problemen mee gehad en nu wordt het dus nog sneller ik ga iphone 4 halen in uk simlock vrij en dan een micro sim cutter voor mijn vodafone simkaart echt ik kan niet wachten

  41. Origineel geplaatst door tattu
    fair use policy s**ks!

    Ga er denk ik toch vrij hard overheen (richting GB’s een maand) en de enige keer dat ik er wat over gehoord heb was toen ik de vodafone shop binnenliep en ze mn abbo checkte en toen zei ik gewoon dat ik vrij veel films op mn iphone kijk.

  42. T-mobile is *******! We hebben 4 abonnementen daar Inc. Een zakelijk abonnement, maar binnenkort gaat alles de deur uit, wat is t-mobile een slecht bedrijf zeg!! Ik heb ook een Vodafone abonnement, en ga lekker naar Vodafone met alles, en dan zeggen ze nog dat het netwerk verbeterd is haha NOT! 3G heb ik bijna nergens, dat is met Vodafone wel anders. En fup valt best mee, ik ben een groot verbruiker, maar ik heb nog nooit iets van ze vernomen.

  43. Krijgen we nog meer vodafone fanboys.. Ik heb w&w+ van t-mobile en merk geen verschil in snelheid t.o.v. top kwaliteit wifi en glasvezel…

    Stiekem hoop ik dat vodafone ook de iPhone 4 gaat uitbrengen.. iedereen rent dan gillend naar vodafone om daar een abbo af te sluiten en vervolgens gillen ze nog harder omdat het vodafone netwerk ook plat ligt door alle 3g’s die naar vodafone gaan + iPhone 4 bij vodafone.

    Overigens is dit ook alleen in de grote steden.. voordat de overige 90% van nl hier wat van merkt ben je wel paar jaar verder..

  44. Hoe meer mensen naar vodafone gaan ,hoe beter het bereik van Tmobile wordt.

    Dus move!!!!!!

  45. Origineel geplaatst door michal
    Vodafone heeft geen visual voicemail.En geen Wifipunten waar je gratis gebruik van mag maken.Dus.. ik blijf bij tmobile.

    T-Mobile is sowiwso de enige provider waar je WiFi nodig hebt om onderweg te kunnen internetten 😉

    Flauw grapje natuurlijk. In de praktijk gebruik ik WiFi nooit mits mijn 3G verbinding het doet. Ik heb nooit begrepen waarom de providers nog WiFi gingen aanleggen als hun 3G netten zo goed zijn. Bij de KPN hotspots vind ik het inloggen irritant. Als het even kan gebruik ik dus 3G, zelfs als dit trager is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.