Reacties voor: Vodafone en KPN starten iPhone-verkoop op 29 november 2010

Vodafone en KPN gaan vanaf 29 november de iPhone verkopen in Nederland. Via KPN zullen ook Hi, Telfort en MTV Mobile de iPhone in hun assortiment opnemen. Dit artikel toont alle prijzen en aanbiedingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 78 reacties

  1. Ben benieuwd hoeveel er heen gaan denk dat merendeel gewoon hun eigen klanten zijn
    Ikzelf blij bij tmobile vanwege data limiet en betalen per seconde gaan KPN en vodaphone dit txt aanpassen dan stap onwel over naar KPN

  2. Txt = tzt balen dat je via ipc niet je tekst kan editen

  3. En blij= blijf

  4. Origineel geplaatst door Gserban
    Ben benieuwd hoeveel er heen gaan denk dat merendeel gewoon hun eigen klanten zijnIkzelf blij bij tmobile vanwege data limiet en betalen per seconde gaan KPN en vodaphone dit txt aanpassen dan stap onwel over naar KPN

    KPN hanteert geen betalen per minuut regeling meer. Alleen bij een nieuwe abonnement moet je opletten.

  5. Dat doen ze nog wel bij KPN. Als klant moet je zelf aangeven er niet mee akkoord te zijn dan worden het pas seconden. Ik ben benieuwd of de KPN en Vodafone iphone abbo’s ook de boeven minuten hebben !!! Laat ze het maar niet doen, youp staat klaar….

    (laat staan de datalimieten) @Jim Kroon:

  6. Nice! Heb nu een iPhone 4 icm KPN via Phoneshop daarna wordt het Vodafone of ik blijf bij KPN. Dat ligt eraan 😉

  7. Haha. T-Mobile iPhone 4 abonnement is goedkoper. Maar dan moet je niet de iPhone abonnement nemen. Dan krijg je Relax. Deze heb ik ook min of meer vrijwillig aangesmeerd gekregen. Relax is dus betalen per minuut. OOK bij T-Mobile dus. Alleen niet bij I-abonnementen

    Ik heb geloof ik de Relax 30 met Web ‘n Walk van 14,95 met twee jaar tien euro korting op die Web ‘n Walk Plus. Dus per maand betaal ik nu 34,95. Anders had ik met een I300 met 44,95 gezeten. Nu heb ik het toestel gratis. Met I300 niet. Lolwhut!

    Belminuten interesseren me niet. Smssen? Dat is “so nineties”. Daar hebben we Whatsapp voor. Dus was deze keuze goedkoper ook al is het per minuut en niet per seconde.

    Bijkomend voordeel van Relax, je kan minuten meenemen naar de volgende maand en deze verlopen niet. Als ik het goed begrepen heb.

    Het wordt allemaal wat onoverzichtelijk en onduidelijk voor de consument. Het gaat dan ook niet om de klant maar om winst maken. De rest is…

    @Gserban. Je kan ook voor het verzenden van je bericht deze doorlezen heb controleren op spelfouten.

  8. Hi zei gisteren aan de telefoon tegen mij dat ze zowiesow studentenabbo’s in combinatie met iPhone gaan verkopen! pluspunt!!!

  9. Enige jaren TM gehad. Slechte verbinding, voicemailtje dat ik een oproep gemist had terwijl de phone naast me lag.
    Heb nu een Ip4 met Vodafone en dat is een verademing. Overal goed bereik en 3G.

    Goede ontwikkeling dat TM het alleenrecht niet meer heeft!

