Reacties voor: Met Vodafone Red Together delen vijf mensen één databundel

Deel maximaal 160GB
Vanaf vandaag kun je bij Vodafone ook Red Together afsluiten. Met Red Together combineer je de de bundels van familieleden en kun je tot 160GB per maand delen met een groep van maximaal vijf mensen.

Reacties: 13 reacties

  1. Je betaald dus 21 per persoon voor delen van 80GB, 16GB per persoon eigenlijk. (5personen)

    En bij T-mobile betaal je 25 per maand voor onbeperkt per persoon. (5personen)

    Met andere woorden: Vodafone maakt het mooier dan het is 🙂 echter 1 voordeel van vodafone, je hoeft niet op 1 adres ingeschreven te staan voor delen, alleen wel veel regel werk als je vrienden niet betalen.

  2. (Red.) Off-topic. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Origineel geplaatst door Elvin
    En bij T-mobile betaal je 25 per maand voor onbeperkt per persoon. (5personen)

    Klopt niet helemaal:

    Bij 3 personen al €25
    Bij 4 tot 6 is het zelfs €22,50

    En heb je T-Mobile thuis dan telt dat ook mee als 1 Unlimited. Ik heb T-Mobile Thuis glasvezel (€40) en 2x Unlimited (2x €25)

  4. Ik kom vanaf een Ziggo familie abo (onbeperkt bellen en sms + 6GB voor €12,50). Ook al heet dat nu Vodafone, ik wijzig hier voorlopig helemaal niets aan.

  5. Waarom makkelijk maken als het moeilijk kan met ingewikkelde calculaties. Onder aan de streep is het verschil minimaal.
    Een normale Abo voor een gezin hebben ze nog niet.
    Je bent minimaal 15 euro voor een Abo kwijt voor een kind. Bij KPN 8,50 euro.

  6. Bij T mobile gaat hetzelfde adres niet gelijk op. Dan moet je ook hetzelfde abonnement hebben. Wij hebben hier 3x allemaal onbeperkt maar op verschillende data afgesloten en hebben allemaal andere naam. En dan is er een uitzondering helaas. Dan gaat dit niet op 😦

  7. Het bericht klopt niet. De abonnementen dienen op 1 klantnummer te staan, dus op 1 adres. Het is bedoelt als familie abonnement, niet als vrienden abonnement.

  8. @Tane: 11 euro abonnement met internet.

  9. @Jean-Paul Horn: klopt, ik vond het niet duidelijk staan in het begin van het bericht, maar in de laatste regel van het bericht staat inderdaad dat het van 1 rekening wordt afgeschreven. Dus je kunt niet zelf als gebruiker alles zelf regelen. Je bent afhankelijk van de contractant van het account.

  10. Origineel geplaatst door Gerben
    @Jean-Paul Horn: klopt, ik vond het niet duidelijk staan in het begin van het bericht, maar in de laatste regel van het bericht staat inderdaad dat het van 1 rekening wordt afgeschreven. Dus je kunt niet zelf als gebruiker alles zelf regelen. Je bent afhankelijk van de contractant van het account.

    Juist, maar dan mag je dis wel overal wonen. Is wel persoon gebonden maar niet adres. Ze maken het er niet makkelijker op.

  11. Origineel geplaatst door R
    @Tane: 11 euro abonnement met internet.

    Met een Abo van 11 euro kan je weer niet meedoen in een bundel. Minimaal 15 euro dus als je gebruik wilt maken van een gezamenlijke data bundel

  12. En hoe ga je om met mensen die hun deel niet betalen als je in een Red Together ‘groep’ zit?
    Als beheerder schiet jij voor neem ik aan, en daarna?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.