Reacties voor: Vodafone UK gaat ook de iPhone verkopen

Vodafone UK heeft ook het recht gekregen om de iPhone te verkopen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Orange maakte gisteren al bekend dat ze de iPhone gaan verkopen en ook Virgin Mobile blijkt interesse te hebben.
Lees het complete artikel → Vodafone UK gaat ook de iPhone verkopen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Nu Voda in NL nog !!

  2. Als Vodafone NL iets soortgelijks zou uitvoeren zou ik meteen overstappen…

  3. Ja volgens mij zullen heel veel mensen dan overstappen na alle dingen die ze mee hebben gemaakt met T-mobile. Maar ik vind vooral het internet slecht geregeld bij T-mobile. Van Zwolle naar Groningen heb ik bijna nooit 3G onderweg.

  4. Pff, ik wacht nu al 2 weken voordat de ‘storing’ op de vodafone site is verholpen zodat ik eindelijk m’n saldo kan checken!

  5. daarom heb ik ‘m ge-jailbreak’d/broken, en een vodafone sim only erin geprakt, met ongelimiteerd data-gebeuren, 1000 smsjes en weet ik veel hoeveel belminuten…vodafone heeft tenminste WEL 3G op het gehele Den Haag-Amsterdam-treintraject.

  6. @orpheo:

    Same here 🙂 Gekocht in Italie en met vodafone abbo, heerlijk snel internet maar slechte klantenservice!

  7. Beter gaat Vodafone Nederland dit ook doen, en KPN en de rest!

  8. Hoe lang loopt de exlusiviteit hier bij T-Mobile eigenlijk? Juli 2010? Of is het contract al eerder afgelopen?
    Van mijn mag de iPhone markt in NL ook wel open worden gebroken. Meer keus = minder betalen = positief voor ons!

  9. eerst mogen ze die ploffende iphones oplossen anders dreigt er een verkoopverbod in de eu

  10. Gelukkig stapt m’n werkgever over op Voda contract. Met beetje geluk heb ik daar ook ongelimiteerd data blox op. Dan is het meteen Voda sim in m’n iPhone en t-mo calls forwarden naar iPhone 🙂

  11. Voor t-mobile they had a 5 year contract on the 3g ,but the 3gs is a different phone , going on the complaints about t-mobile iam sure apple would rip up the contract if vodafone of kpn showed interest , apple like quality something sadly t-mobiles network is not

  12. God wat zou het Konings zijn als Vodafone hier in nederland de iPhone gaat leveren. Ik heb nu dan wel een 3gs maar moest daar in België wel de hoofdprijs voor betalen.

    Wat ik me nog afvroeg. Kan een NL Vodafone sim in een gelockd VodafoneUK (of ander vodafone land) zonder jailbreak?

  13. Origineel geplaatst door Donstil
    uit. In het Verenigd Koninkrijk is de iPhone al sinds november 2007 te koop. Er zijn via O2 meer dan 1 miljoen iPhones verkocht. Het blijft waarschijnlijk niet b

    geen idee maar de iPhone zullen ze niet meer kunnen locken in de UK, aangezien alle operatoren nu de iPhone aanbieden.
    Het lijkt me erg sterk dat er bij elk toestel een andere lock zal opzitten…

  14. Goed voor de concurrentie! Nu hopen dat dit in Nederland ook het geval gaat zijn binnen 2 jaar. Stunten met die iPhone!

  15. Nederland!! Nederland!! Nederland!! Nederland!!

  16. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar één iPhone-gebruiker is die indien mogelijk niet zou overstappen naar Vodafone als die officieel aanbieder werd in Nederland…

  17. Nu KPN nog!!!

    Hoe kan het trouwens dat Uitzendinggemist op KPN 3G niet werkt en bij T-Moblile wél als een speer gaat? Is KPN 3G niet zo goed?

    Meer mensen hier met dat probleem? 🙁

  18. @Michel: volgens mij is de download bij kpn iets van 768.