  10. Origineel geplaatst door TFX77 aka Duncan
    Haha. T-Mobile iPhone 4 abonnement is goedkoper. Maar dan moet je niet de iPhone abonnement nemen. Dan krijg je Relax. Deze heb ik ook min of meer vrijwillig aangesmeerd gekregen. Relax is dus betalen per minuut. OOK bij T-Mobile dus. Alleen niet bij I-abonnementenIk heb geloof ik de Relax 30 met Web ‘n Walk van 14,95 met twee jaar tien euro korting op die Web ‘n Walk Plus. Dus per maand betaal ik nu 34,95. Anders had ik met een I300 met 44,95 gezeten. Nu heb ik het toestel gratis. Met I300 niet. Lolwhut!Belminuten interesseren me niet. Smssen? Dat is “so nineties”. Daar hebben we Whatsapp voor. Dus was deze keuze goedkoper ook al is het per minuut en niet per seconde.Bijkomend voordeel van Relax, je kan minuten meenemen naar de volgende maand en deze verlopen niet. Als ik het goed begrepen heb.Het wordt allemaal wat onoverzichtelijk en onduidelijk voor de consument. Het gaat dan ook niet om de klant maar om winst maken. De rest is…@Gserban. Je kan ook voor het verzenden van je bericht deze doorlezen heb controleren op spelfouten.

    Alleen is Wnw+ trager internet. 1Mbps tov 2Mbps voor de iPhone abo’s. Maar of je dat ook echt merkt…?

  11. @TFX77 aka Duncan:
    Ik denk dat meer mensen kiezen voor een iets duurder abonnement als ze daarmee een beter netwerk krijgen, veel mensen zijn T-mobile namelijk spuugzat. En zit niet te zeuren over @Gserban niemand is perfect.
    “Lolwhut” komt ook in geen enkele taal voor dus kijk eerst eens in de spiegel eer je commentaar geeft.

  12. Ik vind het veel interessanter om te weten wat die dingen gaan kosten in een “Apple Store” in NL. Ik geloof niet dat wij er eentje hebben, maar ik word moe van die koppelverkopen. Wil je een iPhone, dan moet je een abbo erbij nemen. Ik ben blij dat Duitsland en Belgie wel simlockvrije phones verkopen zonder abbo.

  13. Origineel geplaatst door bartjuhhh: @TFX77 aka Duncan:
    Ik denk dat meer mensen kiezen voor een iets duurder abonnement als ze daarmee een beter netwerk krijgen, veel mensen zijn T-mobile namelijk spuugzat.
    “.

    Er zijn ook een heleboel mensen die wel tevreden zijn, zoals ik.
    Laat de klagende “jonge” grootverbruiker maar snel naar KPN en Vodafone gaan.
    Over een jaar maken we de balans op als er veel mensen gebruik malenden de andere providers en dan zullen we waarschijnlijk dezelfde klagers tegenkomen.

  14. Hi abbo online. http://shop.www.hi.nl/hi/RAPRL/iPhone/799?omn_ic=portal_iphone4

    Heb het nog niet goed bekeken, maar volgens mij zijn ze gek geworden

  15. Origineel geplaatst door Leon
    Hi abbo online. http://shop.www.hi.nl/hi/RAPRL/iPhone/799?omn_ic=portal_iphone4Heb het nog niet goed bekeken, maar volgens mij zijn ze gek geworden

    Hahahahaha, nou die prijzen zijn dus echt niet normaal… dit gaat Vodafone veel klanten opleveren…

  16. Ik lach me de t*ring als de prijzen van vodafone straks hoger zijn dan de uitgelekte prijzen en tmobile klanten straks alsnog aan het LANGSTE eind trekken…
    FYI: ik ben al jaren vodafone klant…

  17. Het is en blijft een simpel rekensommetje:
    belminuten + (onbeperkt) dataverbruik + aanschafprijs

    Mijn secundaire overwegingen:
    – Visual Voicemail
    – Betalen per minuut of seconde

    Voor mij is T-mobile nooit een issue geweest. Maar als het beter kan voor een vergelijkbare prijs… Nog even in spanning afwachten dus!!

  18. De Hi en KPN zullen gelijk zijn, dus maakt het niet uit welke je neemt qua prijs, enkel de diensten zijn anders.

    Overigens heeft KPN het goed voor elkaar als deze poll een goede weergave zal zijn van de werkelijkheid…KPN, Hi, Telfort en MTV Mobile zijn allen onderdeel van KPN.

