Reacties voor: Vodafone-truck laadt 2.000 telefoons tegelijkertijd op

Vodafone gaat deze zomer met een monstertruck rondrijden in het Verenigd Koninkrijk. Ze gaan 11 muziekfestivals bezoeken waar je je telefoon kunt opladen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. soort van kluisjes om het stelen te voorkomen?
    opzich wel een gaaf idee!

  2. Haha dit is gewoon het idee van de toekomst. Een feestje zonder mobiele oplaad stand kan dan niet meer!

  3. Hopelijk staat deze op defqon dit jaar 😀

  4. 2000 telefoons? ikzou direct wegrijden en verkopen op de markt

  5. Had er gister nog last van op emporium festival, was 20:00 al leeg (veel foto’s en video’s) en kon nergens een oplaadpunt vinden. Was vervelend want ik moest met de bus chauffeur communiceren.

  6. Haha, nice idee. Want er zijn behoorlijk wat telefoontjes die snel leeg gaan, niets is irritanter. Maar ze mogen wel met een goed plan komen willen het allemaal soepel laten verlopen.
    Mischien klinkt het erg achterlijk, maar zou je je telefoon ook in hun truck mogen opladen terwijl je een andere provider hebt? die vraag schiet me ineens te binnen.

  7. Een leuk idee wat ook in andere landen navolging verdiend! (Beter is natuurlijk een mobieltje wat ook bij intensief gebruik meerdere dagen op een lading blijft werken, maar dat is voorlopig verre toekomstmuziek)

  8. Zo “nieuw” is dit idee niet hoor. Op Rock Werchter in België bv stond er de voorbije twee jaar ook reeds een grote muur met honderden stopcontacten waar ge gratis gebruik van kon maken. Ge kon daar dan een adapter lenen, ofwel gewoon uw eigen oplader meebrengen. Zo kon ge dus ook nog andere zaken opladen dan een gsm, bv batterij van digitale camera enz… Mss minder “groots” dan die monstertruck, maar het principe was hetzelfde.

  9. Op Housequake Festival 2011 stond er ook een wagentje met gsm-oplaadpunten!

  10. Filmpje over deze truck. Helaas moet je er wel vodafone klant voor zijn volgens mij.

  11. Heh, ik schat dat nog minimaal 85% van de iPhone bezitters een (2 jarig) t-mobile contract hebben.
    Ofwel dat zullen nog niet veel Vodafone iPhones zijn.

  12. Ik denk niet echt dat je vodafone klant moet zijn. Het is gwn een rijdende bak stopcontacten en de rest is vollebak reclame. Mischien pleuren ze er wel een foldertje bij als je je telefoon daar oplaad

  13. Een backup batterij is ook altijd handig…

  14. Top idee!

  15. @Lobmans: Ik was er in 2006 en toen waren er ook al van die laadpalen, maar het probleem was dat je jouw oplader ertussen moest zoeken…

  16. @Peter, zeker de verkoopcijfers van december tot nu niet gezien? Daar zitten heel wat iphones bij.

    Ik weet nog niet precies hoe het zit maar volgens mij hoef je er geen VF klant voor te zijn. Power to you 🙂 dit idee zal ook hierheen komen.

  17. Ik benieuwd hoe dit verder in onwikkeling gaat met deze ideale oplossing… voor de toekomst. Ook ben ik benieuwd hoe dit moet gaan kosten voor de gebruiker…

  18. Niet slim van Vodafone. Dit bevorderd dataverbruik. Gaan ze straks weer huilie huilie doen.

  19. Haha, klopt helemaal Johan. Huilieeeeeeeee huilieeeeee vodafone stilzitters die niet enoveren en dan achter de feiten aanhuppelen en dan huilieeeeeee huilieeeeee doen.

  20. Origineel geplaatst door Julio
    @Lobmans: Ik was er in 2006 en toen waren er ook al van die laadpalen, maar het probleem was dat je jouw oplader ertussen moest zoeken…

    Die laadpalen staan er idd al veel langer, maar die waren niet zo handig omdat ge er idd uw eigen oplader tussen moest zoeken. De voorbije twee jaren stond er achteraan op de weide langs de inkom echter ook een grote muur met honderden stopcontacten, waar ge eventueel ook uw eigen lader mee kon brengen ofwel gewoon eentje vragen aan de medewerkers daar.

  21. wat heb je aan en volle telefoon als je er toch niet mee kan bellen, want meestal is het netwerk overbelast op de festivals

  22. Tof idee!

  23. En terwijl je oplaadt downloaden ze stiekum je adresboek leeg? 😀

    Tof idee natuurlijk.

  24. @mervynNLD: Bij het filmpje staat alleen dat het voor VF klanten gratis is, dus je kunt ook met een andere provider opladen alleen zul je dan waarschijnlijk moeten betalen.

  25. @Michel van Drongelen:
    Extra batterij op je IPhone? Knappe prestatie.

  26. Op Emporium maar een backup batterij meegenomen was nog nodig ook maar dit is ook wel makkelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.