  19. Origineel geplaatst door kal_el
    Origineel geplaatst door Donstiluit. In het Verenigd Koninkrijk is de iPhone al sinds november 2007 te koop. Er zijn via O2 meer dan 1 miljoen iPhones verkocht. Het blijft waarschijnlijk niet bgeen idee maar de iPhone zullen ze niet meer kunnen locken in de UK, aangezien alle operatoren nu de iPhone aanbieden.
    Het lijkt me erg sterk dat er bij elk toestel een andere lock zal opzitten…

    er zijn toch ook nokia’s op de markt die Gelockd zijn op tmoble/kpn/vodafone. Dat lijkt me nou niet zoveel extra Werk.

    Neemt niet weg dat de iPhone gewoon simlock vrij zou moeten zijn.

  20. @Michel: KPN staat geen streaming toe als ik het goed is.

  21. Origineel geplaatst door Bas
    Pff, ik wacht nu al 2 weken voordat de ’storing’ op de vodafone site is verholpen zodat ik eindelijk m’n saldo kan checken!

    Dat is toch niks, ik heb bij T-Mobile 3 maanden de belstatus niet via de website kunnen raadplegen.

  22. Dit is heel chill voor mij, als ze prepaid goedkoop gaan worde in uk kan ik een deal met me tante sluite die daar woont dat zij ze opstuurt ik hier verkoop met extra winst die we delen(H)

  23. From late this year all uk iphones that are not prepay will be factory unlocked , and a vodafone prepay iphone wont work on a dutch simcard , just hope that vodafone is also in talks about the dutch market ,would be suprised if they were not in talks with apple

  24. Ik heb al tijden een KPN simkaart in mijn iPhone (factory unlocked uit België) en ik kan gewoon streaming video kijken via 3G. Ik heb Surf&Mail Extra Snel (1mbps)

    Dus ik weet niet waar die verhalen vandaan komen dat streamen met KPN niet werkt.

  25. KPN heeft verschillende snelheden, alleen de Extra Snel staat streaming toe.
    Heb net t-mobile en 3 g- ontvangst is tussen Amersfoort en Wezep bagger, zou bij een vrije keuze zelfs wel mijn contract willen afkopen!

  26. Staat Vodafone streaming wel gewoon toe? Of zijn er beperkingen op het Vodafone netwerk?

  27. KPN heeft verschillende snelheden, alleen de Extra Snel staat streaming toe

    Sinds 1 februari 2009 valt streaming media gewoon in de bundel

  28. Origineel geplaatst door Peabz21
    Ik heb al tijden een KPN simkaart in mijn iPhone (factory unlocked uit België) en ik kan gewoon streaming video kijken via 3G. Ik heb Surf&Mail Extra Snel (1mbps)Dus ik weet niet waar die verhalen vandaan komen dat streamen met KPN niet werkt.

    Ik hetzelfde. Simvrij uit België en KPN kaart.
    Maar uitzendinggemist doet helemaal niks!
    Bij m’n collega op T-Mobile als een raket.
    De filmpjes in Voetbal International? precies hetzelfde. 🙁

  29. Ik zou meteen overstappen als ik de kans had. Achteraf had ik gewoon een simlockvrije moeten kopen in Belgie en een Vodafone simkaart erin moeten knallen.

    Gratis tip voor T-Mobile: Verbeter je 3G netwerk vóór de iPhone markt in Nederland open gaat. Anders ben je zeker een hoop klanten kwijt.

  30. Streaming on vodafone is like kpn in the internet bundle , i have more than 2gb on data and pay nothing extra , t-mobile are slower and more expensive in the end , kpn is the slowest network for internet and straming , on bbc world app the picture is sharp on vodafone but blurry on t-mobile and on kpn it keeps on buffering , on radio side both t-mobile and kpn cant seem to handle 128 kb radio streams and keep on buffering where as vodafone works perfectly , by now all networks should offer the same speeds the question is why not?

  31. @Michel:

    Bij mij doet uitzendinggemist het perfect op KPN 3G

  32. Ik ben er al uit. Ik zag op de site van KPN dat er 2 data-abonnementen zijn. Te weten: Surf&Mail en Surf&Mail Extra Snel.
    Blijk ik dus de langzame versie te hebben.

    Die Extra snel is dus net zo snel als die van T-Mobile. Ergo, ga ik morgen naar de Primafoon om naar “extra snel” over te stappen. 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.