    Ongeveer 45% van de totale iPhone abo’s zal naar KPN geldla gaan…

  19. Origineel geplaatst door Juppe
    Origineel geplaatst door TFX77 aka DuncanHaha. T-Mobile iPhone 4 abonnement is goedkoper. Maar dan moet je niet de iPhone abonnement nemen. Dan krijg je Relax. Deze heb ik ook min of meer vrijwillig aangesmeerd gekregen. Relax is dus betalen per minuut. OOK bij T-Mobile dus. Alleen niet bij I-abonnementenIk heb geloof ik de Relax 30 met Web ‘n Walk van 14,95 met twee jaar tien euro korting op die Web ‘n Walk Plus. Dus per maand betaal ik nu 34,95. Anders had ik met een I300 met 44,95 gezeten. Nu heb ik het toestel gratis. Met I300 niet. Lolwhut!Belminuten interesseren me niet. Smssen? Dat is “so nineties”. Daar hebben we Whatsapp voor. Dus was deze keuze goedkoper ook al is het per minuut en niet per seconde.Bijkomend voordeel van Relax, je kan minuten meenemen naar de volgende maand en deze verlopen niet. Als ik het goed begrepen heb.Het wordt allemaal wat onoverzichtelijk en onduidelijk voor de consument. Het gaat dan ook niet om de klant maar om winst maken. De rest is…@Gserban. Je kan ook voor het verzenden van je bericht deze doorlezen heb controleren op spelfouten.Alleen is Wnw+ trager internet. 1Mbps tov 2Mbps voor de iPhone abo’s. Maar of je dat ook echt merkt…?

    Ja, dat merk je. Ik ben van Relax150 naar I150 gegaan. Een wereld van verschil!

  20. @TFX77 aka Duncan:

    @Gserban. Je kan ook voor het verzenden van je bericht deze doorlezen heb controleren op spelfouten.

    “Deze doorgelezen heb”?? wat is dat nou weer??? wie moet er nou zijn spelfouten controleren??!!

  21. Zie voor prijsinfo van KPN: http://bit.ly/cmU90G

    KPN i-125 125 minuten of 250 smsjes 500 MB € 32,50
    * Gratis SMS verdubbelaar
    * Snelheid 3,6 Mb/s

    Houdbaarheid beltegoed
    * Je mag je overgebleven beltegoed maximaal 1 maand meenemen en daarna vervalt het
    * Je mag je overgebleven datategoed niet meenemen

    Wedden dat (bijna) iedereen bij T-mobile blijft? 😉

  22. @TFX77 aka Duncan:

    en nog 1 als jij toch op dreef bent. smssen bestaat niet!!:

    Sms-en / sms’en
    Vraag
    Is het sms-en of sms’en?

    Antwoord
    De juiste vorm is sms’en.

    Toelichting
    Als een grondwoord een losse letter, cijfer, symbool of initiaalwoord is, gebruiken we een apostrof om een meervoud, een bezitsvorm, een verkleinwoord of een andere afleiding te vormen. We schrijven dus: NCRV’s eerste uitzendingen, sms’jes, sms’en, zij sms’t, wij sms’ten, gsm’s en gsm’etje.

  23. http://bit.ly/cmU90G

    /BOEVEN ALERT!!!

    Uit bovenstaande prijsinfo van de KPN:

    “Gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten.”

    Ai ai ai, gaan we dan toch zeker niet doen, al was het maar om het principe!

  24. Als KPN en/of Vodafone nou slim is maken ze een speciaal onbeperkt internetabonnement van 20 euro per maand. De combinatie van een goede dekking en een onbeperkt internet abo zal veel mensen over de streep te trekken. Het tientje extra per maand nemen deze gebruikers echt voor lief.

  25. Vodafone is dus de beste deal kunnen we concluderen na vandaag.

    Meer belminuten en goedkoper i.v.m KPN.

  26. Als ik naar de prijzen kijk dan lijkt er hier sprake van prijsafspraak tussen KPN Vodafone en T-Mobile.

  27. Wat is het nut van concurrentie als de prijzen alleen maar omhoog gaan??

  28. Uitkomst van mijn rekensommetje= T-Mobile

    T-Mobile is zo slecht nog niet. Al die mensen die Vodafone en KPN de hemel in prezen komen nu wellicht van een koude kermis terug…

  29. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Eggy — Hoe weet je nou dat de prijzen omhoog gaan? Die prijzen zijn toch nog niet bekend?

    Dat zie je toch op de website van KPN? :-s
    http://bit.ly/cmU90G
    Meer geld voor minder belminuten en datalimiet bij KPN (tov T-mobile)

  30. Ik ben alleen heel benieuwd of KPN , vodafone enz enz de toestellen simlock vrij leveren of niet.

  31. MTV mobile heeft geen datalimiet???

  32. Ik switch ook over naar KPN of Vodafone. Kan ik voortaan eindelijk normaal bellen met mijn iPhone. T-Mobile heeft een waardeloze dekking!

  33. KPN heeft in het programma Kassa vorige week aangegeven dat het merendeel van hen abonnementen betalen per minuut is en dat blijft zo. Als je dit niet wist en je hebt een klacht ingedient bij KPN dan kunt u uw huidige abonnement waarbij je per minuut betaald omzetten naar een net zo duur betalen per seconde abonnement. Wat gul van KPN.@Jim Kroon:

  34. Origineel geplaatst door TFX77 aka Duncan
    Dan krijg je Relax. Deze heb ik ook min of meer vrijwillig aangesmeerd gekregen. Relax is dus betalen per minuut. OOK bij T-Mobile dus. Alleen niet bij I-abonnementen

    fijne vent
    zorg eerst even dat je weet waarover je praat aub voordat je dingen gaat roepen die helemaal niet waar zijn….
    relax van t-mobile is ook per seconde afrekenen… als jij per minuut afrekent met je relax dan heb je een relax ONLINE. als je in de winkel gewoon een relax abo afsluit betaal je gewoon lekker per seconde.

    ik blijf in ieder geval lekker bij t-mobile met mijn onbeperkt internet en blijf lekker per seconde afrekenen…

    wat een afzetters die kpn en vodafone

    T-mobile is zelf na de prijsverhoging nog steeds de goedkoopste 🙂

  35. T-Mobile voor mijdus, want T-Mobile heeft geen datalimiet. KPN hanteert KPN prijzen en een datalimiet maar betaal je extra als je over KPN’s datalimiet heen gaat?

  36. @Ivo. Precies! Het gaat om de achterbaksheid van het afronden naar boven, het schimmige, het genieperige, van het afronden van niet door jou gebruikte minuten. Verhoog dan je prijs, dat is eerlijk. Maar deze achterbaksheid moet geboycot worden!

  37. achterbaks inderdaad. 1 voordeel. Iphone blijft zo wel een beetje exclusief omdat ie te duur is voor de meeste mensen:)

    maarrr ik denk toch dat veel mensen gaan kerstshoppen in Centro oberhausen ofzo:)

  38. Kan iemand mij zeggen hoe snel het internet van Vodafone is in zo’n Bel&SMS&Web bundel? En hoe staat dat in verhouding tot het internet bij KPN en T-Mobile?

  39. Handig lijstje van alle aanbieders vind je hier @ Tweakers.net. 🙂

  40. Ik vind Vodafone&KPN nog wel erg duur. Ik denk dat het handiger was geweest om een abonnement te maken dat net onder de t-mobile abonnementen zit. Door de prijzen en voorwaarden (betalen per hele minuut is echt niet fijn) is het een duur verhaal.

    Bij KPN: een dataverdubbelaar van 5 euro! WTF, KPN beseft dus dat 500 MB wel erg weinig is en komt dan met dit soort opties. Goedkoopste abonnement is dus 32,50+5= 37,50 en dan nog betalen per minuut ook. Dat slaat helemaal nergens op. Mijn privé abonnement laat ik gewoon bij T-mobile. Zakelijk heb ik helaas geen keus.

  41. @martijn:

    Dat was nou net de grap…

  42. ik blijf lekker bij Tmobile, als de rest overstapt houdt tmobile zn datalimiet (omdat et niet overstroomd) en geen problemen met de masten, als die er al waren.

  43. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Eggy — Hoe weet je nou dat de prijzen omhoog gaan? Die prijzen zijn toch nog niet bekend?

    De prijs die je moet bijbetalen voor je toestel is omhoog gegaan. Meestal gaat die bij meer aanbieders naar beneden.

  44. Hoe wordt dataverbruik bij een iPhone abonnement afgerekend?
    Bij een iPhone abonnement wordt het dataverbruik afgerond op KB’s.
    dataverbruik afronding. kapitalisme geeft oneerlijkheid. Datalimiet, dekking, prijsafspraken, onjuist taalgebruik:
    iedereen wil weten wat er gebeurt als men over het datalimiet heen gaat maar daar moet je KPN over bellen. Slim of dom?

  45. Ik vrees dat KPN en Vodafone iets te veel vertrouwen op het “slechte”bereik van T-mobile. Voor mij zelf is dit geen issue. Het geen wat je moet bijleggen op een abo is wel dramatisch geworden vooral bij de twee nieuwe aanbieders. Ik had op concurrentie gehoopt maar krijg een gevoel van belazerd te worden…..

  46. @Ivo:

    Datakosten buiten de bundel: 5 cent per MB.
    Staat rechts in een tabel

  47. Origineel geplaatst door TFX77 aka Duncan
    Relax is dus betalen per minuut.

    Dat is niet waar, dit is alleen via online. Als je in de shop dit afsluit dan is het per minuut e je neemt alle minuten mee.

    DUS: Na de eerste minuut per seconde en meenemen van alle overgehouden minuten. Staat ook op de website.

  48. Dank u wel. 5 cent per MB is 50 euro per gigabite dus als je vaak in de bossen van Nederland leeft kies je voor KPN en als je thuis een internetverbinding hebt koos je voor T-Mobile. Nu T-Mobile duurder is kies je wellicht nog steeds voor T-Mobile.
    @Alex:

  49. Best choice voor moi: de i-500 van T-Mobile vanwege geen datalimieten en bellen per seconde na een minimum van 1 min, 500 minuten EN 500 sms voor € 64,95 en mag mn minuten smsjes 1 a2 maanden meenemen.
    En ik er is niks mis met KPN of Vodafone hoor, alle providers in NL zijn commercieel ingesteld en weten dat de iPhone 4 business nogal luceratief is en zullen er zoveel mogelijk aan willen verdienen, logisch toch!?
    Kom laten we elkaar hier niet al teveel lopen afzeiken het is een iphoneclub.nl en geen haatclub.nl

  50. Los toestel met simonly kaartje is nog verreweg het goedkoopst.

  51. @Luiz: hoe kom je daarbij?

    MTV maakt gebruik van FUP! net als alle andere providers! (m.u.v. T-Mobile)

  52. T-Mobile blijft de goedkoopste… een iPhone moet je niet aanschaffen als je met een datalimiet zit!!

    Het netwerk van KPN en Vodafone is wel velen malen beter dan dat van T-Mobile.

  53. apple.nl gaat vanaf 1december simlockvrij iphones ook verkopen , dus heeft wij veel meer keus. leuk voor onz minder voor belgie dat gaat nederlanders niet meer om een iphone te halen

  54. Gaat Vodafone dan ook de FaceTime activatie SMSjes vergoeden?!

    Ik heb namelijk nog steeds dat mijn iPhone voor FaceTime meerdere keren een SMS naar engeland stuurt!

  55. Ik ga de iPhone 29 november direct bestellen, zou ik hem dan voor 20 december nog binnen hebben?
    Dan ga ik namelijk op vakantie en zou graag mooie plaatjes schieten op vakantie.

  56. Ik schaf de Iphone 4 simlockvrij aan voor 470,- en neem er een simonly abbo bij. Schikt mij veel beter !

  57. ik heb mijn iphone 4 een uur geleden besteld en ik zou heb binnen 3 a 5 werkdagen binnen hebben. waarom zou het met jullie dan zo lang duren???

  58. kan iemand mij vertellen hoeveel een iPhone 4 in Duitsland kost? Simlockvrij?

  59. ik wil waarschijnlijk een i-150 abo gaan bestellen bij vodafone maar ik kan het ook bij tmobile doen. het nadeel van vodafone is dat ze daar een datalimiet hebben,, waardoor je dus altijd moet opletten hoeveel je download. bij tmobile is dit dus onbeperkt, maar dan zegt iedereen dat dat netwerk weer bagger is. klopt dat? kan iemand mij een beetje advies geven???

  60. heb een iphone 4 16GB met vodafone 275 besteld, op me werk heb ik met hi abo geen 3G verbinding en de downloadsnelheid van vodafone is sneller dan van hi.

  61. Wat een absurdistische bedragen! Android phones wordt zo wel echt in je schoot geworpen..

  62. Echt belachelijk dat je bij hi/KPN meer betaald voor de iPhone bij verlenging van je contract als bestaande klant dan nieuwe klanten.

  63. Heb m besteld ivm 2 jarig telfort verlening, eerste jaar 30 2e jaar 50 eu, iphone 4 32gb voor 100 eu, best tevreden mee. 300bm 300sms en inet

  64. @Max:

    Dag Max,
    Mijn ervaring met het T-mobile 3G netwerk is dat het de laatste maanden met sprongen vooruit is gegaan. Toen ik mijn apparaat in juni ging gebruiken had ik 2 maanden lang af en toe geen goede verbinding. Dat heb ik nu op slechts enkele lokaties (binnen in gebouwen met veel beton). Van TM begreep ik in juni dat ze NL-breed tot december namen om alle zendmastcapaciteit weer op orde te krijgen. Let op: daar moeten Voda en KPN wellicht nog mee beginnen..
    Verder tot m’n verassing ook op Griekse eilanden voor turkse kust zowel via het turkse als griekse netwerk prima verbinding. Wel even op de datalimiet Europa letten. Je kunt niet zoals in NL onbeperkt je gang gaan (en de teller gaat hard…)
    Hoop dat je er nog wat aan hebt.
    Greetinz

  65. Origineel geplaatst door RubenM
    Ik schaf de Iphone 4 simlockvrij aan voor 470,- en neem er een simonly abbo bij. Schikt mij veel beter !

    waar kan jij in vredesnaam een iphone 4 voor 470 euro krijgen?

  66. Vodafone is een van de betere, jah jammer dat ze datalimiet hebben ingevoerd,, maar ik hoor wel van verschillende mensen die bijvoorbeeld een blackberry of wat dan ook hebben, met vodafone als provider en en internet in hun abo,, dat ze overal goed of uitstekend bereik hebben, iets wat bij me vader wel anders is,, die met z’n iphone 3g van t-mobile waar ik ook vaak op zit,, gewoon echt een kut bereik heeft. dat betaal ik liever voor een veel beter bereik met zo’n datalimietje,, dan voor bijna geen bereik met onbeperkt

  67. Bedankt voor je advies Martin;)

  68. Ik heb gister gebeld met Hi over een mogelijk verlenging van mijn abbonnement. Ben al jaren klant en heb altijd redelijk hoge rekening (vanaf 70euro) en dus een aardige klantwaarde opgebouwd. Nou twijfel ik of ik de 16gb voor 1 jaar zal nemen (210 bijbetalen voor mij) of voor 2 jaar (gratis voor mij).. Dit dan wel i.c.m. een redelijk duur abbonnement. Wat kunnen jullie mij aanraden?!

    Wat me trouwens wel opviel bij Hi en waar ik persoonlijk niet zo blij mee ben:

    – Studentenkorting geldt alleen voor 2 jarige abbonnementen (?!).
    – Verlengen (+ nieuwe telefoon uitzoeken) kan vanaf nu pas 2 maanden van tevoren i.p.v. 4 maanden (terwijl ik wel een sms heb gestuurd om de 4 maanden te behouden, maar dit geldt niet meer voor een nieuw contract blijkbaar).

    Ik kan beide bovenstaande voorwaarden niet terugvinden in de algemene voorwaarden.. wel erg apart.

  69. t-mobile is maar 2mbps downloadssnelheid terwijl voda en kpn beide 7,2mbps hebben
    Echter voda en hi hebben 1gb datalimiet maar kpn heeft hotspots, dat betekent op stations en winkelcentra en andere voorzieningen dat je gratis gebruik mag maken van WIFI, zodat er geen data wordt afgeschreven

    Ik heb mijn iphone 4 16gb met 1 jarig contract voor 230 euro gekocht bij Hi met i-500!
    ik ben klantwaarde E bij KPN

  70. Origineel geplaatst door Alex
    Ik vind het veel interessanter om te weten wat die dingen gaan kosten in een “Apple Store” in NL. Ik geloof niet dat wij er eentje hebben, maar ik word moe van die koppelverkopen. Wil je een iPhone, dan moet je een abbo erbij nemen. Ik ben blij dat Duitsland en Belgie wel simlockvrije phones verkopen zonder abbo.

    Ik ben net als Alex ook heel benieuwd of Apple de Iphone4 ook simlockvrij in de Nederlandse Apple Store gaat verkopen, net zoals in Duitsland. Zijn er mensen die hier meer over kunnen zeggen ??

  71. Weet iemand hoe lang de levertijd word van de iphone 4 bij vodafone?

    En heb vodafone gebeld om iphone 4 te bestellen, zou een bevestiging krijgen per email maar nog steeds niet ontvangen.

  72. De prijzen van Vodafone zijn wel outdated..

  73. Vandaag gebeld door Vodafone shop in Nijmegen dat ik hem kan perifrasen, meteen gedaan contract afgesloten en maandag kan ik de iPhone ophalen.
    Eindelijk 2,5 jr 3G (recordtijd!) wifi al kapot homescreen begint het te begeven stukje achterliep afgebroken dus was er wel aan toe!

    Ze kregen er maandag 50 binnen hoeveel v welke weet ik niet

  74. @TFX77 aka Duncan:

    Hoe kan jij in hemelsnaam 10 euro korting krijgen op je Web ‘n Walk Plus?!!
    Ik ben nu al een jaar klant bij T-Mobile. Hierbij heb ik Web ‘n Walk Standaard. Nu wilde ik eigenlijk een nieuw abonnement afsluiten bij Vodafone of KPN omdat ik in een omgeving zit waar niet eens 3G masten van T-Mobile in de buurt staan. Nu kon ik tot op zekere hoogte wel korting krijgen bij T-Mobile op mijn nieuwe internet abonnement. In combinatie met de iPhone 4 zou ik dan een Relax Online 35 (€28,95) met Web ‘n Walk Standaard krijgen voor 2,50 (Dus in totaal €31,45). Persoonlijk vind ik dit internet alleen verschrikkelijk traag (zelfs op de momenten dat ik wel in de omgeving van 3G masten ben, tijdens reizen o.i.d.). Hierom heb ik T-Mobile meerdere malen gevraagd of het mogelijk was (omdat mij dat heel handig lijkt voor de momenten dat ik dus onderweg ben) de Web ‘n Walk Plus bundel met korting te krijgen. Hierop kreeg ik telkens het antwoord dat dit hoe dan ook niet mogelijk is…
    Daarom mijn vraag, hoe heb jij dat voor elkaar gekregen?! Of ligt dat misschien aan het feit dat jij een Relax abonnement hebt afgesloten en ik een Relax Online abonnement heb genomen..?
    En.. Het toestel gratis? Zelfs bij de 16GB en een abonnement hoger, moet ik er nog €90,00 bijbetalen. En dan ‘hebben ze me al gematst’ =S

    Ik ben echt heeeel benieuwd…! =)

  75. Fijn,

    Ik heb op 2 november de iphone 4 besteld bij Vodafone.
    Ze hebben mijn abonnement vandaag 29 november aangepast in een iphone 275 contract.
    Ik had tot nu toe nog geen bericht gehad over de levertijd van de iphone.
    Net gebeld, 5-10 dagen levertijd.

    Maar wel alvast betalen….

  76. @Eggy – Hoe weet je nou dat de prijzen omhoog gaan? Die prijzen zijn toch nog niet bekend?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.